Kayınvalide sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşınız korona şüphesine rağmen size yardıma gelecek kadar, canını ortaya koyacak kadar çok seviyorsa, kaynana kayınbabanın ettiğine vahlanana kadar o arkadaşınızı sıkı tutun. Her şey kan bağı değil.

Ay bu ne töbe töbe :deli:

Bana çoğu şeyleri kendi tarafınızdan anlatıyorsunuz gibi geldi. Sanki naz niyazla kredinizi tüketmişsiniz, kötü güne bile kalmamış gibi.
O konu gerçek değil tabikide forumdan bir arkadasimla iddiaya girdiğim için açıldı mecbur kaldım açmaya :) kaldırmak istedim Konuyu fakat malesef yardımcı olamadılar

Ya aile olmak yardım etmeyi gerektirir bence , Tm covit var ama iyi olduktan sonra da kimse gelip bir tas çorba getirmemiş ki , bakın ben çok hastalandım ölüyordum ağrıdan eş ailesine gidip 10 gün kadar kaldım eğer onlar kapısını kapatsaydı halim nice olurdu, çünkü ailem yanimda değil kendi memleketime çok uzağım, anam babam yok Yani ben hastalık durumlarında her iki aileninde elinden geleni yapmasını beklerim bu beklenti bence gayet insani, şuan evime geçtim kv gelip evimi temizlemedi bana çorba yapmadı ama asla kızmadım şuan çünkü bana 10 gün boyunca kapılarını açmaları bile yetti bana , zaten kızamamda önemli olan biz bir aileyiz ve yanınızdayız demeleri benim içim , yani amaç iş temizlik değil amaç yanlız hissettirilmemek, yanlızlık duygusu çok kötü heleki etrafınızda aileniz akrabalarınız kimse yoksa...
Annem babam vefat ettiler birde benim

Ev soğukken sizi davet etmemeleri çok ayıp. İlk hastalıkta çağırıp gelmemeside covid hastalığından herkes çok korkuyor insanı bir refleks olabilir.

Başta gelmemeleri doğru hatta arkadaşınızı da kabul etmemeliydiniz ama sonuçları negatif çıktıktan sonra, elektriğin olmadığı günde çağırabilirlerdi sizi Aile olmakta böyle birşey değil mi?
Ben yerinizde olsam birşey söylemezdim yine de ama aranızda geçen konuşma direkt yazdığınız gibiyse, engellemesi de çok çocukca olmuş.

O konu gerçek değil tabikide forumdan bir arkadasimla iddiaya girdiğim için açıldı mecbur kaldım açmaya :) kaldırmak istedim Konuyu fakat malesef yardımcı olamadılar
Kuzenim yazmış deseniz daha inandırıcı olurdu. 🥲

Annem babam vefat ettiler birde benim
Aynı durumdayız ve sizi çok iyi anlıyorum, insan kendisine bir destek arıyor, ben kimsem yok diye oturup ağladım hastayken, gözüm hep kapıya baktı gerçekten yaşamayan bilemez bu durumu, ailesi olup destekçi olanlar çok şanslı bu hayatta , ve onların sizi anlamalarını beklemeyin derim...

tamam salgın var diğer konuda haklı olarbilir beklenti de olmam ama madem bukadar salgın konusunda hassassın ozaman ağızdan öpmek nedir
Bunun salgınla da alakası yok ki. Kızım 11 yaşında bir kere ağzından öpmedim de opturmedim de. Ben yokken ananenesi vs öpmüş desem sanmıyorum tavrımı bilirler.
Demek ki o olay kayinvalideye normal geliyor size gelmiyorsa salgın olsun olmasın yapmayin bunu diyecektiniz.
Bu sonradan eklenen ayrıntılar da bana çok çiğ geliyor ya orası da ayrı konu

Aaa hangi arkadaşınız? Değişik bir iddia imiş? Konu başka olmamis neyse ki duruma uyan konu olmuş.

Arkadasımı burda mı etiketleyim 😂söylicem yazarsa kendisi yazsın cevap olarak 😊
Hiç arkadaşimla kadinlar kulübünde çamaşır makinasında çamaşırlarım 2 gün bekliyor diye konu açabilirim diye iddialasmadim
Sebebi neydi ki ?

Hiç arkadaşimla kadinlar kulübünde çamaşır makinasında çamaşırlarım 2 gün bekliyor diye konu açabilirim diye iddialasmadim
Sebebi neydi ki ?
Hem niye böyle bir konu için iddialasalim? Olacaksa aksiyonlu bir konu için iddialasirim. Iddialasmak isteyen quzel qadinlar eklesin:KK70:

