Kayınvalide şeytanlıklarına kp de ortak oldu

nerimmam

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
166
56
13
38
Arkadaşlar daha önce bir konu açıp paylaşmıştım önceki sorunlarımı bilenler bilir.Kısaca özet geçiyim hastalıklı bir kayınvalidem var kimseyi evine sokmaz temizlik hastası diye ama heryere gider kalır günlerce.Bir haftalık gelinken kv evime geldi kaldı ve bundan sonra her 5 günde bir gelip kalmaya başladı.artık bir özelimiz kalmamıştı yani.kocamla uyurken defalarca uyarmama rağmen odama girdi.Kuaförde eşimle korunmadığımı ulu orta anlattı komşularıma akrabalarıma laf soktu evden kovdu.Terbiyesizliğin biri bin para yani.Eşinin kız kardeşleriyle arası iyi olmadığı için onlar da bana karşı iyi davranmıyor açıkçası.Neyse eşim annesine birgün rica etti daha seyrek gelin anne kalma filan yapmayalım daha yeni evliyiz.Eviniz yakın arabanız da var diye.Bu arada bundan önce kayınvalidemin ablasının yazlığına gittik ve kv ile ablasını tesadüfen telefonda konuşurken duydum benim için haklısın kızkardeşim bu benim gelinimden de beter diyordu.eşim bu konuşmayı yapıp eve dönerken kv ablası beni aradı bi bahaneyle ve sonunda kadir kıymet de bilsen keşke diyip laf sokarak teli kapadı.Kayınvalidem arattırdı tabi ki neyse ben cevap vermeyince kv dayanamadı ve bana saldırdı telefonda ben hiç oralı olmadım konuyu da tatlıya bağlayıp kapattım.ama durmadı eşime beni kötülemeye başladı.Sanki küsmüşüz gibi bende yanında tel açtım eşimde dinledi.Kv ikili oynadığı ortaya çıktı eşim bunu yüzüne vurdu sonra saldırı devam etti tabi ki günde 20 kez arayıp mesaj atmaya başladı konuşmak istemiyorum dedim.en azından olayın üstünden birkaç gün geçsin diye neyse kendi annemle konuşurken danıştım ne yapayım dye annemde tamam kızım sen dur ben büyük olarak konuşurum hallederiz dedi.Annem tel açmış neden böyle oldu vs demiş kv anneme siz bizim aile işlerimize karışmayın demiş birsürü laf saymış annemde karışmak gibi bir niyetim yok ama kızımı da size ezdirmem kusura bakmayın demiş kv annemin yüzüne teli kapamış sonra da bana mesaj attı annen benimle cahilce konuşmasın ilkokul mezunu ondan böyle konuşuyor heralde diye hiç cevap vermemiştim ama ben burdan sonra patladım mesajlara cevap verdim tartıştık eşime okuttum mesajları da annesini uyardı bir daha mesaj atma arama dedi beni arayamadı.olaydan birkaç gün sonra teyzem bana geldiğinde internete resim koyduk kuzenlerimde gelmişti hemen teyzemi aradı açtırmadım teli kalbini kırar diye.Sonra da kayınpederimi bana karşı doldurdu.Bu olaydan hemen sonra ailesi arabayı eşimden aldı eşimde düğünden kalan 2bin tl yi borç ödicez diye olayın ertesi günü tahsil etti.Neyse aradan 2 hafta geçti gayet mutluyduk.Eşim maç izlemek istedi bizim evde de maç paketi yok.Bende git annenlere kardeşinle izle ben evdeyim dedim görüşmelerine engel olacak değilim ama eşim gittiği gibi döndü ertesi gün işten gelmesini bekliyorum yemek hazırladım.berbere gidicem dedi bekle bekle gelmiyor meğer ailesine gitmiş fasulye filan vermişler eline bişeyler öncekinde de kaşar paynir yollamıştı.Benim kv her anne gibi yediğinden değil de beğenmeyip yemediğinden yollar.neyse eşime istemiyorum dedim bişeyler getirme bu eve psikolojik olarak ordan gelen bişeyi görmeye tahammülüm yok.Eşim ailesini savunmaya başladı işi babamla küçük olarak git konuş özür dileye kadar getirdi.Bende tabi sinirlerime hakim olamayıp çıldırdım.Bütün hataları senin ailen yaptı ben mi özür dilicem dedim o sinirle bütün masayı tabak çanak yere devirdim.Eşim yaşadığım sinir krizini görünce beni sakinleştirdi ama bu iş böyle mi devam edicek arkadaşlar ne yapmalıyım sinirlerime hakim olamıyorum.Kv eşime ağlamış duygu sömürüleri bilmem ne annesi diye dayanamamış evet ama kadın beni yıpratıyor iki yüzlü sinsi pislik bir insan nefret ediyorum eşimden bile soğumaya başladım onu sevdiği için

Özet: KV şeytan, konu sahibine ve annesine laf sokmuş, ortalığı karışştırmış. Teyzeye de laf sokçakmış ama teyze teli açmamış. Bayanın eşi annesine yeter laaayn arama mesaj atma demiş, elini eteğini çekmişler. Taki bayan maç izlesin diye eşini annesine yollayana kadar. Olan olmuş anne fırsat bı fırsat oğlunu geline karşı doldurmuş ve kaşar yollamış. Oğlan karısına kızmış, kadın kaşarı görüp KV'sini hatırlamış dellenmiş, masayı devirmiş ve kocasından nefret etmiş.

