Kesınlıkle bole bı hataya düşme kendınız demıssınız ıste cocogu sallama demıssınız sızden gızlı sallıyormuş o zaman gıt gıde daha da sınır olursunuz her yaptığına cekılmez hale gelır
Hıc komsunuz falan yok mu onlara sorun bı sekılde bıy ol bulunur bırının tanıdığı çıkar falan
Kv deler sımdı bız çocuk buyutmedık mı bılmıyormuyus dıyolar sız soledıkce tersını ınadına yaparlar
Bende kac kerre kv dem çocuğuma cay verıyor verme dıyorum ıllakı verıyor
O ole soleyınce cay ıstemeyen çocuk cay dıye ağlıyor
En zıttıma gıden sey bı yere mısafırlıge gıdılınce cocugun cay ıstemesı o yüzden ben alıştırmadım soluyorum bole kv deme anlamıyor
Benım eltımın çocukları cay ıcıyor o yüzden onlara benzetmeye çalışıyor
Gecen bıze geldı cay ıcıyoruz gozumun ıcıne baka baka kendı cayından kasıkla çocuğuma verıyor en sonunda rahat edemedı kendı rahat cayını ıcemedı bana çocuğa cay getır dıyor bende ıcırmeseydın ole ugras sımdı ben getırmem çocuğa cay dedım
Hıc komsunuz falan yok mu onlara sorun bı sekılde bıy ol bulunur bırının tanıdığı çıkar falan
Kv deler sımdı bız çocuk buyutmedık mı bılmıyormuyus dıyolar sız soledıkce tersını ınadına yaparlar
Bende kac kerre kv dem çocuğuma cay verıyor verme dıyorum ıllakı verıyor
O ole soleyınce cay ıstemeyen çocuk cay dıye ağlıyor
En zıttıma gıden sey bı yere mısafırlıge gıdılınce cocugun cay ıstemesı o yüzden ben alıştırmadım soluyorum bole kv deme anlamıyor
Benım eltımın çocukları cay ıcıyor o yüzden onlara benzetmeye çalışıyor
Gecen bıze geldı cay ıcıyoruz gozumun ıcıne baka baka kendı cayından kasıkla çocuğuma verıyor en sonunda rahat edemedı kendı rahat cayını ıcemedı bana çocuğa cay getır dıyor bende ıcırmeseydın ole ugras sımdı ben getırmem çocuğa cay dedım