merhaba kızlar benim 6 aylık bir bebeğim var, geçen ay ben hastalandım kayınvalidemler bize yakın oturuyorlar. Benden iki gün sonra kızım hastalandı, ilk defa hastalanıyor ateşi biranda 39 ları buldu ne yapacağımı şaşırdım. Kayınvalidem de buna rağmen gelmedi covid olma ihtinalimi düşünüp gelirdim ama bizede bulaşırsa bize kim bakar dedi. en yakın arkadaşım çağırmağım halde kalkıp gelmiş , senin ilk ateşin şimdi nasıl panikleyeceğini düşünüp geldim dedi. Bi büyük olarak kayınvalidemin gelmemesine anlam veremedim sonuçta maske ile durabilirdi . O hece sabaha kadar eşimle nöbetleşe bekledik kızımı . Ertesi gün elektirikler gitti ev buz gibi oldu bizim covid testlerimizde negatif olduğu belli oldu , haber verdim çok yorgun bitkiniz sabaha kadar uyumadık dedim .yatın dinlenin diyor evin soğuk olduğunu da biliyorlardı gelip alalım 2 saat dizde biraz uyuyun dinlenin demediler🤯 günlercede gelmediler .ve eşimde yakalandı hastalığa en sonunda Okadar perişan oldukki En son 1 hafta sora falan arayıp sevmeye gelicez diyor . Hastalık bulaşır diyorum atlattınız artık diyor evet kötü günümüz geçti gelin diyesim geldi. Sinirlerim çok bozuldu gelip sevip hooop gidiyor. En son kırıldığımı söylediğim , ben manevi olarak desteğinizi hissetmek isterdim dedim 7 kat el geldi siz gelmediniz dedim . Bana ooo ne çok beklentiye girmişsin diyor biz neler yaşadık hic böyle söylemedik diyor. Ben konuşurum dedim insan sevdiğine değer verdiğine kırılır dedim . Ben söyliyim gelip gelmemek tabiki sizin kararınız dedim. Ertesi gün beni engellemiş instagram ve whtsptan şok oldum. Ne yapsam hic bilmiyorum eşim sen haklısın, onlar değişmez lafta anlamaz diyor sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim
Yaşadığınız yerde hastane yokmu?Kayınvalideniz doktor mu ? Bulaşıcı hastalık var ortada çok normal tepkisi.Bırakın beklentiyi geleyim dese benim kv gelme ne olur ne olmaz derim.Bebeği dünyaya getirirken başkaları yardımcı olur diyerek getirdiniz sanırım.Kaldı ki gelmedi ya da çağırmadı ben yüz göz olmazdım eşim konuşurdu.

Kim kazandı iddiayı bari?

O konu iddia için açılacak türden değildi.

Ama siz de haklısınız, o kadar vahimdiki konuda herşey sonradan insanın inkar edesi gelir. 😑

Nasil gercek degil Allah aşkına? Ne detaylar verdiniz o konu hakkinda. Basbayağı hayatınız o sekil iste. Hadi hadi yemeyin bizi şimdi. 😁

Hem niye böyle bir konu için iddialasalim? Olacaksa aksiyonlu bir konu için iddialasirim. Iddialasmak isteyen quzel qadinlar eklesin:KK70:
Sitede "pis" diye namlanacak bir konu açar mı insan?
Şey diyen bile olmuştu. Kullanici adini tersten okuyun, pis pis🙈

merhaba kızlar benim 6 aylık bir bebeğim var, geçen ay ben hastalandım kayınvalidemler bize yakın oturuyorlar. Benden iki gün sonra kızım hastalandı, ilk defa hastalanıyor ateşi biranda 39 ları buldu ne yapacağımı şaşırdım. Kayınvalidem de buna rağmen gelmedi covid olma ihtinalimi düşünüp gelirdim ama bizede bulaşırsa bize kim bakar dedi. en yakın arkadaşım çağırmağım halde kalkıp gelmiş , senin ilk ateşin şimdi nasıl panikleyeceğini düşünüp geldim dedi. Bi büyük olarak kayınvalidemin gelmemesine anlam veremedim sonuçta maske ile durabilirdi . O hece sabaha kadar eşimle nöbetleşe bekledik kızımı . Ertesi gün elektirikler gitti ev buz gibi oldu bizim covid testlerimizde negatif olduğu belli oldu , haber verdim çok yorgun bitkiniz sabaha kadar uyumadık dedim .yatın dinlenin diyor evin soğuk olduğunu da biliyorlardı gelip alalım 2 saat dizde biraz uyuyun dinlenin demediler🤯 günlercede gelmediler .ve eşimde yakalandı hastalığa en sonunda Okadar perişan oldukki En son 1 hafta sora falan arayıp sevmeye gelicez diyor . Hastalık bulaşır diyorum atlattınız artık diyor evet kötü günümüz geçti gelin diyesim geldi. Sinirlerim çok bozuldu gelip sevip hooop gidiyor. En son kırıldığımı söylediğim , ben manevi olarak desteğinizi hissetmek isterdim dedim 7 kat el geldi siz gelmediniz dedim . Bana ooo ne çok beklentiye girmişsin diyor biz neler yaşadık hic böyle söylemedik diyor. Ben konuşurum dedim insan sevdiğine değer verdiğine kırılır dedim . Ben söyliyim gelip gelmemek tabiki sizin kararınız dedim. Ertesi gün beni engellemiş instagram ve whtsptan şok oldum. Ne yapsam hic bilmiyorum eşim sen haklısın, onlar değişmez lafta anlamaz diyor sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim
Kocaniza anan böyle yaptı
Bak goruyomusun şöyle yaptı diye soylenseydinz biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X