Kayınvalide sorunu

Bence sana gizlemek zorunda değil. Siz karşı taraftan hoşlanmadığınız için sizi rahatsız etmiş anlaşılan. Sakin kanarya, kaynanaların her yaptığına sinirlenecek olsaydık ohoo hepimiz sinir hastasıydık bu sitede.
Evet çünkü nişan dönemi canıma okudu. Bilmiyorum canım ya mesaj yazıyordum dün keşke bana gizleseydin anne :) diye sildim biliyor musun ? Kırıldığımı dile getirmek istiyorum çünkü ketum gibi suratla durup benden birdaha ince davranışlar göremicek. Nedenini yaptığı saygısızlıl olduğunu anlar umarım.

Kaynanan piyasa kızıştırıyor. Sus, malzeme verme eline.
Hemde nasıl karıştırıyor katip. Canım yazmış kalpler koymuş. Yetmedi gönderi olarak attı. Ulan bende kutladım 1 hafta önce ellerimde hediyelerle pastalarla. Ben bidaha ona yaparmıyım bu jesti. Allah belamı versn yapmam.

Evet çünkü nişan dönemi canıma okudu. Bilmiyorum canım ya mesaj yazıyordum dün keşke bana gizleseydin anne :) diye sildim biliyor musun ? Kırıldığımı dile getirmek istiyorum çünkü ketum gibi suratla durup benden birdaha ince davranışlar göremicek. Nedenini yaptığı saygısızlıl olduğunu anlar umarım.
Anlar anlar. Zaten sen tepki veresin diye yapıyor.

Gördüğünüz gihi siz ne kadar kayinvalideleri anneniz gibi gorup oyle davransaniz da onlar sizi kızı gibi gormuyor , gormeyecek. Kayinvalidenize fazla iyi olmaktan vazgecin olsun bitsin. Bi daha parti organize etmez, partiye katilirsiniz sadece yeterli. Fazla kredi tanimayin insanlara siz uzulursubuz

Sitem edersen kızı umursadığını gösterirsin. Belki kız sana nispet olsun diye kv yakın davranıyor. Aranızdaki sorunları da biliyor sana da kızgınlığı var. Bir çeşit intikam alma çabası olabilir. Kv nin de bu yakınlık ilgi hoşuna gidiyor olabilir.

onlar gorustukten sonra gızlese ne olur gızlemese... bana gore en basta gorusmesı zaten yanlıs o saatden sonra ısterse anons yapsın
ben gormeyeyım duymayayım sıkıntı olmaz dıye dusunemem
boyle olaylar kısılerın karakterını koyar bana gore

bence hıc oralı olmayın umrunuzda bıle olmasın hatta tam da bırbırlerının dengı olmuslar :KK66:
Şaka gibi değil mi ? Şok oldum görünce. Bana görede yanlış. Benim nikahıma gelmediyse onunda oğlunun gelmedi. Gelmesin ben sorarım hesabını nasıl gelinime böyle yapar derdi. Ya 22 yaşındaki kızın 50 yaşındakiyle işi ne ? Hayatında hiç arkadaşı yok çünkü yalnız kaldı.

konu sahıbı fazla takıyor kafaya
ne guzel ıste akrepler bır araya toplanıyor aralarda duranların nereden sokacagını bılemezsın en azından sımdı nerede oldukları bellı :)
Evet takıyorum çok rahatsız oldum. Kabul edemiyorum yaptığı terbiyesizliği. Sanarsınız gelin olan o kız.

Şaka gibi değil mi ? Şok oldum görünce. Bana görede yanlış. Benim nikahıma gelmediyse onunda oğlunun gelmedi. Gelmesin ben sorarım hesabını nasıl gelinime böyle yapar derdi. Ya 22 yaşındaki kızın 50 yaşındakiyle işi ne ? Hayatında hiç arkadaşı yok çünkü yalnız kaldı.
mesele nıkaha gelmemek degıl kı
sıze agır konusmus haddını asmıs
sırf bu yuzden ınsan kımın yanında durduguna dıkkat eder

kayınvalıde belkıde sızın ılerde barısabılecegınızı dusunmustur belkı kız kayınvalıdenıze sızın konunuzu acmıstır ozellıkle sızın dusuncenızı yoklamak ıcın barısırmısınız dıye

yıne de kayınvalıdenın nıspet yapar gıbı davranması yanlıs tabı olgun degıl tavrı yanı... e sız bu ınsana bırsey anlatamazsınız adı kıskandı bıle olur o yuzden bosverın
sızde fazla kafaya takıyorsunuz ama ben gorsem dedıgım gıbı umursamazdım sız ınsanı kredılerınızı en bastan verdınız kım ne kadar tuketırse o onun problemıdır bosverın

