Özet: KV şeytan, konu sahibine ve annesine laf sokmuş, ortalığı karışştırmış. Teyzeye de laf sokçakmış ama teyze teli açmamış. Bayanın eşi annesine yeter laaayn arama mesaj atma demiş, elini eteğini çekmişler. Taki bayan maç izlesin diye eşini annesine yollayana kadar. Olan olmuş anne fırsat bı fırsat oğlunu geline karşı doldurmuş ve kaşar yollamış. Oğlan karısına kızmış, kadın kaşarı görüp KV'sini hatırlamış dellenmiş, masayı devirmiş ve kocasından nefret etmiş.
Masa devirip eşinizden nefret ederseniz eşinizi kaybedersiniz.
Sakin ve soğukkanlı olun.
kaşar yollamak ne yahu subliminal mesaj filan mıÖzet: KV şeytan, konu sahibine ve annesine laf sokmuş, ortalığı karışştırmış. Teyzeye de laf sokçakmış ama teyze teli açmamış. Bayanın eşi annesine yeter laaayn arama mesaj atma demiş, elini eteğini çekmişler. Taki bayan maç izlesin diye eşini annesine yollayana kadar. Olan olmuş anne fırsat bı fırsat oğlunu geline karşı doldurmuş ve kaşar yollamış. Oğlan karısına kızmış, kadın kaşarı görüp KV'sini hatırlamış dellenmiş, masayı devirmiş ve kocasından nefret etmiş.
dediğim gibi benim kv eve alınan ve beğenip yemediği şeyleri bize gönderir bizim midemiz çöp ya ondankaşar yollamak ne yahu subliminal mesaj filan mı
kv konu sahibesine ne demek istiyor şimdi
oldu sizin midenize öğütücü muamelesi yapıyor demekdediğim gibi benim kv eve alınan ve beğenip yemediği şeyleri bize gönderir bizim midemiz çöp ya ondan
örneğin zeytinyağı çok kokuyor ben yiyemem alın siz kullanın
Kesinlikle gitmeni tavsiye etmem onlar haksız olduğu halde gidersen bir kere senden yüz aldırlar mi tamamdır her zaman aynısını yaparlar Nasıl olsa gelin gelip özür dileyecek diyepeki sizce kayınpederimin işyerine gidip kayınpederimle konuşayım mı?
birde 4 aylık evliymişsin çok yeni daha anladıkları dilden karşılık verKayınpeder annemle kayınvalidenin konuşmasından sonra ve kv nin diğer doldurmalarıyla bana karşı tavır koymuş ben onlar beni arayıp sorana kadar konuşmayı düşünmüyorum kv ile zaten mecbur kalmadığım sürece selamlaşmayı bile düşünmüyorum ama kp ile aramda bişi geçmedi daha 4 aylık evliyim benim bildiğim kp tarafsız olur daha ilk tartışmada eşinin yanına geçmesi beni üzdü açıkçası...o yüzden oturup konuşmak istedim ama konuşsam da bişey değişmeyecek heralde
Kaşar yollama maksadı "oğlumla gelinim yesin yesin de büyüsün" müymüş yoksa bir kinaye, bir dokundurma mı varmış? Niye kaşar?Özet: KV şeytan, konu sahibine ve annesine laf sokmuş, ortalığı karışştırmış. Teyzeye de laf sokçakmış ama teyze teli açmamış. Bayanın eşi annesine yeter laaayn arama mesaj atma demiş, elini eteğini çekmişler. Taki bayan maç izlesin diye eşini annesine yollayana kadar. Olan olmuş anne fırsat bı fırsat oğlunu geline karşı doldurmuş ve kaşar yollamış. Oğlan karısına kızmış, kadın kaşarı görüp KV'sini hatırlamış dellenmiş, masayı devirmiş ve kocasından nefret etmiş.
Kayınpeder annemle kayınvalidenin konuşmasından sonra ve kv nin diğer doldurmalarıyla bana karşı tavır koymuş ben onlar beni arayıp sorana kadar konuşmayı düşünmüyorum kv ile zaten mecbur kalmadığım sürece selamlaşmayı bile düşünmüyorum ama kp ile aramda bişi geçmedi daha 4 aylık evliyim benim bildiğim kp tarafsız olur daha ilk tartışmada eşinin yanına geçmesi beni üzdü açıkçası...o yüzden oturup konuşmak istedim ama konuşsam da bişey değişmeyecek heralde
yok ya konuşma bence daha ters tepebilir kv kocamı bana karşı dolduruyor gelin diyebilir.peki sizce kayınpederimin işyerine gidip kayınpederimle konuşayım mı?
Ka
Kaşar yollama maksadı "oğlumla gelinim yesin yesin de büyüsün" müymüş yoksa bir kinaye, bir dokundurma mı varmış? Niye kaşar?
kv ne dediği umrumda değil açıkçası bana yaşattığı huzursuzluğu kendi yaşasın eli kolu bağlansın beni rahatsız edemesin istiyorum ama kp ayağına gitmem doğru mu olur btün hatalar onlardan kaynaklı çünkü yoksa küçük benim mi demeliyim yineyok ya konuşma bence daha ters tepebilir kv kocamı bana karşı dolduruyor gelin diyebilir.
Yemediğini yollamak ve eşime sevimli görünmek bak ben yine onu düşünüyorum pozları eşime de sen işe gidiyorsun kızı aç bırakma al bunu da filan demiş çok düşünürmüş gibiOrada cevap vermiş bayan, ikiside değil olsa gerek.
Yemediğini postalıyormuş arkadaşlara...
Şimdi konunun sırrı kaşarda mı gizli?
Kaşarın neden gönderildiğini bulursak kvalidenin niyetini mi bulmuş olacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?