Kayınvalide şeytanlıklarına kp de ortak oldu

Benimki aynı mesela bunu sadece senin evinde yapmış benim teyzelerimin bile evinde yatıya kalmıştır işine gelmiyosa suratına tukursen Yarabbi şükür der ama sorsan hava 1500 küçük dağları o yarattı herkesi küçümser .ben normalde mesafeli ve soğuk biriyimdir samimi olmadıklarına karşı bendede mesafe ise yaramadı kafami çevirip dinlemezdim bana kp ile yatak odasını anlatırdı böyle de bir edepsiz malesef kp iktidarsız olduğu bilgisine dahi sahibim.Bu tartışma kendisinin cazgirligi ile oldu biz seyrek gelin dedik o kendi ortalığı yıktı akilsizligina denk geldi yuzsuzluk yapamadı o an foya meydanda bu tartışmada olunca ben gorusmedim daha hiç sana da tavsiye ederim su an çok iyiyim yanı su mesele o kadar ufak ki daha önce yasadiklarim yanında KV gittikten sonra ben bu evde eşim ve ben yasadigimizin farkına vardık ikimiz varız sadece arkadaşlarımızla gorusuyoruz geziyoruz su anda KV hayatim a bi şekilde müdahil olmaya çalışıyor ama izin vermeyi dusunmuyorum çünkü özgürlüğün tadını aldım :d

dediğim gibi benim kv eve alınan ve beğenip yemediği şeyleri bize gönderir bizim midemiz çöp ya ondan
örneğin zeytinyağı çok kokuyor ben yiyemem alın siz kullanın
Sende ben senden beter tiskinirim bana beğenmediğin hiçbirini sakın evime yollama zahmetine girme hemen bi başkasına ver de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…