- 12 Temmuz 2006
- 658
- 260
- 333
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babannesi torununa memesini veriyormus. Burada okudum. Bakici tut.
öğlene kadar olacakÇalışma saatleriniz nasıl?
yok daha nelerBabannesi torununa memesini veriyormus. Burada okudum. Bakici tut.
yok daha neler
Ya aradaşım şaşırdınmı sen, sakın kayınvalidene baktırma o zaman. Öğlene kadar sevdiğin,güvendiğin bir komşun bile bakar. Huzursuz mu olmak istiyorsunöğlene kadar olacak
ah ah çok iyi anlıyorum seni ben baktırmam diye işten ayrıldım canım eğer baktırsam evliliğimiz ciddi deecede yıprancaktı kaynanam özel hayattan hiç anlamıyor malesef yatak odama pat pat giriyodu 1-2 aylık evliyken geldi 1 ay bizde kaldı sonra zırt zırt çıktı geldi doğumuma yakın çok zorlandığım için biraz yanında duruyum dedim hayatımın en kötü günlerini yaşattı bana uyuyamıyormuş kötüymüş pskolojisi bozukmuş vs vs bizle yatmak istedi düşün herşeye müdahale ediyodu en sonunda tartıştık bana çok ağır kelimeler söyledi 2 ay falan görüşmedik eşim gitmek istedi torununu sevcekmiş bilmem ne hatrına gittim ama kırgın olduğumuda söyledim kadın çok doluymuş ben oğlunu ona düşman etmişim beni her halimle kabul etmiş neysem ben gerekirse ben gidermişim o oğluya yatarmış oğlunun yatak odasınadamı giremicekmiş hangi birini anlatıyım ki pskolojimi alt üst etti napcamı bilemiyorum seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcı olsun
öğlene kadar olacak
yok canım uyumadık uyumak istedi tabi ben çıldırdım artık yüzününübile görmek istemiyorumYok artikk kv ile birlikte mi uyudunuz neler var ya Allah yardimciniz olsun![]()
sevmemize imkan yok ama dediğin gibi bebeğim için katlanmam gerekecek sanırımKv senin yavruna en ufak bir zarar bile vermez gozun arkada kalmasin onun da torunu ama sikintini anlayyabiliyorum burda senin rahatin fazlasiyla bozulacak ewet ama cocugun emin ellerde olacak ben bakiciya guvenmezdim sahsen ben de cocuk dusunuyorum ve kvye baktiricam haliyle kp de gelicek ewet ozel hayat kalmayacak ewet sortla oturamayacagim ewde ama bebegim emin ellerde olucak ben oylle dusunuyorum sende insallh en dogru karari verirsin kv kpni taniyorsun onlarla ayni ewde yasanilirmi orayi sen biliyorsun benim kp cok iyidir kv de laf sokar am ben sinirliyim biraz korkuo benden oyle istedigi gibi konusamio dikkat edio ben bu yuzden onlarla yasamayi gozumde buyutmuyorum
Birde iyilik karsilikli cnm bazi kvler icin gecerli karsilikli annecim kizim yavrumlu konusursaniz bu birbirinizi sevmeniz icin iyi bir firsat olabilir
öğlene kadar olacak
yanı bılmıorum dediğim gibi onları sız tanıyorsunuz ama ne olursa olsun oyle sıze emrıvaki yapmasına izin vermeyin o hos degıl sizi ezebılecegını dusunurse ezmeye çalışsabılırsevmemize imkan yok ama dediğin gibi bebeğim için katlanmam gerekecek sanırım
bebeğin için katlancaksın tamam ama evliliğin yıprancak onuda düşün annesiyle iyice yüz göz olcaksın sonrada eşinle ,eşinle birbirinize saygınız ister istemez biticek böyle ortamda yetişen bi çocuk nasıl olabilir onuda düşün yada sen bozuk bi pskolijiyle çocuğuna ne kadar verimli olabilirsin ben susarım evliliğimde kendimde yıpanmam diyosan obaşka çok rahat olmak gerekiyo malesefsevmemize imkan yok ama dediğin gibi bebeğim için katlanmam gerekecek sanırım
Valahi bun kısmı anlamadın.Nasıl yani siz kendi çocuğunuzu kıskanıyormusnuz?kesinlikle sadece dört ay seneye arkadaşımızın kreşi var oraya gidecek.ayarladık da zaten.benim kızım kolik bir bebek. daha yeni yeni ağlamaları azaldı. ama çok fena kucağa alıştı.eşim de yabancı biri kızımızın nazını çekecek mi diyor.ben her nekadar sevmesemde torunlarına çok düşkünler.ama işte kadını ben hiç sevmiyorum.birde kızımı çocuk gibi kıskanıyorum![]()
kendi çocuğumu kv den kıskanıyorum demek istedimValahi bun kısmı anlamadın.Nasıl yani siz kendi çocuğunuzu kıskanıyormusnuz?
:) Belki kv ye karşı tavırlı olduğunuzdan dır.Lakin 4 ay kısa bir süre torununa iyi bakacağını düşünüyorum.kendi çocuğumu kv den kıskanıyorum demek istedim