olmayan çocuğa var mı diyecekti kayınvaliden.çocuk yoksa yok demesi çok normal..ne var bunda kızacak...
bence ya eltin kafadan kontak, yada daha başka şeyler var eltini kızdıran..
açıkçası kayınvalidem çocukla ilgili bişey dese olmuyo mu ne zaman olucak gibi, vereceğim cevap kocama daha doyamadım olur, annem sorarsa onada aynısını derim isteyen bunu saygısızlık olarak yorumlayabilir ama bence asıl saygısızlık insanların yatak odalarına kadar müdehale etmektir, ben annemlerin yatak odasına mecbur kalmadıkça girmedim bile, aynı saygıyı beklemek hakkım, Allah nasip ederde çocuğum olursa hamile kalırsam zaten söylerim cemil cümleye
aynı kişilerin 2 ayrı geliniyiz.eltim herşeyde art niyet arayan biridir.hep pohpohlanmak ister.ama kendisi öyle yapmaz.sürekli insanlarla didişir.yapısı öyle ne yapalım
mesela bu bayram eşimi aradı kahvaltıya çağırdı,bana soran yok.umursamadım tabii.eşim de el öptürmeye mi geleceğim dedi gitmedi.insanlar farklı farklı işte
okadarda değil artık...ben daha kocama doyamadım derdin öylemi
enterasan
eşinde lafı tam gediğine oturtmuş....
niye gelin düşmanı olayım,ben de gelinim hem de 24 senedir.siz de her konuda kaynanalrı suçluyorsunuz.haklıyı haksızı ayırmak gerekir
eltim babamdan bulaşık makinesi istemiş,adamın almaya ne zorunluluğu varsa.almayınca da olmadık birşeyi bahane edip gidip gelmemeye başladı,(eltim gelip gitmiyor ama kaynım babasından para alıyor ve eltim o parayı yiyor birde)eşim de bunu duyunca bu yaz internetten(g.g.) bulaşık makinesi alıp gönderdi,sıfır ürünlerden.içinden garanti belgesi çıkmamış diye kullanılmış makine göndermişler diye orada burada laf etmiş.bu bayram da bunu duyduk.bazı insanlara ne yaparsan yap yaranamazsın.
evet derim bence enteresan olan insanların komşu sohbetlerinde günlerde benim cinsel hayatımı masaya yatırması olurdu, öyle bişey yaşamadım yaşıcamıda sanmıyorum zaten
işte misal benimki benle kuma gibi kadın eşim maaş alır beni alışverise goturur ne istersem alır saolsun . kayınvalıdem bunu gorur ''bana ne alcan beni nerye yemege götürcen karına alıosunda bana almıosun '' bildigin kuma.. bana bişey alındıgında tiribe bglar .. allah eşim umursamıo bile işine bak der gecer karım varken sana nie alıyım artık evlıyım bi zahmet kabullen der .. bunları duydugu halde bile aynı kızlar bide biraz tavız verildiginde yapıcaklarını düşünün
kaynanama sorulduğunda eltim 15 senelik evliydi.eminim karı koca birbirine yeterince doymuştur
kaynanama sorulduğunda eltim 15 senelik evliydi.eminim karı koca birbirine yeterince doymuştur
Ben yazdıklarınızda bir sendrom göremedim.. Daha yeni evliylen fazla önyargılı mı yaklaşıyorsunuz acaba ?
Perde seçiminde düşünmeden iyi birşeyler yapmak istemiş belliki.
Hem güler yüzlü ve halis niyetli olup hemde mesafeli olunabilir elbette.
İçinizde büyütmeden iletişim kursanız hoşlanmadığınız birşey olduğunda, arada gönlünü hoş tutan birşeyler yapsanız düzeni kurarsınız.
Egem ablacım belki de eltin 15 sene boyunca kaynına doyduğu için artık çocuk konusunda insanlar of dese hassaslaşmış olabilir mi? çünkü ben 2 yılda delirecek duruma gelmiştim bu çok meraklı insanlar sayesinde..şimdi de ah ikizlerden biri kız olsaydı diye konuşuyorlar,valla çevre bizi bizden çok düşünüyor sağ olsunlar :)
ama eltinde genel bi saygı sorunu var o belli.hele k.pederini yalnız bırakmasını aklım almadı..günah ya!
Konu yine dallanıp budaklanacak gibi
Anahtar bence kimseye verilmemeli, öz anneye bile.. Değil ki kaynanaya verilebilsin..
Aynı dönem evlendiğimiz bi arkadaşım var.. Kaynanası ile aynı sokakta oturuyor.. Eşi vermiş anahtarı, kadın kendi evinden çok bunlaırn evine girip çıkıyormuş.. Hemde onlar işteykenİşten geldikten sonra da gitmek bilmiyormuş akşam 23:00 e kadar..
Konu sahibesi , senin için de çok geç olmadan.. Bi şekilde anahtarı verme.. ( Gerekirse yut)
tamam haklıyla haksızı ayırmak gerekir ama kayınvalidelerden hiç bahsedilmeyen, tamamen genele hitap eden bir cümleye gelip kayınvalide unsurunu sokuşturma başarınız da takdire şayan doğrusu.
yutmak çok mantklııyok benmki o kadar yüzsüz değil gecelere kadar kalmaz eminim ama..karıştıracağından düzenmle oynayacağndan adım kadar eminm :/ çabalayacağm vermemekte inşş.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?