Kayinvalide problemi

Teşekkür ederim ilgin için birde bazı şeyleri defalarca demelerine rağmen hala demeyi sürdürebiliyorlar geçenlerde esprili bi şekilde birax karşılık verdim hemen kv savunmaya geçti de duyan kim birsey diyorlar duymuyorum ya da birseyler de ben söylüyorum artık keşke baştan yapsaydım

Sende eşin yokken 2 laf sok saglamından.Apışıp kalır zaten nolmuş bizim geline diye.Kusura bakma cicim bundan sonra böyle.Maymun gözünü açtı dersin.Eşine anlatırsada inkar et boşver.
Oğluna çok hoş gorunmeye çalışıyor beni şikayet edecekleri pek bi durum olmadı da simdiye kadar bundan sonra nolur bilmem şikayet ederse nasıl inkar edeyim demissrm demidimdir

Birkaç sefer sorarsa duymamazlıktan gel.canim vallahi aynılar benimki daha fenadır eminim neler duydum neler artık gayet mesafeleyiz yemeği ayirdik hiç bir yere gitmiyoruz beraber

Oğluna çok hoş gorunmeye çalışıyor beni şikayet edecekleri pek bi durum olmadı da simdiye kadar bundan sonra nolur bilmem şikayet ederse nasıl inkar edeyim demissrm demidimdir
ok evet dedim yetti artık sustugum dersin sende arkadaşım.

Saklama annem bunu dedi bende söyledim de hatta ben tartistigimizda eşime hep kendim anlatırdım ondan duyup farklı birşey sanmasın benden duysun çünkü yalan söylemeyecegimi bilir diye

aynı seylerı yasadım
bastan cok sevdim cok sıcak kanlıydım
annem gbi gördüm
kp kv ve görümceyi

onlar da bana ıyılerdı ama ne zaman evlılık işi ciddiye bındı mesafelı tavırlı ve laf sokmalı zamanları basladı
eşime acık acık karını ıstemıyoruz, nasılsa bosanacaksın, bız burdayız dönersen gel geri dediklerini,
eşinden maaşını sakla hepsını soyleme dedıklerını duydum hep
ev almak ıstedık , eşime ev kım sen kımsın nasılsa bosanacaksın dedıler

daha dolu sey
snr eşim bunlara bır fırca kaydı
suanda bana karsı o kadar ıyı davranıyorlar kı
kv arar ben acmam , eşimi arar esımden ıster benı
hala kızımız napıyor cok ozledık, aman dıkkat et karına vs vs demeye basladılar

biz ev alırken dalga gecen aile, biz evı alınca çok muylu olmus gbı yaptılar.
son bır senedır cok ıyı davranıyorlar esıme de bana da
evlılıgımızı desteklıyor gbı yapıyorlar

eşim de o tüm zor zamanları unuttu gbi
ama ben unutamıyorum
nefret edıyorum
isimlerini duyunca bile kalbım carpıyor
aynı durumdayız
arama sorma ama bunu eşine bellı etme
çok dillendırme yani

Esim de farkında artık onlardan çok haz etmediğimin gitmek istemediğimin hak verdiği yanlar olsa da işte neticede ailesi ben ne olduysa söyledim içimde dışımda Onlar gibi önden başka arkadan başka olamam kı neyse o öyle mi yapmak lazım seviyormuş gibi görünmek eşe başka onlara başka?

valle benım eşim de bılıyor artık sevmediğimi
bak bizde farklı sehırdeyız ama ınsanı sinir etmeye yetiyorlar bazen
bir de bu benım ıkıncı evliliğim , ailesi iyi diye de cok hosuma giderdi eşimle sevgili iken

ama yanılmışım
şimdi onlar benı sevıyor sorunlu olan ben modundayım eşime oyle yansıtıyorlar arada
biz karını cok sevıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…