Normal selfie diNe resmi atmıştınız ? Bundan bağımsız olarak attığınız resim onu ne ilgilendiriyormuş ? Eşiniz cevabını vermiş zaten bence aslında.
Lüzumsuz KV. Eşiniz hep böyle arkanızda ise boşverin.Normal selfie di
Vallaha ona o '''benim kızımla senin karın bir mi lafını yediririm .merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem sosyal medya ya resim atiyoem diye eşime şikayet etmiş aynı şekilde kızı da atıyor esimde sen kendi kızına bak gibi yorum yapmış benim kızımla senin karin bir mi gibi laf etmiş kaynanam ve ayrıca bana maddi açıdan hiç birsey reva görmüyor kendi kızlarına doğum günü hediyesi altın kolyeler aldı. Eşimde hediye bakicam eşime deyince de sende şimdi varya is mi çıkarıyorsun gibi laf yapmış siz olsanız kayınvalidenizle aranıza nasl mesafe koyardınız bu ve bunun gibi bir sürü sorun var
Ayrıca eşinizin annesine karıma hediye bakcam deyip annesini catlatmasina Ve annesinin tavrını görüp ne olduğunu anlamasına çok sevindim.merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem sosyal medya ya resim atiyoem diye eşime şikayet etmiş aynı şekilde kızı da atıyor esimde sen kendi kızına bak gibi yorum yapmış benim kızımla senin karin bir mi gibi laf etmiş kaynanam ve ayrıca bana maddi açıdan hiç birsey reva görmüyor kendi kızlarına doğum günü hediyesi altın kolyeler aldı. Eşimde hediye bakicam eşime deyince de sende şimdi varya is mi çıkarıyorsun gibi laf yapmış siz olsanız kayınvalidenizle aranıza nasl mesafe koyardınız bu ve bunun gibi bir sürü sorun var
Ben olsam önce eşime ağzının payını veririm zaten anlaşamadığınız belli ne daha oradan oraya laf taşıyıp sizi dolduruyor ? Amaç ne ? Kv için de duymayın duysanız da duymazlıktan gelin uzak durunmerhaba arkadaşlar. Kayınvalidem sosyal medya ya resim atiyoem diye eşime şikayet etmiş aynı şekilde kızı da atıyor esimde sen kendi kızına bak gibi yorum yapmış benim kızımla senin karin bir mi gibi laf etmiş kaynanam ve ayrıca bana maddi açıdan hiç birsey reva görmüyor kendi kızlarına doğum günü hediyesi altın kolyeler aldı. Eşimde hediye bakicam eşime deyince de sende şimdi varya is mi çıkarıyorsun gibi laf yapmış siz olsanız kayınvalidenizle aranıza nasl mesafe koyardınız bu ve bunun gibi bir sürü sorun var
Öncelikle kayınvalideniz size karışamazz. Bunu ona öğretin. Gerçi bildiği için eşinize şikayet etmiş size direk söylememiş. Ben sizin yerinizde olsam “ anne eşime resim atıyorum diye şikayet etmişsin ama benim kararım sorun ne ki anlamadım “ diyin. Hediye meselesine gelince klasik kayınvalide. El kızı gibi görüp kıskançlık yapıyor. Siz iyi davranın ama tavrınızı net belli edin. Eşiniz hediyeyi alıncada o sosyal medyadan paylaşın aşırı sinir olucaklardır :)merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem sosyal medya ya resim atiyoem diye eşime şikayet etmiş aynı şekilde kızı da atıyor esimde sen kendi kızına bak gibi yorum yapmış benim kızımla senin karin bir mi gibi laf etmiş kaynanam ve ayrıca bana maddi açıdan hiç birsey reva görmüyor kendi kızlarına doğum günü hediyesi altın kolyeler aldı. Eşimde hediye bakicam eşime deyince de sende şimdi varya is mi çıkarıyorsun gibi laf yapmış siz olsanız kayınvalidenizle aranıza nasl mesafe koyardınız bu ve bunun gibi bir sürü sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?