• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide sorunsalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi msa08
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En başından bir düzen oturtun bence.
Ev üstünde ev olmaz birde işin içine minnet girecek.
Eğer sizi çok zorlamıycaksa güvenilir bir bakıcı ile başlayın derim

Çalışma saatleriniz nasıl?

öğlene kadar olacak
Ya aradaşım şaşırdınmı sen, sakın kayınvalidene baktırma o zaman. Öğlene kadar sevdiğin,güvendiğin bir komşun bile bakar. Huzursuz mu olmak istiyorsun

ah ah çok iyi anlıyorum seni ben baktırmam diye işten ayrıldım canım eğer baktırsam evliliğimiz ciddi deecede yıprancaktı kaynanam özel hayattan hiç anlamıyor malesef yatak odama pat pat giriyodu 1-2 aylık evliyken geldi 1 ay bizde kaldı sonra zırt zırt çıktı geldi doğumuma yakın çok zorlandığım için biraz yanında duruyum dedim hayatımın en kötü günlerini yaşattı bana uyuyamıyormuş kötüymüş pskolojisi bozukmuş vs vs bizle yatmak istedi düşün herşeye müdahale ediyodu en sonunda tartıştık bana çok ağır kelimeler söyledi 2 ay falan görüşmedik eşim gitmek istedi torununu sevcekmiş bilmem ne hatrına gittim ama kırgın olduğumuda söyledim kadın çok doluymuş ben oğlunu ona düşman etmişim beni her halimle kabul etmiş neysem ben gerekirse ben gidermişim o oğluya yatarmış oğlunun yatak odasınadamı giremicekmiş hangi birini anlatıyım ki pskolojimi alt üst etti napcamı bilemiyorum seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcı olsun

ah ah çok iyi anlıyorum seni ben baktırmam diye işten ayrıldım canım eğer baktırsam evliliğimiz ciddi deecede yıprancaktı kaynanam özel hayattan hiç anlamıyor malesef yatak odama pat pat giriyodu 1-2 aylık evliyken geldi 1 ay bizde kaldı sonra zırt zırt çıktı geldi doğumuma yakın çok zorlandığım için biraz yanında duruyum dedim hayatımın en kötü günlerini yaşattı bana uyuyamıyormuş kötüymüş pskolojisi bozukmuş vs vs bizle yatmak istedi düşün herşeye müdahale ediyodu en sonunda tartıştık bana çok ağır kelimeler söyledi 2 ay falan görüşmedik eşim gitmek istedi torununu sevcekmiş bilmem ne hatrına gittim ama kırgın olduğumuda söyledim kadın çok doluymuş ben oğlunu ona düşman etmişim beni her halimle kabul etmiş neysem ben gerekirse ben gidermişim o oğluya yatarmış oğlunun yatak odasınadamı giremicekmiş hangi birini anlatıyım ki pskolojimi alt üst etti napcamı bilemiyorum seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcı olsun

Yok artikk kv ile birlikte mi uyudunuz neler var ya Allah yardimciniz olsun :KK57:

Kv senin yavruna en ufak bir zarar bile vermez gozun arkada kalmasin onun da torunu ama sikintini anlayyabiliyorum burda senin rahatin fazlasiyla bozulacak ewet ama cocugun emin ellerde olacak ben bakiciya guvenmezdim sahsen ben de cocuk dusunuyorum ve kvye baktiricam haliyle kp de gelicek ewet ozel hayat kalmayacak ewet sortla oturamayacagim ewde ama bebegim emin ellerde olucak ben oylle dusunuyorum sende insallh en dogru karari verirsin kv kpni taniyorsun onlarla ayni ewde yasanilirmi orayi sen biliyorsun benim kp cok iyidir kv de laf sokar am ben sinirliyim biraz korkuo benden oyle istedigi gibi konusamio dikkat edio ben bu yuzden onlarla yasamayi gozumde buyutmuyorum
Birde iyilik karsilikli cnm bazi kvler icin gecerli karsilikli annecim kizim yavrumlu konusursaniz bu birbirinizi sevmeniz icin iyi bir firsat olabilir