Evet takıyorum çok rahatsız oldum. Kabul edemiyorum yaptığı terbiyesizliği. Sanarsınız gelin olan o kız.
Bu düşüncen saçma. Sen sırf kaynana diye onu sevdin mi? Sırf görümce diye görümcenin her saçmalığına katlandın mı? Sen de gider bi tonton teyze ile fotoğraf çekinirsin, kaynanan çıkıp gelip böyle bir laf etse '' Sanki kaynanası o. '' diye, tuhaf karşılamaz mısın? Bi fotoğraf çekindiler, canım cicim qalp qalp yaptılar diye, senin yerine eve mi girdi kocanı koluna mı taktı o arkadaşın yani anlamadım?

ya ne alaka sızde :D gorustuler dıye gelın mı oldu
tepkılerınızı kontrol altına alın evet nahos bır davranıs ama bu kadar buyutecek bırsey yok kan davasına cevırmeyın yanı

Sizi dinliyorum o zaman girmiyorum o topa. Konu açmasaydım ilk gördüğüm yerde “ valla sana aşırı kırıldım anne “ diye giricektim konuya. Madem öyle duvar gibi suratla duralımda görsün. Ya sorarsa ? Neyin var diye ?
Duyacakları hoşuna gidecekse sorsun.

Gördüğünüz gihi siz ne kadar kayinvalideleri anneniz gibi gorup oyle davransaniz da onlar sizi kızı gibi gormuyor , gormeyecek. Kayinvalidenize fazla iyi olmaktan vazgecin olsun bitsin. Bi daha parti organize etmez, partiye katilirsiniz sadece yeterli. Fazla kredi tanimayin insanlara siz uzulursubuz
Bugün ya da yarın komple ailecek kızı damadıyla da kutlanır. Katılmalı mıyım ?

Şahsi hesabımda paylaştıklarım kimseyi ilgilendirmez, kimse için de paylaşım gizlemem. Görüşmelerini sorun etmiyorsunuz da sosyal medyayı sorun ediyorsunuz bana tuhaf geldi bu durum. Hazır aranız iyiymiş madem suyu bulandırmayın derim
Elalem ne der

Sitem edersen kızı umursadığını gösterirsin. Belki kız sana nispet olsun diye kv yakın davranıyor. Aranızdaki sorunları da biliyor sana da kızgınlığı var. Bir çeşit intikam alma çabası olabilir. Kv nin de bu yakınlık ilgi hoşuna gidiyor olabilir.
Evet kız o yüzden yapıyor. Nişan dönemi konuşmadığımızdan kaynanamın evine kahve içmeye gelip nispet yapa yapa atmıştı. Ne saçma durumun içindeyim ya. Öfkem dinmiyor kadının suratını görmek istemiyorum.

ayy sakın yazmayın oyle ne munasebet sana mı sorucam kımınle gorusecegımı der
haklıyken haksız duruma dusersınız
Sizi dinliyorum o zaman girmiyorum o topa. Konu açmasaydım ilk gördüğüm yerde “ valla sana aşırı kırıldım anne “ diye giricektim konuya. Madem öyle duvar gibi suratla duralımda görsün. Ya sorarsa ? Neyin var diye ?
sakın sakın
hıc gerek yok boyle bır seye ılla surat asmaya da gerek yok mesafelı durun aılecek gorusulmesı gereken toplantılarda ortamlarda mısafır gıbı durursunuz kotu olmayın gergın davranmayın samımı olup bırsey yokmus gıbı de davranmayın bır uzak durun eskısı gıbı olamayacagınızı anlayacak kadar uzak hayırdır bana surat mı yapıyorsun dıyemeyecegı kadar net durun
Bugün ya da yarın komple ailecek kızı damadıyla da kutlanır. Katılmalı mıyım ?

Evet kız o yüzden yapıyor. Nişan dönemi konuşmadığımızdan kaynanamın evine kahve içmeye gelip nispet yapa yapa atmıştı. Ne saçma durumun içindeyim ya. Öfkem dinmiyor kadının suratını görmek istemiyorum.
Böyle durumlarda tepkisiz kalmak karşı tarafı çıldırtır. Karşı taraf boş durur mu durmaz ama baktı sizden tepki yok bir süre sonra pes eder.

Back
X