- 21 Ocak 2018
- 8.530
- 21.148
- 348
- 32
Eşin cevap veriyormerhaba arkadaşlar. Kayınvalidem sosyal medya ya resim atiyoem diye eşime şikayet etmiş aynı şekilde kızı da atıyor esimde sen kendi kızına bak gibi yorum yapmış benim kızımla senin karin bir mi gibi laf etmiş kaynanam ve ayrıca bana maddi açıdan hiç birsey reva görmüyor kendi kızlarına doğum günü hediyesi altın kolyeler aldı. Eşimde hediye bakicam eşime deyince de sende şimdi varya is mi çıkarıyorsun gibi laf yapmış siz olsanız kayınvalidenizle aranıza nasl mesafe koyardınız bu ve bunun gibi bir sürü sorun var
Kayınvalidenizi ne kadar duyarsaniz o kadar konuşur . Ne kadar anlarsaniz o kadar anlaşılmaktan çıkar bence üç maymunu uygulayın görme duyma bilmemerhaba arkadaşlar. Kayınvalidem sosyal medya ya resim atiyoem diye eşime şikayet etmiş aynı şekilde kızı da atıyor esimde sen kendi kızına bak gibi yorum yapmış benim kızımla senin karin bir mi gibi laf etmiş kaynanam ve ayrıca bana maddi açıdan hiç birsey reva görmüyor kendi kızlarına doğum günü hediyesi altın kolyeler aldı. Eşimde hediye bakicam eşime deyince de sende şimdi varya is mi çıkarıyorsun gibi laf yapmış siz olsanız kayınvalidenizle aranıza nasl mesafe koyardınız bu ve bunun gibi bir sürü sorun var
Şaka gibi havale edin allahaHepsi mi aynı olur yarabbim . Benimki de aileme gitmemi çekemiyor artık benim ailem yokmuş onlar varmış. Kendi kızı sürekli geliyor söylediğimiz zaman aynı lafı etti onunla o bir mi diye :)) ne denir ki Allan ıslah etsin.
bu durumda yapilacak ilk şey sosyal medyadan kaynanayi engellemek. esinize de tembih edin yaptiginiz yapacaginjz, gezeceginiz veya gezdiginiz yediginiz ictiginiz hicbir seyi annesine anlatmasin. asla catlatmaya calismayin. belli ki sevitesiz, cahil ve sizi de sevmiyor. bir gun siz onu kiskandirmaya calsitiginizda bi anda bakmissiniz oglunu dusman edivermis size.merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem sosyal medya ya resim atiyoem diye eşime şikayet etmiş aynı şekilde kızı da atıyor esimde sen kendi kızına bak gibi yorum yapmış benim kızımla senin karin bir mi gibi laf etmiş kaynanam ve ayrıca bana maddi açıdan hiç birsey reva görmüyor kendi kızlarına doğum günü hediyesi altın kolyeler aldı. Eşimde hediye bakicam eşime deyince de sende şimdi varya is mi çıkarıyorsun gibi laf yapmış siz olsanız kayınvalidenizle aranıza nasl mesafe koyardınız bu ve bunun gibi bir sürü sorun var
Bi dahakine ben ağaç kavuğundan mı çıktım de.Hepsi mi aynı olur yarabbim . Benimki de aileme gitmemi çekemiyor artık benim ailem yokmuş onlar varmış. Kendi kızı sürekli geliyor söylediğimiz zaman aynı lafı etti onunla o bir mi diye :)) ne denir ki Allan ıslah etsin.
Ahh ahh artık gülüp geçiyorum bunlar ne kiBi dahakine ben ağaç kavuğundan mı çıktım de.
Bir mi nedir ya uyuz oluyorum böyle bencil insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?