- 29 Mayıs 2017
- 51
- 23
- 3
- 34
- Konu Sahibi LoveSupport
-
Keşke..şimdiki oturduğumuz ev kayınpederimle kayınvalidemin benim ev eylülde biticek içi tadilatta acaba kendim evim diyemei yapıyor koltuk takımlarıda onun yatak odasıda onların döşeli bir ev yani ben bu eve anca kendi decoratif ürünlerimi eşyalarımı televizyonumu felan getitdimKaç yaşında? Hani böyle yaşlı artık iş yapmaya enerjisi kalmamış biriyse bırakın kalsın kovsanız bile gitmem demiş üzüldüm buna.
Ama yok genç ama mikropluktan yapıyor diyosanız hizmet etmeyin kendisine asla.Eşinizle de sanki o yokmuş gibi davranın her anlamda.İstediğini alamayınca gider herhalde
ramazandan dolayı birleşemiyorz zaten o gelecek 2 el bile tutamıcazYeni evli ciftsiniz ve ustelik ramazan yani birbirinize ayirabileceginiz cok kisistli bir zaman var onu da kayinvalide sayesinde ayiramayacaksiniz. Bence sen hic muhatap olma esin halletsin. Annen evdeyken banyo yapmaya utaniyorum de esine gor bak o zaman 2 hafta mümkün degil birakmaz kayinvalideni evde
Eşin konuşamıyorsa sen konuş. Burada bir sürü konu var. İşte sustum sustum tepeme bindiler diye. Ben sözlüyüm şimdiden en ufak bir şeyde tepkimi gösterip, böyle devam ederseniz mesafeli olacam diye uyarıyorum kayınvalide adayımı direk saygılı bir şekilde.Eşime diyorum konuş ben diyemem kalma diye cocuk konuşuyo küsüyo gelcem diyor durdurulmayan bir kayınvalidem var
Hatta son olarak ramazan dolayısıyla GB eşine yansır erkenden odaya sok eşini. Biraz tavlayarak odaya al kapıyı örtün sahura kadar.Eşin konuşamıyorsa sen konuş. Burada bir sürü konu var. İşte sustum sustum tepeme bindiler diye. Ben sözlüyüm şimdiden en ufak bir şeyde tepkimi gösterip, böyle devam ederseniz mesafeli olacam diye uyarıyorum kayınvalide adayımı direk saygılı bir şekilde.
Her dediğini yapma, yat uyu. Evde böyle şort giyin, açık giyin. Kocana sırnaş onun yanında ama sanki ona göstermiyor GB yap gizli GB davran ama görmesini sağla. Müzik aç, dans et tınlama onu. Dışarı çık kahve iç, dolaş gel. Utansın. Yeni evlisiniz, zaruri bir durum olur neyse ama. Mesela sabahları özellikle bir şey olmasa bile duşa gir, saçların ıslak dolaş, utansın. Yani kısaca ARSIZ ol. Bundan anlar bunlar.
Kayınvalidenin evinde mi yaşıyorsunuz ben anlamadım?Sanki sizin evinize yerlesmis gibi anlatmissiniz çünkü kendi eviyse gelir kalır tabi diledigince ne münasebet kovacaksın kadınıKeşke..şimdiki oturduğumuz ev kayınpederimle kayınvalidemin benim ev eylülde biticek içi tadilatta acaba kendim evim diyemei yapıyor koltuk takımlarıda onun yatak odasıda onların döşeli bir ev yani ben bu eve anca kendi decoratif ürünlerimi eşyalarımı televizyonumu felan getitdim
Yahu ev kayınvalideninmis gelinin degil.Kadın kendi evinde istediği kadar kalır tabiki konu sahibi neden rahatsız oldu anlamadım benEşin konuşamıyorsa sen konuş. Burada bir sürü konu var. İşte sustum sustum tepeme bindiler diye. Ben sözlüyüm şimdiden en ufak bir şeyde tepkimi gösterip, böyle devam ederseniz mesafeli olacam diye uyarıyorum kayınvalide adayımı direk saygılı bir şekilde.
