Kayınvalide Sorunu

Ee kendi evime gectiğinde ne olucak benim malım sana güle gülemi dicem kadına kendi oturdugu ev var vermicekti ozaman biz evim yapılana kadar kiraya çıkmamıza hayır demicekti bunada bir yorum yaparmısın tatlım

Abovvv ben fena gaza gelmiştim asıl. Kızz konu sahibi sen bana neler yazdırdın ayyy. Bu ne yüzsüzlük, kadın nerde otursun. İstemiyorsan git.
Iki evi varmış da yine de kovamaz yahu kadının kendi evinden ona ne yani.Nasıl hak görüyor kendinde bi de pes valla.Kaynana savunacagim hic aklima gelmezdi

Abovvv ben fena gaza gelmiştim asıl. Kızz konu sahibi sen bana neler yazdırdın ayyy. Bu ne yüzsüzlük, kadın nerde otursun. İstemiyorsan git.
Kadının gayrettepede kendi oturduğu kışlığı var kocasının kızınnın kendinin ordan kalkıp onları bırakıp yanımıza geliyor anlamadınız durumu tatlışlar

Iki evi varmış da yine de kovamaz yahu kadının kendi evinden ona ne yani.Nasıl hak görüyor kendinde bi de pes valla.Kaynana savunacagim hic aklima gelmezdi
Yazlık evmiş ya: yine haklısın çünkü yaz ayındayız, kadının yazlık evinde durması normal, neresinden tutsa elinde kalır

Sen neyapardım peki canım akıl ver kendi evimde olduğumdada aynı şeyi sürdürüse ne yapcağımı bilemiyorum ayrıyetten kovmuyorum ben öylebr değilim ama buna bir çözüm gerekli değilmi hemen saldırmak niye anlamadım size danışıyorum

Ee kendi evime gectiğinde ne olucak benim malım sana güle gülemi dicem kadına kendi oturdugu ev var vermicekti ozaman biz evim yapılana kadar kiraya çıkmamıza hayır demicekti bunada bir yorum yaparmısın tatlım
Bana dedin bunu galiba. O zaman evine gelirse istememe hakkına sahip olursun su an değilsin ama.Hayır bi de kadına neler dediniz de kovsaniz bile gelicem dedi merak ettim.Ister on evi olsun ev onun mu onun konu kapandi.Zorla oturtmadilar herhalde seni kabul etmeseydin.Kadin kiraya cikmana hayır demis ev senin bu eve hiç gelmiycem dememis ki.Azicik olgunlaşıp evlenseniz keske

Kadının gayrettepede kendi oturduğu kışlığı var kocasının kızınnın kendinin ordan kalkıp onları bırakıp yanımıza geliyor anlamadınız durumu tatlışlar
Sen benim ilk mesajımı oku, şimdilik sus. Senin evine gelirse dediğimi kesin yap bak. Kesin işe yarar. Simdi bir şey diyemezsiniz. Ama kendi evine geçince devam ederse haber ver. O zaman arkandayım

Ne münasebet nedemek güZel arkadaşım böyle saldırmak hoşmu

Ben kaynananın evinde oturmam evim tamam olur öyle geçer otururum evlenirim.Kendi evime de gün aşrı gelirse eğer kibarca gelmemesi gerektiğini öğrenir ilk basta sana söyledim zaten.Ama sen su an bunu yapmamalisin çünkü ev sana ait değil.Kendi evine gec devam ederse gelmeye öyle yap

Sen benim ilk mesajımı oku, şimdilik sus. Senin evine gelirse dediğimi kesin yap bak. Kesin işe yarar. Simdi bir şey diyemezsiniz. Ama kendi evine geçince devam ederse haber ver. O zaman arkandayım
Çok teşekkür ederi arkadaşım benim allah senden razı olsun yazdıklarını kaydettim telefonus yazıcam tekrardan burAraya

Sİz oturun diye veriyor ama doğrumu bu şimdi
Doğru demiyorum ama bunu o düşünmüyorsa bir şey desen benim evim der kalırsın öyle. Simdilik konusursan sen rahatsız olursun ama sen kovana yavaştan sinsice yaklaş, ayyy yeni evliyiz ya baksana insan düşünür neyse kendi evi bir şey diyemeyiz de. Annen olmasa ne planlarım vardı de. Beynine işle. Sonra da eğer ki sen kendi evine geçtiğinde bu devam ederse o zaman sonuna kadar haklı olursun. Simdilik bahanesi vardır. Haklı çıkar. Sen evine geçince bak bakalım o zaman devam etmesine izin verme.

Ne münasebet nedemek güZel arkadaşım böyle saldırmak hoşmu
Caniminici önce ev senin diye güzel güzel akil verdim ama ev senin değilmiş.Zerre sikayet etme hakkin yok yani.Böyle gelmesin demek gibi bi hakkiniz yok kari koca ona dedim ne münasebeti

Tamam canım dua edin bana şu evim bitsin evlilik çok masraf bu arada keşke baştan senin dedğin gibi yapaaydım evim bitince evlenseydim ama kendi evimde kiracı vardı anca boşaltılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…