• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide sorunsalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi msa08
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesınlıkle bole bı hataya düşme kendınız demıssınız ıste cocogu sallama demıssınız sızden gızlı sallıyormuş o zaman gıt gıde daha da sınır olursunuz her yaptığına cekılmez hale gelır

Hıc komsunuz falan yok mu onlara sorun bı sekılde bıy ol bulunur bırının tanıdığı çıkar falan

Kv deler sımdı bız çocuk buyutmedık mı bılmıyormuyus dıyolar sız soledıkce tersını ınadına yaparlar

Bende kac kerre kv dem çocuğuma cay verıyor verme dıyorum ıllakı verıyor

O ole soleyınce cay ıstemeyen çocuk cay dıye ağlıyor

En zıttıma gıden sey bı yere mısafırlıge gıdılınce cocugun cay ıstemesı o yüzden ben alıştırmadım soluyorum bole kv deme anlamıyor

Benım eltımın çocukları cay ıcıyor o yüzden onlara benzetmeye çalışıyor

Gecen bıze geldı cay ıcıyoruz gozumun ıcıne baka baka kendı cayından kasıkla çocuğuma verıyor en sonunda rahat edemedı kendı rahat cayını ıcemedı bana çocuğa cay getır dıyor bende ıcırmeseydın ole ugras sımdı ben getırmem çocuğa cay dedım

öğleden sonra geliyormuşsun işte ne gerek var kuzum?
yarı zamanlı bakıcı al..

sizin durumunuzdaydım kv dede karar kıldık. ama inanılmaz yıprandım. eşim ve ailesiyle aramız açıldı. saçmasapan şeyler yaşadım. boşanmayı bile düşündüm halada düşünüyorum. şimdiki aklım olsaydı ücretsiz iizn alırdım borcu falan takmazdım.

ben de doğum yapacağım nasipse ve seninle aynı durumdayım, borcumuz var ve bebeğim baya küçükken çalışmaya başlayacağım büyük bir ihtimalle, büyük konuşmak istemem ama kayınvalidemle hastalık... vb durumlar dışında aynı evde o kadar süre kalamam kendimi biliyorum çünkü ki kayınvalidem iyi bir kadındır karışma huyuna rastlamadım şimdiye kadar. inşallah güvenilir birini bulurum baktırmak için çünkü annenin psikolojisi de çok önemli, hep bebeğimizi düşünüyoruz ama mutsuz, gergin bir anne mutlu bir çocuk yetiştiremez

Back
X