Kayinvalide problemi

Dollyz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
63
24
38
38
Kayınvalidem le ilgili problemlerim var 4 yıllık evliyiz ve evlendiğimizde kıskançlık yaptı kaynanalik yapmaya çalıştı evimizde suya sabuna her şeye yorum yaptı karıştı yok şunu şöyle yapın bunu kullanın o zararlı bunu yapmayın birsürü aklınıza ne gelirse herşeye herşeye bi eleştiri bir yorum şimdiye kadar sessiz kaldım birsey söylemedim saygısızlık olmasın tatsizlik çıkmasin diye ama psikolojim bozuldu onlar yüzünden bi bebegimiz oldu şimdi onunla ilgili hiçbir şeye açık değilim ve artık birsey söylediklerinde de sessiz kalamıyorum 4 yıl boyunca çok içime attım çok yanlış yapmışım baştan tavrımı koymalıymisim yemek içmek konusunda bi sofrada rahst yemek bilr yiyemiyoruz yok kızartma zararlı yok si şöyle bu böyle hic bitmiyor yani anlayacağınız çok tükettiler beni eskiden sıcak kanlıydim onlara karşı artık aklıma geldikce yaptıkları sinir oluyorum konuşmak görüşmek istemiyorum eşimi de arada bırakmak istemiyorum ams hiç rahat değilim onların yanında farklı sehirlerdeyiz Allah tan yoksa bin kere ayrılmıştık zaten içim de sürekli bi sıkıntı oluşturuyorlar gelip gitmeleri bilé problem oluyor baştan onlar brni benimsemedi şimdi yalandan samimi olma çabaları çok da kurnaz eşime başka bana başka eşimin yanında birsry demez yek başına beni bulunca söyler de söyler ne yapmaliyim düşündükçe stres oluyorum nasıl davranmaliyim benim içim neyse dışım da o onun gibi çift taraflı olamıyorum eşime o da farkında bazı şeylerin ams ailesi işte benim rahatsız oldugumun da farkında karismalarindan ısrarcı olmalarından ama diyorum ya ona pek guzrl oynuyorlar eşimle tartışmalarımizin çoğu onların yüzünden yoruldum artık eski beni bırakmadılar affedemiyorum yaptıkları kafamda büyüyor unutamıyorum bu da bana zarar veriyor ne yapmaliyim?

Kizartmaya takıldım ben. Kızartma zararlı doğru söylüyor. Ama çok da güzel

Şimdi kardeşim terbiyesi koruyarak cevabını ver. Icnde tura tuta sisersin sonra patlamanda dünya yıkılır. sal gitsin.

Mesafeli olmalısın.. şikayet etmeden, eşineüzüldüğünü belli ederek ( kesinlikle sinirlenip bağırmak söylenmek yok ) o mesafeyi öyle böyle koyuyosun emin ol

Aynı şehirde değilsin madem gelince de 3 5 ay kalmiyorsa bu kadar dert etme kendine

farklı şehirdeymişsin kızartmana kadar nereden biliyor? altlı üstlü oturuyosunuz sandım.

Mesafe koyuyorum artık eski sıcaklığım kalmadı en başta ben benimsedim anne baba dedim onlardan göremedim şimdi benim de diyesim gelmiyor çocuk da olunca kv de bi yakınlık kurma çabası yeni elti de geliyor bize yaptıklarının hiçbirini yapamicaklar onlara bizde yaptılar yapacaklarını sinir oluyorum işte

farklı şehirdeymişsin kızartmana kadar nereden biliyor? altlı üstlü oturuyosunuz sandım.
Telefondan da yetiyor yemek içmek konusunda aşırı takıntılar ki bende dikkat etmeme rağmen hep bi eleştiri firinda köfte yaptım kızartma mi diye bakıyor laf diyor gelincede ağzı durmuyor ki

Telefondan da yetiyor yemek içmek konusunda aşırı takıntılar ki bende dikkat etmeme rağmen hep bi eleştiri firinda köfte yaptım kızartma mi diye bakıyor laf diyor gelincede ağzı durmuyor ki

telefonun açmayın.

İçimdekı olumsuz duygular en çok da beni yıpratıyor yerine olumlu birsry de koyamıyorum hep bi eleştiri hep bi problem onlarla ilgili

Yaptığınız yemekleri söylemek zorunda değilsiniz... Aradığında açmayın, eşiniz açtığında da selam yollayın olsun bitsin...

Susmayın

Neden susasınız ki

Kızartma zararlı dersen siz yemeyin uzun yaşayın biz yiyip etmenden gideceğiz deyin kahkaha atın

Aman sen yemedin de ne oldu hepimiz öleceğiz deyin

Sana ne deyin

Sustum eşim ile tartıştım diye bir şey olmamalı

Size hoşunuza gitmeyen bir şey söylenirse olmaz demeyi bilin

Şimdiye kadar bilemedim bende ondan kızıyorum kendime xaten birsey deyince de surat yapıyor kv

Sende eşin yokken 2 laf sok saglamından.Apışıp kalır zaten nolmuş bizim geline diye.Kusura bakma cicim bundan sonra böyle.Maymun gözünü açtı dersin.Eşine anlatırsada inkar et boşver.

Aynı şehirde bile değilmişsiniz ki karıştığı da geldiği zamanlardadır yoksa nereden bilecek normal zamanda senin evinin düzenini ne yiyip içtiğini illa karışıyorlar he deyip yine siz bildiğinizi yapıyorsunuz sonuçta yani görüşmemek biraz fazla olur çok geçerli bir neden değil eşini de arada bırakmış olursunuz takmayın o varken onun sevdiği tarzda yemek yaparsınız olur biter.

Aynı şehirde bile değilmişsiniz ki karıştığı da geldiği zamanlardadır yoksa nereden bilecek normal zamanda senin evinin düzenini ne yiyip içtiğini illa karışıyorlar he deyip yine siz bildiğinizi yapıyorsunuz sonuçta yani görüşmemek biraz fazla olur çok geçerli bir neden değil eşini de arada bırakmış olursunuz takmayın o varken onun sevdiği tarzda yemek yaparsınız olur biter.

Yapsın

Bir şey deyince surat yapmayan Kv hatta insan icat edilmedi ki

Herkes bir şey deyince bozulur da önemli olan senin huzurlu olman
Haklısınız da o kadar içime atıp sismisim ki artık tahammülüm kalmamış en ufak şeyde taşıyorum aklıma geldikçe sinir oluyorum

Şimdiye kadar bilemedim bende ondan kızıyorum kendime xaten birsey deyince de surat yapıyor kv
Bende senin gibiydim hemde ayni bahçenin içinde yememiz birdi benim evime çöreklenmişti herşeye bir kulp takar söylenir dururdu eşimde ilk den bilmiyordu sonra bir öğrendi anasını bu yıl kendi dilinden dolayı bir kavga ettik de rahata erdim içind e tutmak çok kötü vallahi ben hep tuttum bu yıl hepsini kustum sürat yaptı hasta numarası yapti söylendi görmedim duymadım umursamadım eskiden herşeyi sorar öğrenmeye çalışır ben salakda anlatcam diye uğraşırdım şimdi iki kelime en fazla o da üstün körü detaya girmeden sende böyle yapacaksın umursamayacaksın niye kızartma derse oğlum seviyor yapıyorum aç mi kalsın adam diyeceksin böyle böyle elini cektireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…