Kayınvalide problemi

Mevdgrl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
14
-41
1
34
Merhaba dostlar, 32 yaşındayım 4 sene evliyim ama aynı evde kayınvalidem ile çok problem yaşıyorum aynı evde yaşıyoruz. Kayınvalidem herşeyime karışır ya da laf eder,ağla zırla çıt yok yine eşim de. Kayınvalidemin annesi de yaşıyor annesi de tek yaşıyor bu arada ama annesinin yanında kalmıyor bizimle kalıyor,neymiş annesiyle anlaşamıyormuş ondam annesiyle yaşayamazmış ,anneannemiz çok tatlı 80 yaşlarında ve o da tek yaşıyor adalet nerede? Ben ise eşime artık 4 sene oldu kendi evimize çıksak mı dediğim de bana demediği kalmadı bana kendisi git dedi annemi istemiyorsan? Napacağım zaten düğün falan da yapmadık takılarımda tok gözüm bunlarda olmadığı için zaten istemedim,tek istediğim evimiz olsun. Ama yok ,kayınvalim her gün sözleriyle işkence ediyor bana ama susmak durumunda kalıyorum. Eşimle aramız iyi olduğu halde.

Dört senelik evliyim demişsiniz ama evli değilsiniz siz. Ne düğün yapmışsınız ne ev kurmuşsunuz. Sadece resmî nikah kıyıp annesinin evinde sığıntı gibi yaşayan bir çiftsiniz. Evim olsun dediğinizde de adam kovuyor sizi. Çok erken yaşta da nikahlanmamışsınız oysaki, neden kabul ettiniz böyle bir hayatı? Ve niye hala oradasınız?

Eşinle aran iyi değil.Buna kendini inandirma..
Şu an gördüğün sadece illüzyon..
Baksana annemi kabul etmiyorsan git diyerek dişlerini göstermiş hemen.
İyi olduğunuzu düşünme nedenin ise sana ne derlerse onu yapman..Yani olaki sözlerinden çıkarsın : Bu adam seni 2 dakikada kapınin önüne koyar
Dikkatli ol derim..

Canım neden başlangıçta böyle bir durumu kabul ettin demeyeceğim olan olmuş. Ama eşin hiçbir zaman ayrı eve çıkmak istemeyecek anladığım kadarıyla asıl soru şu sen daha bu duruma ne kadar katlanacaksın ? Kendi ailen ne diyor bu olanlara

Evet fakat eşim başta durumumuz yok dedi 12 sene annemle yaşarız sonra evimize çıkarız demişti bana ben de kabul ettim ama 5. Senemize giricez neredeyse

Eşimi seviyorum,iyi de anlaşıyoruz aslında ama söz konusu anne olunca isteklerimi görmezden geliyor çok üzülüyorum inanın ki

Ailem de istemiyor,ama kayınvalidem evlenmegi düşünüyorum diyor bir de :) ama ne zaman :)

Başta çok tatlı davranıyordu,saflığım diyeyim. Yerimde başka biri olsaydı diyorum hep bunların tam tersini yapardı
İnsanlar kendi anasını babasını çekemezden büyük hata etmişsiniz yaşım geçiyor diye düşünüp mü herşeyden fedakarlık yapıp evlendiniz bu adamla yazık keşke evlilik bilinci olan birini bekleseydinizde böyle zorda kalmasaydınız ayrılmaya kalksanız bile eşiniz umursamayacak evli olduğunun farkında değil çünkü ben olsam çekmezdim

Evet fakat eşim başta durumumuz yok dedi 12 sene annemle yaşarız sonra evimize çıkarız demişti bana ben de kabul ettim ama 5. Senemize giricez neredeyse
Gelirizi giderinizi biliyorsunuzdur. Şu an durumunuz var mı? Şimdi siz 1+1 de olsa eve çıkarken eşya da almalısınız. Sanırım kayınvalidenin kendi evi var. Emekli maaşı ya da bir geliri var mı kayınvalidenin? Eğer kayınvalidenin durumu böyle ise o kendi başına Yaşar. Peki siz ev kurabiliyor musunuz? Ya da yalnız başınıza geçinecek, kira ve eşya taksidi ödeyecek kdar geliriniz oluyor mu? Eğer cevap evet ise yapın zaten. Hayır ise kayınvalideye ve onun evine muhtaç oluyorsunuz

Allah yardımcın olsun yeminle çok zor birlikte oturmak Allah kurtarsın kabul etmişsiniz bir kere ne desek boş amaaa eğer ki esin o şekilde konuşuyor sa altta kalma ezdirme adam ol sözünü tut 1 2 sene dedin 4 5 sene oldu de biran önce kurtulmaya bak

Bu arada evet maddi gelirleri yok fakat, kayınvalidemin annesi de tek yaşıyor ama annesinde kalmak yerine
Şuan durumumuz kötü maalesef eşim işten çıkmak üzere evde adam akıllı maaş alan bir ben bir de kayınvalidemin emekli maaşı sadece. Kira evde kalıyoruz ayrıca eski bir ev yıkık dökük ve 2000 lira veriyoruz. Zorlansak da yetiştiriyıruz bir şekilde fakat istediklerimizi hop dediğimiz de alamıyoruz,evde hemen bi değişiklik yapamıyoruz sadece borçlara gidiyor kiraya suya elektriğe gidiyor para. Ama adam akıllı bir işe girip çalışsa kira dahi olsa çıkarız evimize ama eşim hep geçici işlere giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…