- 15 Mart 2023
- 135
- 49
- 28
- 25
- Konu Sahibi yogurtpuding
-
Daha önce konu açmıştım geçen haftaki depremde kayınvalideme kalmaya gitmiştik eve zar zor gelmiştim. O günden beri kayınvalidem depremden korktuğu için bize gelmiyor. Bizim ona gitmemizi bekliyor. Eşimde pazar günü gidelim diyor bebeğim daha 17 günlük. Benim ailemde o tarafı pek sevmiyor biraz kendilerini öven hep kendilerini öven insanlar. Gidebiliriz diye söyledim anneme bir sürü laf etti çok isteyen gelip görsün bir onun mu canı kıymetli diye napacağımı bilmiyorum arada kalıyorum hep
Evet annemle telefonla konuşurken belki kayınvalidemlere gidebiliriz dedi annemde kayınvalidem korkup gelmediği için o şekilde konuştuSon kısmı hiç anlamadım ki, gidebiliriz dedin kim kime laf etti, annen mi eşinin ailesine laf etti
10 günlüktü oraya gittiğimizdeE siz korktuğunuz için oraya gitmişsiniz zaten. Kayınvalideniz de korkuyor demek ki anlamak lazım.
Siz gittiğinizde bebek kaç günlüktü?
Sizin eş ailesiyle ilişkilerinize anneniz karışmamalı. Onlar sevmiyorlarsa görüşmesinler.
Arada kalınacak bı durum yok, annen sevmeyebilir ama diğeri de eşinin annesi, eşinle annesi senin annene böyle konuşsa zoruna gitmeyecek mi, ha sen istemiyorsan gitmek 20gunluk bebekle çıkmak istemiyorum der gitmezsin on günlükken zorunlu gitmişsin zaten, şimdi keyfii gitmek istemiyorum dersin ama annenin yorumu fikirlerini etkilememeli...Evet annemle telefonla konuşurken belki kayınvalidemlere gidebiliriz dedi annemde kayınvalidem korkup gelmediği için o şekilde konuştu
Onu söylemeye çalışıyorum. Siz deprem korkusuyla (Rabbim hepimizi korusun) 10 günlük bebekle gittiniz zaten kayınvalidenizin yanına. O bebek evden çıktı zaten.10 günlüktü oraya gittiğimizde
Annenizi ilgilendirmiyor. Yine de 17 günlük bebeği ordan oraya taşıyacak haliniz yok, zorunda hissetmeyin. Çok isteyen gelip görsünDaha önce konu açmıştım geçen haftaki depremde kayınvalideme kalmaya gitmiştik eve zar zor gelmiştim. O günden beri kayınvalidem depremden korktuğu için bize gelmiyor. Bizim ona gitmemizi bekliyor. Eşimde pazar günü gidelim diyor bebeğim daha 17 günlük. Benim ailemde o tarafı pek sevmiyor biraz kendilerini öven hep kendilerini öven insanlar. Gidebiliriz diye söyledim anneme bir sürü laf etti çok isteyen gelip görsün bir onun mu canı kıymetli diye napacağımı bilmiyorum arada kalıyorum hep
Bu mesajın aynısını yazmaya geldim. Anneniz de sizin ne yapacağınıza karışamaz. Kv korkuyorsa gelmesin, korkusu geçince gelir. Deprem psikolojisi çok farklı bir şey hak vermek lazım. Ben de korkumdan kuzenlerimizin evlerine gidemiyorum şu an. Kendi evim daha güvenli geliyor. Ama kesinlikle annenizi karıştırmayın kendi hayatınıza. Kararlarınızı eşinizle kendiniz verin.17 günlük lohusasınız. Siz ne isterseniz o olsun. Ne annenizin dolduruşuna gelin, ne de istemiyorsanız kvnin ayağına gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?