Kayınvalide problemi

Mevdgrl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
14
-41
1
34
Merhaba dostlar, 32 yaşındayım 4 sene evliyim ama aynı evde kayınvalidem ile çok problem yaşıyorum aynı evde yaşıyoruz. Kayınvalidem herşeyime karışır ya da laf eder,ağla zırla çıt yok yine eşim de. Kayınvalidemin annesi de yaşıyor annesi de tek yaşıyor bu arada ama annesinin yanında kalmıyor bizimle kalıyor,neymiş annesiyle anlaşamıyormuş ondam annesiyle yaşayamazmış ,anneannemiz çok tatlı 80 yaşlarında ve o da tek yaşıyor adalet nerede? Ben ise eşime artık 4 sene oldu kendi evimize çıksak mı dediğim de bana demediği kalmadı bana kendisi git dedi annemi istemiyorsan? Napacağım zaten düğün falan da yapmadık takılarımda tok gözüm bunlarda olmadığı için zaten istemedim,tek istediğim evimiz olsun. Ama yok ,kayınvalim her gün sözleriyle işkence ediyor bana ama susmak durumunda kalıyorum. Eşimle aramız iyi olduğu halde.

Sizce daha ne yapmalıyım ne demeliyim de ona da mantıklı gelsin? Annesini istemediğimi sanıyor,oysaki sadece ev istiyorum ya ev,yani satılık da değil ya kendimize ait güzel,güneş gören iki kişinin yaşayacağı kira da olsa yıkıp dökük olmayan bir ev yani..

sizin aklınızdaki (ki oldukça mantıklı) kayınvalidenin annesinin yanına gitmesi. Eğer eşiniz ve sizin maaşınızın ev kurmaya yeteceğine inanıyorsanız, önerin. Kv eninde sonunda tek kalacak. O tek başına geçinir mi bakın. Bu şeyleri dert etmek ve uğraşmak istemiyorum derseniz de boşanmaktan başka yol yok maalesef

İstemiyorsunuz çünkü. Kim kayınvalidesi ile yaşamak istiyor? Ayrıca hem ev sizin paranızla dönüyor hem de bu lafları işitiyorsunuz. Neden bu hayatı layık görüyorsunuz kendinize? Eşinizin karşısına çıkıp “ben annenle yaşamak istemiyorum” demekten başka yol yok.

Memur olduğunuzu söylemişsiniz. Çalışan kadınlari hep daha güçlü yani eşine karşı daha dimdik sanardim yanılmışım. Bence düşünüp ciddi bir karar vermek zorundasınız eşinizi ev için ikna edemezsiniz bence. Annesi de bencil biriymis.

Yani memur artık orta yaşa gelmiş koskocaman kadın dört yıldır adamı mı bekliyorsunuz şimdi bu adam altından falan mı nasıl bir koca ki vazgeçilmiyor adam size annemi istemiyorsan git demiş nasıl iyi aranız ? Siz kendinize hiç değer vermediğiniz için başkaları da değer vermiyor kayınvalide istediği lafı sokuyor olabilir mi ,? Allah aşkına bu kadar pisirik olmayın

Size git diyen esinizle aranizin iyi oldugunu dusunmeniz cok sasirtici. 28 yasinda kadin niye kv ile oturmayi kabul eder yil olmus bilmem kac bu daha da sasirtici. Akil tutulmasi yasamissiniz resmen. Bu tabloya umarim bi de cocuk eklememissinizdir. Orda bari allahin verdigi akli kullandiginizi umuyorum. Napmaliyim diye soruyosaniz bosanin. Gideceginiz her yer o evden o esten iyidir

Ne yapacağım zaten düğünde yapmadık takılarımda yok demişsiniz, bende sizi zor durumda olan biri zannettim.
Memurum yazmışsınız sonra.

Eşinizle iyi anlaşmıyorsunuz, annemi istemiyorsan sen git diyen biri iyi anlaşılan biri değildir. Eşiniz muhtemelen sizin maaşınızla iyi anlaşıyor.
Ayaklarınızın üzerinde durup nasıl o sözden sonra o evde kalmaya devam ediyorsunuz anlamış değilim.

En güzeli kendinize bir ev tutun o evden ayrılın. Yıkık dökük evde ev geçindirip birde hakaret yiyorsunuZ. Ben sizin memur olduğunuza inanmadım ama neyse

Anamı istemiyosan sen git diyo ve eşinle aran çok iyi. İyi ilişkide karı koca birbirinin istekerini önemser. Makul bi istekte evden kovmakla tehdit etmez.

Evet ben memurum,eşim aşçı fakat aşçı olarak çalışmıyor şuan avm de satış personeli ... Aramızda ki çelişki de çokç
Ya yaşım geçiyor diye korktunuz ya da özgüveninizi sarsan bir probleminiz var. Aklıma başka sebep gelmiyor hem düğün yapmadan evlenip hem de hiçbir şey istememek için

Tamam haklısınız da memur olmam kendi bileziğimi kendim alıp kendime takmam mı? Ya da düğünü mü kendi "memur" maaşımla yapmam mı doğruydu anlayamadım sizi

En mantıklı şey boşanmak. Çalışsan da çalışmasan da çekilir hayat değil. Kv ile yaşamayı kabul etmek akıl karı değil zaten. 80 yaşında olan kv olsaydı neyse. 4 senenize yazık etmişsiniz.

Probleminizin adı kayınvalide değil.
Bizzat eşiniz.
Size annesine karşılık evden gitmenizi dahi söylemiş, terbiyesiz adam.
Daha bununla aranız iyi öyle mi?

Eşi kayınvalide ile yaşamaya zorlamak dinen boşanma sebebidir.
Eşi kayınvalide ile yaşamaya zorlamak yasalara göre de boşanma sebebi olabilir diye biliyorum.
Alın hangisi işinize gelirse.
Haklarınızı bilin.
İlle boşanın demiyorum ama şu duruma bir hal çaresi bulmayan adama adam denmez.
Evdeki dekor, bir obje olabilir ancak o koca.

Probleminizin adı kayınvalide değil.
Bizzat eşiniz.
Size annesine karşılık evden gitmenizi dahi söylemiş, terbiyesiz adam.
Daha bununla aranız iyi öyle mi?

Eşi kayınvalide ile yaşamaya zorlamak dinen boşanma sebebidir.
Eşi kayınvalide ile yaşamaya zorlamak yasalara göre de boşanma sebebi olabilir diye biliyorum.
Alın hangisi işinize gelirse.
Haklarınızı bilin.
İlle boşanın demiyorum ama şu duruma bir hal çaresi bulmayan adama adam denmez.
Evdeki dekor, bir obje olabilir ancak o koca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…