Ben anlamadim sünniliği cevap vermemesi mi sürekli gelmesi mi?yok olmuyor unuttum diyorum hadi gecmişte kalsın yaptıkları eşim için diyorum kadın illaki o gülen yüzünün ardından birsey yapıyor sinsice birsey hissettirmeden.
zatn son 6 aydır neredeyse her ay görüsüyoruz gelip kalıyorlar baska sehirden . bayram gecti bir ay sonra basladılar gelelim gelelim .su işimiz bu işimiz var dedi ki vardı en son dün geldiler.
gelirken birseyler getirdiler daha önce getirdikleri seylerden ama busefer eşim acıp istedi. anne dedim elinize saglık zahmet oldu size yoruldunuz. kadında cevap yok. duymamıs desem sagır olması gerek ve konusuyorduk bundan sonra suskun kaldı
esim dün onları karsılayacak telefon actı kalbi cok atıyormus bir sorun cıkacak diye cok kaygılı eve geldi adam diken üstünde . yinede gülümsememi eksik etmedim
belki bir cogunuz bu sorun olmamalı diyecek ama cok sular aktı . ve ben sakinliğimi nSıl koruyacagım bana tavsiye verin nasıl görmezden gelecegim
peki bayan tdk uzmanı bunun adı nedir . siz daha iyi bilirsiniz.sinsiliğin kelime anlamı için hazır internet varken tdk ya girip bakmanızı öneririm.
insan bir cevap verir nezaketen . cavapsız kalması isteksiz getirdiğinin işareti.ozaman yüzüme gülmesin acıp sormasın isteğiniz ne diyesinsiliğin kelime anlamı için hazır internet varken tdk ya girip bakmanızı öneririm.
insan bir cevap verir nezaketen . cavapsız kalması isteksiz getirdiğinin işareti.ozaman yüzüme gülmesin acıp sormasın isteğiniz ne diye
nezaket kurallarını bilmediğinden hı deyip geçmiştir büyüklerimiz genelde böyledir teşekkür ederim rica ederim gibi kelimeleri kullanmazlar ,ama siz o taşın altından solucanı çıraıcam diye uğraşırsanız bulursunuz zaten..biraz pozitif olabiliriz ufak şeyleri dert etmek sadece mutsuzluk getirir.,peki bayan tdk uzmanı bunun adı nedir . siz daha iyi bilirsiniz.
Allah in rızasını düşünerek şimdi sen kaybetmiş altta kalış gibi hissedersin ama asıl kazanan sen olursun Allah rızası için diyerek içini ferahlat zaten sakinlik kendiliğinden gelir.ve ben sakinliğimi nSıl koruyacagım bana tavsiye verin nasıl görmezden gelecegim
Oyyy görümcem gibisiniz. Şu kafaya taktıklarınıza bakılırsa kaynana sizden şikayet etmeli. Şu bi şeyin altından akla gelmiycek sonuçlar çıkaran insanlar beni çok korkutuyor.. ve çok büyük bi sıkıntı yaşamış gibi yazmışsınız. Kaynananız değil de sanki siz sinsisiniz.insan bir cevap verir nezaketen . cavapsız kalması isteksiz getirdiğinin işareti.ozaman yüzüme gülmesin acıp sormasın isteğiniz ne diye
bence sizde sinsice herşeyin altında birşey arar olmuşsunuz ki başka şehirdeler ayda bir geliolar diyorsunz elleride dolu geliolar insanların hep kötü tarafa cekip her şeyin altında kötülük aramayınyok olmuyor unuttum diyorum hadi gecmişte kalsın yaptıkları eşim için diyorum kadın illaki o gülen yüzünün ardından birsey yapıyor sinsice birsey hissettirmeden.
zatn son 6 aydır neredeyse her ay görüsüyoruz gelip kalıyorlar baska sehirden . bayram gecti bir ay sonra basladılar gelelim gelelim .su işimiz bu işimiz var dedi ki vardı en son dün geldiler.
gelirken birseyler getirdiler daha önce getirdikleri seylerden ama busefer eşim acıp istedi. anne dedim elinize saglık zahmet oldu size yoruldunuz. kadında cevap yok. duymamıs desem sagır olması gerek ve konusuyorduk bundan sonra suskun kaldı
esim dün onları karsılayacak telefon actı kalbi cok atıyormus bir sorun cıkacak diye cok kaygılı eve geldi adam diken üstünde . yinede gülümsememi eksik etmedim
belki bir cogunuz bu sorun olmamalı diyecek ama cok sular aktı . ve ben sakinliğimi nSıl koruyacagım bana tavsiye verin nasıl görmezden gelecegim
bu degil sadece en son geldiğinde hergün yemek yapan kadın misafir oldugu gün yemek yapmamıstı banada yapmadım yapmayacagım demedi misafiri biliyordu saat 7-8 de aksam ne yapacagımı bilemedim . zaman zman laf dokundurur sonrad a hiç bir sey olmamı s gibi devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?