- 29 Mayıs 2017
- 51
- 23
- 3
- 34
- Konu Sahibi LoveSupport
-
Size sormadim onu. Alintiladigim kisiye sordum. Sizin evli olduğunuz belli zatenEvlimisiniz derken? Eşim var yani evliyim
Iki evi varmış da yine de kovamaz yahu kadının kendi evinden ona ne yani.Nasıl hak görüyor kendinde bi de pes valla.Kaynana savunacagim hic aklima gelmezdiAbovvvben fena gaza gelmiştim asıl. Kızz konu sahibi sen bana neler yazdırdın ayyy. Bu ne yüzsüzlük, kadın nerde otursun. İstemiyorsan git.
Kadının gayrettepede kendi oturduğu kışlığı var kocasının kızınnın kendinin ordan kalkıp onları bırakıp yanımıza geliyor anlamadınız durumu tatlışlarAbovvvben fena gaza gelmiştim asıl. Kızz konu sahibi sen bana neler yazdırdın ayyy. Bu ne yüzsüzlük, kadın nerde otursun. İstemiyorsan git.
Yazlık evmiş ya: yine haklısın çünkü yaz ayındayız, kadının yazlık evinde durması normal, neresinden tutsa elinde kalırIki evi varmış da yine de kovamaz yahu kadının kendi evinden ona ne yani.Nasıl hak görüyor kendinde bi de pes valla.Kaynana savunacagim hic aklima gelmezdi
Sen neyapardım peki canım akıl ver kendi evimde olduğumdada aynı şeyi sürdürüse ne yapcağımı bilemiyorum ayrıyetten kovmuyorum ben öylebr değilim ama buna bir çözüm gerekli değilmi hemen saldırmak niye anlamadım size danışıyorumIki evi varmış da yine de kovamaz yahu kadının kendi evinden ona ne yani.Nasıl hak görüyor kendinde bi de pes valla.Kaynana savunacagim hic aklima gelmezdi
Bana dedin bunu galiba. O zaman evine gelirse istememe hakkına sahip olursun su an değilsin ama.Hayır bi de kadına neler dediniz de kovsaniz bile gelicem dedi merak ettim.Ister on evi olsun ev onun mu onun konu kapandi.Zorla oturtmadilar herhalde seni kabul etmeseydin.Kadin kiraya cikmana hayır demis ev senin bu eve hiç gelmiycem dememis ki.Azicik olgunlaşıp evlenseniz keskeEe kendi evime gectiğinde ne olucak benim malım sana güle gülemi dicem kadına kendi oturdugu ev var vermicekti ozaman biz evim yapılana kadar kiraya çıkmamıza hayır demicekti bunada bir yorum yaparmısın tatlım
Sİz oturun diye veriyor ama doğrumu bu şimdiYazlık evmiş ya: yine haklısın çünkü yaz ayındayız, kadının yazlık evinde durması normal, neresinden tutsa elinde kalır
Sen benim ilk mesajımı oku, şimdilik sus. Senin evine gelirse dediğimi kesin yap bak. Kesin işe yarar. Simdi bir şey diyemezsiniz. Ama kendi evine geçince devam ederse haber ver. O zaman arkandayımKadının gayrettepede kendi oturduğu kışlığı var kocasının kızınnın kendinin ordan kalkıp onları bırakıp yanımıza geliyor anlamadınız durumu tatlışlar
Ne münasebet nedemek güZel arkadaşım böyle saldırmak hoşmuIyide onun evi sonuçta sana ödünç vermiş ne münasebet gelmesin deme hakkını buluyorsun kendinde?Siz de bi hossunuz valla olsaydı evin öyle evlenseydin.Kadının evine gec otur bi de kadını isteme yok öyle bi dünya şekerim.Rahatsizsan al esyani kiraya çık kocanla baş başa
Ben kaynananın evinde oturmam evim tamam olur öyle geçer otururum evlenirim.Kendi evime de gün aşrı gelirse eğer kibarca gelmemesi gerektiğini öğrenir ilk basta sana söyledim zaten.Ama sen su an bunu yapmamalisin çünkü ev sana ait değil.Kendi evine gec devam ederse gelmeye öyle yapSen neyapardım peki canım akıl ver kendi evimde olduğumdada aynı şeyi sürdürüse ne yapcağımı bilemiyorum ayrıyetten kovmuyorum ben öylebr değilim ama buna bir çözüm gerekli değilmi hemen saldırmak niye anlamadım size danışıyorum
Çok teşekkür ederi arkadaşım benim allah senden razı olsun yazdıklarını kaydettim telefonus yazıcam tekrardan burArayaSen benim ilk mesajımı oku, şimdilik sus. Senin evine gelirse dediğimi kesin yap bak. Kesin işe yarar. Simdi bir şey diyemezsiniz. Ama kendi evine geçince devam ederse haber ver. O zaman arkandayım
Doğru demiyorum ama bunu o düşünmüyorsa bir şey desen benim evim der kalırsın öyle. Simdilik konusursan sen rahatsız olursun ama sen kovana yavaştan sinsice yaklaş, ayyy yeni evliyiz ya baksana insan düşünür neyse kendi evi bir şey diyemeyiz de. Annen olmasa ne planlarım vardı de. Beynine işle. Sonra da eğer ki sen kendi evine geçtiğinde bu devam ederse o zaman sonuna kadar haklı olursun. Simdilik bahanesi vardır. Haklı çıkar. Sen evine geçince bak bakalım o zaman devam etmesine izin verme.Sİz oturun diye veriyor ama doğrumu bu şimdi
Caniminici önce ev senin diye güzel güzel akil verdim ama ev senin değilmiş.Zerre sikayet etme hakkin yok yani.Böyle gelmesin demek gibi bi hakkiniz yok kari koca ona dedim ne münasebetiNe münasebet nedemek güZel arkadaşım böyle saldırmak hoşmu
Tamam canım dua edin bana şu evim bitsin evlilik çok masraf bu arada keşke baştan senin dedğin gibi yapaaydım evim bitince evlenseydim ama kendi evimde kiracı vardı anca boşaltılarBen kaynananın evinde oturmam evim tamam olur öyle geçer otururum evlenirim.Kendi evime de gün aşrı gelirse eğer kibarca gelmemesi gerektiğini öğrenir ilk basta sana söyledim zaten.Ama sen su an bunu yapmamalisin çünkü ev sana ait değil.Kendi evine gec devam ederse gelmeye öyle yap
Tamaö ben yanlış anlamışım ozaman canım ozaman kendi evine kadar çekicem yapcak bişey yokCaniminici önce ev senin diye güzel güzel akil verdim ama ev senin değilmiş.Zerre sikayet etme hakkin yok yani.Böyle gelmesin demek gibi bi hakkiniz yok kari koca ona dedim ne münasebeti
İlahi benSize sormadim onu. Alintiladigim kisiye sordum. Sizin evli olduğunuz belli zaten
Bilmiyorum aslında iyi aramız olsun istiyorum ama bakalımNedir bu kk'nün kayinvalidelerden cektigi ..
Böyleleri evlendirmesin degerli ogluslarini..
Ben olsam eve almam açık konuşayım. Ama bu benim, inat giderse evi yakarım yine almam öyle diyeyim. Senin için Allah kolaylık versin diyebiliyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?