Kv senin yavruna en ufak bir zarar bile vermez gozun arkada kalmasin onun da torunu ama sikintini anlayyabiliyorum burda senin rahatin fazlasiyla bozulacak ewet ama cocugun emin ellerde olacak ben bakiciya guvenmezdim sahsen ben de cocuk dusunuyorum ve kvye baktiricam haliyle kp de gelicek ewet ozel hayat kalmayacak ewet sortla oturamayacagim ewde ama bebegim emin ellerde olucak ben oylle dusunuyorum sende insallh en dogru karari verirsin kv kpni taniyorsun onlarla ayni ewde yasanilirmi orayi sen biliyorsun benim kp cok iyidir kv de laf sokar am ben sinirliyim biraz korkuo benden oyle istedigi gibi konusamio dikkat edio ben bu yuzden onlarla yasamayi gozumde buyutmuyorum
Birde iyilik karsilikli cnm bazi kvler icin gecerli karsilikli annecim kizim yavrumlu konusursaniz bu birbirinizi sevmeniz icin iyi bir firsat olabilir
sevmemize imkan yok ama dediğin gibi bebeğim için katlanmam gerekecek sanırım

öğlene kadar olacak
yanı bılmıorum dediğim gibi onları sız tanıyorsunuz ama ne olursa olsun oyle sıze emrıvaki yapmasına izin vermeyin o hos degıl sizi ezebılecegını dusunurse ezmeye çalışsabılır

bebeğin için katlancaksın tamam ama evliliğin yıprancak onuda düşün annesiyle iyice yüz göz olcaksın sonrada eşinle ,eşinle birbirinize saygınız ister istemez biticek böyle ortamda yetişen bi çocuk nasıl olabilir onuda düşün yada sen bozuk bi pskolijiyle çocuğuna ne kadar verimli olabilirsin ben susarım evliliğimde kendimde yıpanmam diyosan obaşka çok rahat olmak gerekiyo malesef

Burada kımısı kv ne baktır kımısı baktırma diyecek elbette

Ama en ıyısını yıne sen bılırsın

Buraya yazdığına gore sen de ıstemıyorsun

Benım fıkrıme gelınce sen zaten oglen ısten çıkıyormuşsun bence gerek yok her bakıcı kotu olacak dıye bırsey yok bence bıraz araştırın esten dosttan tavsıye alrak ıyı bırını bulabılırsınız

Kv kp nasıl ınsanlar bılemedıgım ıcın burada okuyoruz bır haftalığına geldiler aylarca kalıyorlar dıye sonra gecıcı dıye gelıp te senle beraber yasamaya kalkmasınlar

Yaslılara rahat geliyor onlar ozel hayatmış bılmem ne onlar ıcın gectıgı ıcın artık bızı de ole yapıyorlar yada ıslerıne gelmiyor

Durumunuz ıyıyse bence kimseyle ugrasmaya değmez bakıcıya sole yapma falan dıyebılırsın ama kv ye denmez

Hem sonra sıkıntı yasarsanız kotu olur kovmuş gıbı olur gerı donuşu olmaz

Burada herkes yazıyor ama anlayamıyorum ben

Ilerıde sıkıntı yasayıp buraya yazarsanız da sıze dıyecekler kı_ cunku bole konuları da okuyorum mıllet saldırıyor hemen_işte kv evını duzenın bırakmış gelmıs fedakar çocuğa bakıyor sız katlanacaksınız kv ne kadar fedakar olacak

Verın parasını bakıcı baksın bence

Dedıgım gıbı cevrenızde araştırın sız yolunda olunca bence butun bakıcılar merhametsız degıller

Uzun oldu ama sonuç olarak asla kv nedınzı çocuk baktırmaya getırmeyın evınıze bır de başka sehırmıs cook zor olur

kesinlikle sadece dört ay seneye arkadaşımızın kreşi var oraya gidecek.ayarladık da zaten.benim kızım kolik bir bebek. daha yeni yeni ağlamaları azaldı. ama çok fena kucağa alıştı.eşim de yabancı biri kızımızın nazını çekecek mi diyor.ben her nekadar sevmesemde torunlarına çok düşkünler.ama işte kadını ben hiç sevmiyorum.birde kızımı çocuk gibi kıskanıyorum:KK43:
Valahi bun kısmı anlamadın.Nasıl yani siz kendi çocuğunuzu kıskanıyormusnuz?

bir yandan bakıcı araştırıyorum ,ama yabancı memleketteyim. kimseyi de doğru dürüst tanımıyorum arkadaşlarımın çocuklarında ya anneleri ya kv bakıyor ya da büyük olanlar kreşte. kimseden fikirde alamıyorum. burada sizin tecrübelerinizi öğrenmek istedim.

Back
X