- 2 Mart 2023
- 269
- -15
- 18
- 24
- Konu Sahibi nur kaynak
-
Teşekkürlerrrrr yorumunuz için iyi günlerrrİstemeden cevap nasıl veriliyor? Gayet bile isteye yazmışsınız. Bugün kandil ya hani kırmamak lazım madem kendiniz uygulayın bunu. Size yanlış bir cümle yazıldığını düşünüyorsanız kat be kat fazlasıyla karşınızdakine yükselmemeniz gerek. Eleştirdiğiniz şeyi yaptığınızda haklı olmuyorsunuz.
Bu çenenizi kaynananıza, anasından korkan pısırık kocanıza açamıyorsunuz ya komediBenim eşimle cocuk yapıp yapmayacagım sana kalmadı haddını bul terbıyesızlıgın luzmu yok benım sorunum eşim degıl kayınvalıdem eşinle hiç bir problemım yok mesajın için sagol güle güle
Eşim Allah’ıma şükür annesıne gerektıgı yerde cevabını verıyo cok şükür ki beni ezdırmıyo senın yorumun ıcınde teşekkürlerrrBu çenenizi kaynananıza, anasından korkan pısırık kocanıza açamıyorsunuz ya komediotur çek o hayatı müstehak.
Öyle değil işte.Dediğiniz gibi olsaydı kayınvalideniz size bu kadar müdahale edemezdi.Eşim Allah’ıma şükür annesıne gerektıgı yerde cevabını verıyo cok şükür ki beni ezdırmıyo senın yorumun ıcınde teşekkürlerrr
Eşim sagolsun gerektıgı yerde konusuyo annesıe uyarıyı yani oda olmasa saaten durmazdım burda sadece ne yapmam gerektıgını bılmıyorum hanı nasıl davranacağımı şaşırdığım için bu konuyu burda sormak ıstedım yorumun içşn çok teşekkür ederimNiye didişiyorsunuz ki kayınvalidenizle?İstediğinizi alın,giyin.Her söylediğini yapabilecek mi ki?Cevap bile vermeyin,istediğinizi yapın.
Ayrıca kayınvalideniz size eşinizin izin verdiği ölçüde karışır.Eşinizle konuşun.Annesine müdahele eder.
Hanı evt saygısızlık yapmıyo ama bosver Annemi o desin dursun sen benden sorumlusun dıyoÖyle değil işte.Dediğiniz gibi olsaydı kayınvalideniz size bu kadar müdahale edemezdi.
Bakın onun yanındayken şunu alacağım bunu vereceğim diye konuşmayın.Bilmediği şeye nasıl karışabilir ki?Eşim sagolsun gerektıgı yerde konusuyo annesıe uyarıyı yani oda olmasa saaten durmazdım burda sadece ne yapmam gerektıgını bılmıyorum hanı nasıl davranacağımı şaşırdığım için bu konuyu burda sormak ıstedım yorumun içşn çok teşekkür ederim
Heh işte anasına laf edemiyo seni ezdirip duruyor böyle, sen de eşim beni savunuyo diye kendini kandırıyosun. Seni kimsenin savunmasına neden ihtiyacın var? Kendi kendini savunacaksın kimse sana ağzını açmaya cesaret edemeyecekHanı evt saygısızlık yapmıyo ama bosver Annemi o desin dursun sen benden sorumlusun dıyo
İşte ben kendimi savununcada terbıyesız saygısızlık yapıyorsun bıze gelınsın bıde dıyorlar konusmamalarıda cabası benleHeh işte anasına laf edemiyo seni ezdirip duruyor böyle, sen de eşim beni savunuyo diye kendini kandırıyosun. Seni kimsenin savunmasına neden ihtiyacın var? Kendi kendini savunacaksın kimse sana ağzını açmaya cesaret edemeyecek
Yook eşim bnada hıc kızmıyor annesı ıcın annesınede bırsey dıyemıyo pek buyuzden arada kalıyor ben agzımı acıncada saygısız olup çıkıyorumKV karsi net tavırlı olman lazım, birşey istemiyorsan söyleyeceksin yoksa basın çok ağırir, sen bişey söylediğin de eşinin arkanda olması lazım
Tirnaklarini Kv ye cikar burda sana yardim etmek isteyen Kadinlara degil.Benim eşimle cocuk yapıp yapmayacagım sana kalmadı haddını bul terbıyesızlıgın luzmu yok benım sorunum eşim degıl kayınvalıdem eşinle hiç bir problemım yok mesajın için sagol güle güle
Anne neyi alıp almayacağımı sana sormayacağım herhaldekayınvalıdem belkı bunun konusu üç kez gectı ucundede tutturdu almıycaksın kış bıtmıs dıye bır got yüzünden bu konular tantanalar açılıyor
Nasıl yani kayınvalidem ogluna ben yokken nedıyodur o kısmı anlayamadım daBunlar her aile de olabilir.Benim aldığım bir şeyden kayınvalidem rahatsız olsa da bunu bana söyleyemez,söylemez.Oğluna söylese de eşim çok büyük çaba harcar benim duymamam için.Sizin olmadığınız ortamlarda kayınvalideniz oğluna da söylüyordur.İşte o durumda eşinizin annesine tepki vermesi gerekir.
Bunu sakince,saygılı bir şekilde yapmanız lazım.Bağırıp,çağırmak değil çözümü.İşte ben kendimi savununcada terbıyesız saygısızlık yapıyorsun bıze gelınsın bıde dıyorlar konusmamalarıda cabası benle
Yok arada kalıyo hani söyledıgı yerlerde var ama kalp kırmadan bırazTirnaklarini Kv ye cikar burda sana yardim etmek isteyen Kadinlara degil.
Bal gibi de esin suclu annesine "karisma" diyemiyormu?
Aa kocasiyla sorunu yokki. Bütün suc seytan kaynanada. Tabi yersenBu çenenizi kaynananıza, anasından korkan pısırık kocanıza açamıyorsunuz ya komediotur çek o hayatı müstehak.
Kayınvalidem brz ne alsa ne yapsa nereye gıtse benden sorulacak burda büyük benım kafasında eskılerden yaniBunu sakince,saygılı bir şekilde yapmanız lazım.Bağırıp,çağırmak değil çözümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?