Kayınvalide sorunu

Eşin cevap veriyor

Hepsi mi aynı olur yarabbim . Benimki de aileme gitmemi çekemiyor artık benim ailem yokmuş onlar varmış. Kendi kızı sürekli geliyor söylediğimiz zaman aynı lafı etti onunla o bir mi diye :)) ne denir ki Allan ıslah etsin.

Kayınvalidenizi ne kadar duyarsaniz o kadar konuşur . Ne kadar anlarsaniz o kadar anlaşılmaktan çıkar bence üç maymunu uygulayın görme duyma bilme

Gorusmedigim kimse benim ne paylaştigimi goremez. Gorumcelerimden bir tanesi hariç hicbiri sosyal medyam yok hatta telefonumda dahi numaralari yok.
Sizde numarasi olsa bile (simdi mecbur var diyeceksiniz) paylasimlarinizi istediginiz kişilere gizleyebilirsiniz boylece yorum yapmazlar.

Eşim bana hediye alirken kimsenin haberi olmaz ben gostermek istiyorsam gorurler.
Mesafe boyle koyulur.

Sosyal medyada engelleyin. Madem fotoğralarınızın lafını edecek, görmesin daha iyi. Whatsapp’te hikaye kısmınıda gizlerdim ben galiba

bu durumda yapilacak ilk şey sosyal medyadan kaynanayi engellemek. esinize de tembih edin yaptiginiz yapacaginjz, gezeceginiz veya gezdiginiz yediginiz ictiginiz hicbir seyi annesine anlatmasin. asla catlatmaya calismayin. belli ki sevitesiz, cahil ve sizi de sevmiyor. bir gun siz onu kiskandirmaya calsitiginizda bi anda bakmissiniz oglunu dusman edivermis size.

Eşin sana altın bir takı alırsa, onu tak. Sonra bir selfi at. Senin yerinde olsam kaileye bile almam.

ona neymiş ya
Ne garip insan
Ben olsam eşimle bol kalpli bi foto atardım çatlasın

Madem direkt size sataşmayı göze alamayıp eşinize soyleniyorlar birakin boyle kalsin.hic yüz göz olmayin. Cool kalin.Böyle yapa yapa eşinizi kendilerinden soguturlar sadece. Siz hem onlarin soylenmelerini bilmiyormus gibi yapin hem de onlar yokmuscasina davranin. Inanin vereceğiniz hicbir tepki yok saymak kadar canlarını acıtmaz.

Bence de sosyal medyada kv yi engelleyin ilk iş olarak. Sorma hadsizliğinde bulunursa eklediğim fotonun hesabını size mi vereceğim, madem bir fotodan bile rahatsızsınız görmeyin dedim dersiniz. Eşiniz ısrar etmedikçe gitmeyin, gitmek zorunda kaldığınızda sohbet etmeyin soğuk davranın. Ve en güzel giysilerinizle, en göze batan takılarınızla gidin. Soran olursa hepsi eşimin hediyesi dersiniz yüksek sesle. Eşinizle mutlu olun ve gerçekleri görebilen bir eş olduğu için takdir edin sık sık

Bi dahakine ben ağaç kavuğundan mı çıktım de.
Bir mi nedir ya uyuz oluyorum böyle bencil insanlara.

İstediğinizi atarsınız ona ne ya,
Ben olsam eşime kibar dille böyle düşündüğümü anlatırdım. Eşiniz de anlıyor anladığım kadarıyla, şanslınız o yüzden

Yazılanları baştan sona okudum da çoğu kişi eş ailesi tarafından ben kendim de dahil haksızlığa uğruyoruz herkesin evladı kendine kıymetli ama onlara göre bi onların evlatları değerli onlar kızlarını evlendirdiği zaman ailelerine damat alıyorlar ama oğullarını evlendirdiklerinde el kızı alıyorlar resim paylaşırsın mutluluğunu kıskanırlar laf söylerler bi yerlere gitmezsin evde oturuyor napıyorsa evde derler gidersin sürekli geziyor tozuyor derler ve bunun gibi daha neler neler bütün hayatımızın onlara ait olmasını istiyorlar buda bi kul hakkı ben helal etmiyorum hakkımı Allah şu cumanın hürmetine ıslah etsin öyle insanları merhamet nasip etsin kalplerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…