Eşimle aramız iyi olduğu halde.
Yazdığımdan bunu anlamanız size cevap vermemem gerektiğini gösteriyor ama belli ki canınız çok sıkkın size kısaca özet geçeyim.Tamam haklısınız da memur olmam kendi bileziğimi kendim alıp kendime takmam mı? Ya da düğünü mü kendi "memur" maaşımla yapmam mı doğruydu anlayamadım sizi
Memur olmanız daha güçlü davranıp o adama ve annesine paranizi yedirmemeniz mesela. Ne bileyim yanlış anlamayın şaşırdım sadece.Tamam haklısınız da memur olmam kendi bileziğimi kendim alıp kendime takmam mı? Ya da düğünü mü kendi "memur" maaşımla yapmam mı doğruydu anlayamadım sizi
Zaten adı üstünde ev'lilik, ev'lenmek yani. Ev ev üzerine kurulmamali başta böyle şeyleri aşktan gözleri birsey görmeyenler kabul ediyorlar etmeyin. Eşiniz daha annesiyle eş arasındaki farkı anlayamamış. Kendinizi ezdirmeyin. Kendinizi secin. Esinizde bir orta yol bulsun. Annesinin eli ayağı tutuyor pek ala kendine bakabilir. Esinizinde cebinde akrep olmasın kendi yuvasını kurşun. Tavrınızı koymazsanız böyle geçer gider sonra nasip olar cocugunuz doğar bu kez tam bir muamma...Merhaba dostlar, 32 yaşındayım 4 sene evliyim ama aynı evde kayınvalidem ile çok problem yaşıyorum aynı evde yaşıyoruz. Kayınvalidem herşeyime karışır ya da laf eder,ağla zırla çıt yok yine eşim de. Kayınvalidemin annesi de yaşıyor annesi de tek yaşıyor bu arada ama annesinin yanında kalmıyor bizimle kalıyor,neymiş annesiyle anlaşamıyormuş ondam annesiyle yaşayamazmış ,anneannemiz çok tatlı 80 yaşlarında ve o da tek yaşıyor adalet nerede? Ben ise eşime artık 4 sene oldu kendi evimize çıksak mı dediğim de bana demediği kalmadı bana kendisi git dedi annemi istemiyorsan? Napacağım zaten düğün falan da yapmadık takılarımda tok gözüm bunlarda olmadığı için zaten istemedim,tek istediğim evimiz olsun. Ama yok ,kayınvalim her gün sözleriyle işkence ediyor bana ama susmak durumunda kalıyorum. Eşimle aramız iyi olduğu halde.
Başta bir çok şeye aldanıyo insan o yüzden sizi anlıyorum.Eşinizin sözünü tutacağına inanmış olabilirsiniz.İnsan zaten inanmayacağı biriyle neden evlenir ki?Merhaba dostlar, 32 yaşındayım 4 sene evliyim ama aynı evde kayınvalidem ile çok problem yaşıyorum aynı evde yaşıyoruz. Kayınvalidem herşeyime karışır ya da laf eder,ağla zırla çıt yok yine eşim de. Kayınvalidemin annesi de yaşıyor annesi de tek yaşıyor bu arada ama annesinin yanında kalmıyor bizimle kalıyor,neymiş annesiyle anlaşamıyormuş ondam annesiyle yaşayamazmış ,anneannemiz çok tatlı 80 yaşlarında ve o da tek yaşıyor adalet nerede? Ben ise eşime artık 4 sene oldu kendi evimize çıksak mı dediğim de bana demediği kalmadı bana kendisi git dedi annemi istemiyorsan? Napacağım zaten düğün falan da yapmadık takılarımda tok gözüm bunlarda olmadığı için zaten istemedim,tek istediğim evimiz olsun. Ama yok ,kayınvalim her gün sözleriyle işkence ediyor bana ama susmak durumunda kalıyorum. Eşimle aramız iyi olduğu halde.
