Kayınvalide Sorunu

Tamam canım dua edin bana şu evim bitsin evlilik çok masraf bu arada keşke baştan senin dedğin gibi yapaaydım evim bitince evlenseydim ama kendi evimde kiracı vardı anca boşaltılar
Ah ışte azıcık enine boyuna düşünüp evlensek çekmeyecegiz bunları ama olsun öğrenmis olsun.He kadının evi diye yine hizmetçisi gibi davranma cok da kasma kendini ama git falan demeyin ayıp valla.Bi an önce biter de gecersin inşallah evine.Sevdim seni illede hakliyim diye paralamıyosun kendini her şey gönlünce olsun :)

Kadın kendi evi diye öyle teklifsiz geliyor herhalde. Yeni evliliginizi zehir etmeyin bence. Eylule de şurada ne kaldi? Yeni evinize geçince ona gore duzen kurun, gerekirse gelince surat asın, cok sık gelmek isterse musait değiliz deyin vs. Ama bence eylule kadar cok da yapılacak birşey yok

Kaynana ve kayinbabasını haftada en az 3 kez görüpte mutlu olanlar nasıl mutlu oluyor ya da mutlu numarası mi yapıyorlar bende bunu anlamıyom.Konu sahibi Allah yardımcin olsun

Benim korkum orayada gelmesi işte bide allah razı olsun benim evin inşatında kayınpederim ilgileniyor baba ne zaman biticek diyorum ev sizi kaçıran mı var evden orasıda burasıda sizin eviniz diyor sonra diyorum insanın kendi evi gibi varmı baba diye kızıyor bu evde sizin diye

Adaletsizlik yapmayalım lütfen. Kaynanın kocasını kızını bırakıp gelinin yanında ne işi var. Hemde yeni evli. Ne var oğluna geçici ev verdi diye burunlarından mı getirmesi lazım. Tabiki gelir gelininin çayını içmek ister iki muhabbet etmek ister bunlar normal şeyler. Ama kocasını kızını bırak gelinin yanında dur çok mantıksız bi durum. Konu sahibi saygısızlık etme eşin her ne kadar rahatsızım desede sen bi şey söylesen onun içinde kalır annesi sonunda. Saygıda kusur etme. Aynı şeyleri bende yaşadım ama aştım. Saygımla tabi. Baktı beni gazlıyamıycak pes etti yani. şimdi çok iyiyiz. Mesafeli saygılı ve sevgili . Sabret iki hafta geçecek

Kaynana ve kayinbabasını haftada en az 3 kez görüpte mutlu olanlar nasıl mutlu oluyor ya da mutlu numarası mi yapıyorlar bende bunu anlamıyom.Konu sahibi Allah yardımcin olsun
Kayınpederimide kayınvalidemi sevmiyor değilim ama anlayış ve saygı olmalı ince düşünemiyor onlarda yaşlı bir yerde benim amacım kovmak değil kaldığında hiç saygısızlık yapmadım lakin birseyinde usulu olmalı

Sen sabret kendi evine gelirse böyle yaparsa o zaman tepkini ver. Simdilik sus. Bir şey deme haksız çıkarırlar. Bir savunman da olmaz. Sakın ama sakın. Ama kendi evine geçince bunu yaparsa o zaman vay sen misin der burunlarından getirirsin. Relax ol. İntikam soğuk yenen aştır

Yok hallıyım demem danışıcak kimsem yok burda bana yardımcı olursunuz diye yazdık doğru hep birdir çünki

Bana yüklenen güzel arkadaşarım sen git vs demek hiç hoş deyil burda hepimiz dertlermşze çözümler aramak için toplanıyoruz .. ama yinede yazdığınız emek verdiğiniz için teşekkür ediyorum

Evet sana katılıyorum seninle aynı düşüncedeyim, bende devamlı görmekten rahatsız olurum şahsen, ama sık görüpte mutlu olanlar nasıl bunu başarıyorlar acaba bu bazen şaşırtıyor beni

Çok doğru dediniz şu mübarek ayda kimseyi kırmanın gereyi yok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim arkadaşım yorumun için büyüklerime saygızlık yapamam zaten azcıkın pısırığım

Güldürdün ya beni allahtan seni hep güldürsün

Ya nasıl başardınız var mi bir püf noktası konu sahibi de yararlansin bende yararlaniyim.Mesela haftada en az 3kez kaynana kayınbaba görüp mutlu olanlar numara mi yapıyorlar acaba sizce

Bak canım her söyleneni herkesi takma kafana . Evlilikte en önemli faktör eştir gerisi kuru gürültü. Ama öfkeyle laf etme ama içine de atma. Sen yeni evlisin şöyle bir lafını getir kaynana deki bak anne allah nasip ederse bi ömür yüz yüze bakacaz eğer yanlışlıkla seni kırarsam beni uyar çünkü ikimizde içimize atmayalım. Her anneyle kızda tartışı de. Sen bana söyle bende sana söyleyim orda tartışalım orda bitsin. Ben öyle dedim kaynanama sonra bi baktım ne lafı kaldı ne sözü. İçine atmak yok laf sokmak felan filan puff zaten kavgalar öyle başlıyor

Çok doğru aslında ama benim evlatlığımdan özel hayatımdan vurmasa canım feda

Neyse iyi geceler konu sahibi tekrar Allah yardımcın olsun, umarım bende bir çözüm bulurum sevgiler

Gül geç duyma. O daha çok üsteleyecek bırak üstelesin ki kendini belli etsin. Ama şöyle uygun bi zamanda eşine fısılda şikayet olarak deme. Ben öyle yapıyorum mesela eşimin ailesinden biri canımı sıkacak bi söz ettiyse hayatım ya ben mi yanlış anlıyorum çok alınganım ne demek istedi diyorum. Eşim sen yanlış anlamışsın diyor sonra onun hakkından geliyor. Kaç kez oldu bana laf bile düşmedi. Ama gerçek bu yani bu şikayet değil şeytanlık değil. Neden kalbimiz kırılsınki haksızlığın her türlüsüne hayır. Ama eşinin ailesiyle olan probleminizi eşinizin halletmesi daha iyi. Çünkü onlar aile küsmezler ama biz bişey dersek aman Allah ımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…