Telefondan da yetiyor yemek içmek konusunda aşırı takıntılar ki bende dikkat etmeme rağmen hep bi eleştiri firinda köfte yaptım kızartma mi diye bakıyor laf diyor gelincede ağzı durmuyor kifarklı şehirdeymişsin kızartmana kadar nereden biliyor? altlı üstlü oturuyosunuz sandım.
Telefondan da yetiyor yemek içmek konusunda aşırı takıntılar ki bende dikkat etmeme rağmen hep bi eleştiri firinda köfte yaptım kızartma mi diye bakıyor laf diyor gelincede ağzı durmuyor ki
Kizartmaya takıldım ben. Kızartma zararlı doğru söylüyor. Ama çok da güzel
Tamam anlarım da kimsenin mutfağına düzenine bu denli karışılmaz ben kızartma yapmadığım halde laf oluyor bi de yapsam nolur herseyin fazlası zarar kafayı yemişler
Şimdi kardeşim terbiyesi koruyarak cevabını ver. Icnde tura tuta sisersin sonra patlamanda dünya yıkılır. sal gitsin.
Hafta sonu eşimde yanımda o zaman ariyortelefonun açmayın.
Şimdiye kadar bilemedim bende ondan kızıyorum kendime xaten birsey deyince de surat yapıyor kvSusmayın
Neden susasınız ki
Kızartma zararlı dersen siz yemeyin uzun yaşayın biz yiyip etmenden gideceğiz deyin kahkaha atın
Aman sen yemedin de ne oldu hepimiz öleceğiz deyin
Sana ne deyin
Sustum eşim ile tartıştım diye bir şey olmamalı
Size hoşunuza gitmeyen bir şey söylenirse olmaz demeyi bilin
Şimdiye kadar bilemedim bende ondan kızıyorum kendime xaten birsey deyince de surat yapıyor kv
Haklısınız da o kadar içime atıp sismisim ki artık tahammülüm kalmamış en ufak şeyde taşıyorum aklıma geldikçe sinir oluyorumYapsın
Bir şey deyince surat yapmayan Kv hatta insan icat edilmedi ki
Herkes bir şey deyince bozulur da önemli olan senin huzurlu olman
Bende senin gibiydim hemde ayni bahçenin içinde yememiz birdi benim evime çöreklenmişti herşeye bir kulp takar söylenir dururdu eşimde ilk den bilmiyordu sonra bir öğrendi anasını bu yıl kendi dilinden dolayı bir kavga ettik de rahata erdim içind e tutmak çok kötü vallahi ben hep tuttum bu yıl hepsini kustum sürat yaptı hasta numarası yapti söylendi görmedim duymadım umursamadım eskiden herşeyi sorar öğrenmeye çalışır ben salakda anlatcam diye uğraşırdım şimdi iki kelime en fazla o da üstün körü detaya girmeden sende böyle yapacaksın umursamayacaksın niye kızartma derse oğlum seviyor yapıyorum aç mi kalsın adam diyeceksin böyle böyle elini cektireceksinŞimdiye kadar bilemedim bende ondan kızıyorum kendime xaten birsey deyince de surat yapıyor kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?