Eşinizin mis gibi mesleği var. Aşçılar güzel de para kazanıyorlar. Millet kaç yaşında aşçılık dersleri alıyor, sizinki de AVM lerde. Çok ilginç gerçekten.
Kayınvalide annesinin yanında kalırsa ona hizmet etmek zorunda olduğu için herhalde sizinle yaşamayı tercih etti. Hem oğluşu da yanında.
Şahsen bu adamı boşardım. O evin ATM’si sizsiniz sanırım. Bu kadar değersiz davranılmasına izin vermeniz de ayrı bir dram.
Tüm bu yazılanlardan bunu mu anladınız? İnsanlar size bambaşka bir şey söylüyor, siz düğün bilezik diyorsunuz. KPSS‘yi kazanmanız bile mucize bu idrak kabiliyetiyle. Hadi siz böylesiniz, anne babanız demedi mi kızım sen ne yapıyorsun diye. İlginç bir vaka.Tamam haklısınız da memur olmam kendi bileziğimi kendim alıp kendime takmam mı? Ya da düğünü mü kendi "memur" maaşımla yapmam mı doğruydu anlayamadım sizi
Gozyaşina deger vermeyen, isteklerini umursamayan, fikrini bildirincd bile demedigini birakmayam biriyle mi araniz iyi? Sen sakinsen, her dediklerini yaparsan, herseyi herkesi alttan alirsan tabiki araniz iyi olur. Onemli olan zorluklarda size aldigi tavir. Annemi istemiyorsun derken ' annen bile kendi annesini istemiyor benim lafim mi zoruna gitti? ' de ve sonrasinin kararini ver. Hiç olmazsa kapiniz ayri olsun karşi dairelerde oturun. En kotu ihtimalle yaniMerhaba dostlar, 32 yaşındayım 4 sene evliyim ama aynı evde kayınvalidem ile çok problem yaşıyorum aynı evde yaşıyoruz. Kayınvalidem herşeyime karışır ya da laf eder,ağla zırla çıt yok yine eşim de. Kayınvalidemin annesi de yaşıyor annesi de tek yaşıyor bu arada ama annesinin yanında kalmıyor bizimle kalıyor,neymiş annesiyle anlaşamıyormuş ondam annesiyle yaşayamazmış ,anneannemiz çok tatlı 80 yaşlarında ve o da tek yaşıyor adalet nerede? Ben ise eşime artık 4 sene oldu kendi evimize çıksak mı dediğim de bana demediği kalmadı bana kendisi git dedi annemi istemiyorsan? Napacağım zaten düğün falan da yapmadık takılarımda tok gözüm bunlarda olmadığı için zaten istemedim,tek istediğim evimiz olsun. Ama yok ,kayınvalim her gün sözleriyle işkence ediyor bana ama susmak durumunda kalıyorum. Eşimle aramız iyi olduğu halde.
Canım tüm bu kaosun içinde sakın cocuk yapma ise gir ufak ufak kenara para at 4 yıl da sen çalış sonra ben ev kiraladim birazda ikinci el eşya aldım gidiyorum istersen gel de anasının koynunu birakamiyorsa da güle güle de bir ömür çileye değer mi?Evet fakat eşim başta durumumuz yok dedi 12 sene annemle yaşarız sonra evimize çıkarız demişti bana ben de kabul ettim ama 5. Senemize giricez neredeyse
Ohaa kız zaten memurmus ben de çalış ise gir diyorum ! E sen kendindeki gucun farkında değilsin burada el sana napsin?Memur olmanız daha güçlü davranıp o adama ve annesine paranizi yedirmemeniz mesela. Ne bileyim yanlış anlamayın şaşırdım sadece.
Eşimi seviyorum,iyi de anlaşıyoruz aslında ama söz konusu anne olunca isteklerimi görmezden geliyor çok üzülüyorum inanın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?