Her dediğini yapma, yat uyu. Evde böyle şort giyin, açık giyin. Kocana sırnaş onun yanında ama sanki ona göstermiyor GB yap gizli GB davran ama görmesini sağla. Müzik aç, dans et tınlama onu. Dışarı çık kahve iç, dolaş gel. Utansın. Yeni evlisiniz, zaruri bir durum olur neyse ama. Mesela sabahları özellikle bir şey olmasa bile duşa gir, saçların ıslak dolaş, utansın. Yani kısaca ARSIZ ol. Bundan anlar bunlar.
Nasıl yani kayınvalidenin başka evi yok duymuş kaldığı? Ben anladım ki: bu kayınvalidenin başka evi var yaşadığı. Burası kullanılmayan ev. Ama bunlar evli diye inada geliyor anladım.Yahu ev kayınvalideninmis gelinin degil.Kadın kendi evinde istediği kadar kalır tabiki konu sahibi neden rahatsız oldu anlamadım ben
Konu sahibi öyle bi anlatmış ki bende gaza geldim biNasıl yani kayınvalidenin başka evi yok duymuş kaldığı? Ben anladım ki: bu kayınvalidenin başka evi var yaşadığı. Burası kullanılmayan ev. Ama bunlar evli diye inada geliyor anladım.
Sizin dediğiniz gibiyse bütün yorumlarımı geri alıyorum
Konu sahibi öyle bi anlatmış ki bende gaza geldim biBi de yüzsüz dedim kadına kadının kendi evi nereye kovacaklar kibarca defolun demiş ama anlayana
ev onunmuş zaten, senin ne işin var kadının evindeKeşke..şimdiki oturduğumuz ev kayınpederimle kayınvalidemin benim ev eylülde biticek içi tadilatta acaba kendim evim diyemei yapıyor koltuk takımlarıda onun yatak odasıda onların döşeli bir ev yani ben bu eve anca kendi decoratif ürünlerimi eşyalarımı televizyonumu felan getitdim
Canı 2 haftada bir diger evinde kalmak istiyor demek ki ev kadının değil mi?Yok ya kv nin kendi ayrı evi varmış tabi sokakta kalıyor değil ya.. bu evde Kv nin diğer evi ..
ev dayalı döşeli onların fakat onların kendi evi var onlar orda oturuyot benim ev yapılana kadar burda oturmamız için verdiler yazlık ev gibi düşünün kadının kendi evi ayrıKayınvalidenin evinde mi yaşıyorsunuz ben anlamadım?Sanki sizin evinize yerlesmis gibi anlatmissiniz çünkü kendi eviyse gelir kalır tabi diledigince ne münasebet kovacaksın kadını
2 evleri var bi kendilerinin oturduğu bide bize gecici oturmak için verdikleriCanı 2 haftada bir diger evinde kalmak istiyor demek ki ev kadının değil mi?
Allah akil fikir versin bu kadina..Merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim son 1 aydır kayınvalidem 2haftada bir bende 2gün kalıyor
Evin değiştiriyor bide düşünmeden konuşuyor
Kötü bir niyetli biri değil ama bi şekilde kalbimi kırıyor ağzımı açmıyorum.Eşim haberdar durumdan şimdi 15 gün ramazandan dolayı bende kalıcakmış . Eşimde istemiyor böyle yüz göz olmak istemiyorum kayınvalidemle .Eşimde rahatsız oluyo .annesiyle konuşsada ya küsüyo yada kalıcam kovsanız da gelicem diyor kalıcam diyo .Nasıl bir tepki göstericem napıcam bilmiyorum bana akıl verin lütfen
Evli misiniz merak ettimBen olsam eve almam açık konuşayım. Ama bu benim, inat giderse evi yakarım yine almam öyle diyeyim. Senin için Allah kolaylık versin diyebiliyorum sadece.
Iyide onun evi sonuçta sana ödünç vermiş ne münasebet gelmesin deme hakkını buluyorsun kendinde?Siz de bi hossunuz valla olsaydı evin öyle evlenseydin.Kadının evine gec otur bi de kadını isteme yok öyle bi dünya şekerim.Rahatsizsan al esyani kiraya çık kocanla baş başa2 evleri var bi kendilerinin oturduğu bide bize gecici oturmak için verdikleri
Evlimisiniz derken? Eşim var yani evliyimEvli misiniz merak ettim
AbovvvKonu sahibi öyle bi anlatmış ki bende gaza geldim biBi de yüzsüz dedim kadına kadının kendi evi nereye kovacaklar kibarca defolun demiş ama anlayana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?