Kayınvalide sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalide severler bana kızacaklar şimdi...burada mesele eve gelmesi değil ki tek! Ne yemek yapmış, ne ihtiyaç karşılamış; bir torun da varken üstelik._kapidan bırakıp gidebilirdi_.akabinde negatif sonuca rağmen aynı hareketi sürdürmüş.torununu soğukta bırakıp eve davet etmemiş 😑Bence arayı açmalı, bu noktada değer görmediğinize değer vermeyi bırakmalısınız.Zaten bundan sonra beklenti kendiliğinden sıfırlanır.

Testiniz negatif ama sonra eşiniz covid olmuş, demek ki teste çok güvenmemek gerekiyor ve kv’nin yaptığı doğru. Yani gelse ona da geçme durumu olabilirmiş. Böyle bir durumda ben alınmazdım, sonuçta kv çok uzakta da oturabilirdi, o zaman kendi başının çaresine nasıl bakacaksanız şimdi de bakmalısınız bence. Çocuk yapmak sorumluluk gerektiriyor, tabii ki alraba yakında olunca insana kolaylık ama beklentiniz ne kadar az ise hayal kırıklığınız da o kadar az olur. Eve girmese de kapıya bi çorba yemek vs bırakabilirdi ama, insanlık namına.

Geçmiş olsun öncelikle umarım daha iyisinizdir ailece.
İnsan bazı günlerde destek arayabiliyor haklısınız fakat covid hastalığı pek ihmale gelmiyor bunu yaklaşık 2 yılda milyon örneği ile gördük.
Kayınvalidenizin yaklaşım tarzı karakterini göstermiş size,üzülmeyin. Anlayabiliyorum sizi en azından bir şeyler yapabildiğini ''uzaktan da olsa'' gösterseymiş keşke.
Çekirdek ailenize odaklanın duygularınızı ifade ettiğiniz de sizin daha kötü hissetmenize neden oluyorlarsa minimum yüzeysel iletişimlerde bulunun. Engellemiş zaten bir bahane ile açar yakın zamanda. Eşiniz de haklı olduğunuzu biliyorsa konuyu tekrar etmeyin hiç başına kakmak misali olur haklı iken haksız konuma düşersiniz.
''Geldiklerinde çocuğu sevmeden önce ellerini yıkamasını isteyin hastalık kol geziyor çok zor atlattık'', deyin mutlaka.

Evinize gelmemelerini doğru buluyorum covit olma ihtimaline karşı kendilerini korumak istemişler.Kapiniza bir kap yemek,sebze ,meyve,ekmek vb birşeyler birakabilirlerdi.Karantina süresini düşünüp sizi soğukta çağırmaya bilirler ama sonrasında koşa koşa hastalık geçirmiş çocuğu öpmek ( dudağından) çok saçma.
Not: kayinvalideler istisnalar olsada annenizin yerini tutmaz anne kız olamazsınız,az beklenti ,mesafeli ilişki sizi daha az yorar.

beklentinizi çok buldum...Beklentilerinizi söyleyip kavga etmek yerine kırıldıysanız mesafe koyardınız daha doğru olurdu kavgaya tutuşmuşsunuz resmen

konuyuda hello diye değiştirmişsiniz zaten neyseki alıntılayan üyelerden baktım yazdım size de hello birazdan mune de hellolar

Kaynana haklı değil mi?
Sırayla tüm aileniz hastalanmış,yaşlı insanlar sonuçta daha dikkatli olmaları normal bence.
Ayrıca o kadar ateşlendiyse neden birinin gelmesini beklemek yerine hastaneye gitmediniz ki?
Gelseler ne yapacaklar?
Ama en azından arayıp kontrol edebilirlerdi.

O konu gerçek değil tabikide forumdan bir arkadasimla iddiaya girdiğim için açıldı mecbur kaldım açmaya :) kaldırmak istedim Konuyu fakat malesef yardımcı olamadılar

diğer üyelikleri de iddia üzerine mi açtınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X