Masa devirip eşinizden nefret ederseniz eşinizi kaybedersiniz.

Sakin ve soğukkanlı olun.

Son düzenleme:
sana yapılan haksızlıkları asla eşinden çıkarma sadece tavsiyem bu olur her zaman eşine karşı saygılı davran güzel uslupla istediğini konuş...

Sayenizde göz ameliyatı olmaktan kurtuldum

kaşar yollamak ne yahu subliminal mesaj filan mı

kv konu sahibesine ne demek istiyor şimdi

Kayınpeder annemle kayınvalidenin konuşmasından sonra ve kv nin diğer doldurmalarıyla bana karşı tavır koymuş ben onlar beni arayıp sorana kadar konuşmayı düşünmüyorum kv ile zaten mecbur kalmadığım sürece selamlaşmayı bile düşünmüyorum ama kp ile aramda bişi geçmedi daha 4 aylık evliyim benim bildiğim kp tarafsız olur daha ilk tartışmada eşinin yanına geçmesi beni üzdü açıkçası...o yüzden oturup konuşmak istedim ama konuşsam da bişey değişmeyecek heralde

dediğim gibi benim kv eve alınan ve beğenip yemediği şeyleri bize gönderir bizim midemiz çöp ya ondan
örneğin zeytinyağı çok kokuyor ben yiyemem alın siz kullanın
oldu sizin midenize öğütücü muamelesi yapıyor demek

sizde karşı saldırıya geçin hediye bahanesiyle çöpe dökeceğiniz şeyleri yollamaya başlayın

milletin gözünde aaa bak ne iyi gelin kv desini düşünüyor olur

oda belki yaptığı hatayı anlayıp bu davranışlardan vazgeçer

birde 4 aylık evliymişsin çok yeni daha anladıkları dilden karşılık ver

onları kendi silahlarıyla vur

Ka
Kaşar yollama maksadı "oğlumla gelinim yesin yesin de büyüsün" müymüş yoksa bir kinaye, bir dokundurma mı varmış? Niye kaşar?

Bence kayinpederinle konuş canım sakin sakin olup biteni anlatırsan kV ni firenleyebilir . Esin olaya objektif bakamayabilir annesi sonuçta hakkında kötü bişey duymak rahatsız eder . Hincini eşinden çıkarma . KV yapı itibariyle böyle biri anlaşılan sen KP ile aranı iyi tut belki birseyler bitmese bile minimuma İnebilir.

Ka

Kaşar yollama maksadı "oğlumla gelinim yesin yesin de büyüsün" müymüş yoksa bir kinaye, bir dokundurma mı varmış? Niye kaşar?

Orada cevap vermiş bayan, ikiside değil olsa gerek.

Yemediğini postalıyormuş arkadaşlara...

yok ya konuşma bence daha ters tepebilir kv kocamı bana karşı dolduruyor gelin diyebilir.
kv ne dediği umrumda değil açıkçası bana yaşattığı huzursuzluğu kendi yaşasın eli kolu bağlansın beni rahatsız edemesin istiyorum ama kp ayağına gitmem doğru mu olur btün hatalar onlardan kaynaklı çünkü yoksa küçük benim mi demeliyim yine

Orada cevap vermiş bayan, ikiside değil olsa gerek.

Yemediğini postalıyormuş arkadaşlara...
Yemediğini yollamak ve eşime sevimli görünmek bak ben yine onu düşünüyorum pozları eşime de sen işe gidiyorsun kızı aç bırakma al bunu da filan demiş çok düşünürmüş gibi

Şimdi konunun sırrı kaşarda mı gizli?
Kaşarın neden gönderildiğini bulursak kvalidenin niyetini mi bulmuş olacağız?

Şimdi konunun sırrı kaşarda mı gizli?
Kaşarın neden gönderildiğini bulursak kvalidenin niyetini mi bulmuş olacağız?

Şifreyi çözdüm arkadaşlar koşun.

Benim oğlum daha iyilerine layı K
............................Oğlumla aram A giremezsin
..........................Beğenmediğim Ş eyleri sen yiyeceksin
......................................Kaynan A yım ben bana herşey serbest
...................................Ben ne de R sem o olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…