- 17 Nisan 2014
- 211
- 47
- 43
3 aylık bir kızım var. ikinci dönem işe başlamam gerekiyor. eşim bebeğimizin çok küçük olması sebebiyle bakıcıya değil annesine baktırmamız gerektiğini söylüyor. ama ben kv ile hiç ama hiç anlaşamıyorum.aynı şehirde oturmuyoruz. ama ben iş nedeniyle bir sene kadar eşimden ayrı yanında kalmak zorunda kalmıştım.kızımın doğumuna geldiğinde de her şeye karışmıştı. yok üşüyor, yok öpmeyin,yok öyle tutmayın. ben işime karışılmasından nefret ederim.kv ise çenesi hiç durmuyor. birde ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini okuyor. mesela ben evde tekim o nedenle kızımın battaniye ile sallanmasını istemiyorum diye defalarca dememe rağmen benden gizli gizli sallarken kaç kere yakaladım.borcumuz da var ücretsiz izne ayrılamıyorum. şimdi dört ay dişimi sıkıp baktırayım mı? ya da gözümü karartıp bir yabancıya mı bırakayım? eğer kv bakacaksa kp de gelecek ve bizimle yaşayacaklar. birde kızım bana çok düşkün babasında bile durmuyor.bu durumda olup da çocuğuna baktıran oldu mu? bir türlü karar veremiyorum.ne olur tecrübeli anneler fikirlerinizi paylaşın benimle