Kayınvalide sorunu

Shhdjdjjd yarabbim ya komik olmuş cidden

Abartmissiniz herkesw kulp takmissiniz yani gorumceniz yegenine hediye almis olabilir nispet ne alaka siz hamile kalamiyor olsaniz neyse belki. Havadan nem kapmayin bosuna sorun cikarmaya calisiyosunuz

Allah aşkına ortada birşey yok kaynanaya nerden bileneceğinizi şaşırmışsınız yani zaten kadın iyi birşeyde dese inanmıyorsunuz ki..daha idrarda yapmadan kan testine gitmişsiniz eşiniz niye daha fol yumurta yok annesini arıyor ki.. kadın hemen gidin demiş..yok görümcem erken diyor yok kaynanam kaş göz yapıyor oturmuş açık arıyorsunuz daha hamile bile değilken bu ne yani onların isteyip istememesinin ne önemi var ayrıca siz istedikten sonra bir de hamile kalsanız hep ilgi mi bekleyeceksiniz abartmayın

Böyle yaşamak çok zor olsa gerek

Daha önceki imâlarından olsa gerek iyi bir şey dediğinde şaşırmam, ayrıca hiç sanmıyorum ama gibi bişey yazmıştım inanmıyorum diye bir şey demedim, ilgi beklemek ne alaka ilgi falan beklediğim yok kırıcı olmasınlar yeter

Çocuk çocuk diye başınızın etini yemiyor bu daha kırıcı emin olun. İsteyen istediğini yapar o istemiyor diye yapmayacak değilsiniz. E çocuğa da o bakmayacak bu kadar takılmaya gerek yok. Burda takılacağınız şey eşinizin hemen her şeyi yetiştirmesi

Eşimin hemen söylemesine bende tepki verdim zaten kan testinde bile kesin hamile çıksam yine bir ay kadar beklerdim belki ailelere söylemek için, pohpohlanmak değil aracım herkes baya yaftalamış eminim ki çoğu kişinin zoruna giderdi böyle bir durum her şeyi kafama takan bir karaktere sahip olmamama rağmen ben takıldım açıkçası, he belki başka zaman olsa takılmayacağım bu ara fazla alıngan bir dönemdeyimdir de bu kadar eleştirilmekte saçma

Belki de alıngan bir dönemdesiniz. Yoksa umrunuzda olmaması gereken bir şey sallayın gitsin

K

Bu kadar kişi bana hemen hemen aynı şeyleri yazıyor bir durup düşüneyim diyeceğinize, herkes eleştiriyor, yaftalıyor kırıcı oluyor diyorsunuz. Farzedin ki bilmediğiniz bir denize girdiniz acaba ne tarafta yüzsem diye bakınıyorsunuz. O taraf taşlık bu tarafta sanki denizanası varmış gibi duruyor. Biz de açıktan size el ediyoruz; bu taraftan gel, bak burası kumluk temiz yol diyoruz.
Kayınvalide ve görümce ikilisi (hatta ek olarak bazen de elti) genelde pek haklı görülmez burada ama sizinkilerde ben bir yanlış görmedim. Biri babaanne olmak istemiyorum demiş, diğeri de kuzeninin bebeğine hediye almış göstermiş. Bu ikisi de sizi ilgilendirmiyor. İstediğiniz zaman hamile kalır doğurur ve çocuğunuza gereken giysi kıyafeti alırsınız. Görümce hediye alır veya almaz, kendi bilir. Ben umursamamayı öğrendim kafam hep rahat.

Yok öyle deme ..ya bizim kızımız hemen bu ay çocuk yapmazsa ve kayınpeder kuzenin çocuğuna verirse o koleksiyonu

Cidden üzülüyorum demişsiniz siz olsanız tekiniz ne olurdu diye sormuşsunuz birde yAplan yorumları eleştirileri beğenmemişsiniz.
Ben olsaydım çocuk düşünmeyip korunmama rağmen reglim 3-5 gün geçince hemen test yapmazdım nasıl olsa korunuyorum ya? eşimde o sevinç ve heyecanla koşa koşa annesine kardeşine söylemezdi.
Uzun yıllardır sağlık problemi sebebiyle çocuğu olmayan ve çevresinin her dediği yaptığı söylediği ister istemez gözüne batan biri gibi olmuşsunuz. Madem çocuğu kendiniz istemiyorsunuz ozaman neden konusu açılınca coşkular bekliyorsunuz o çocuğu birilerine bi aileye veliaht olarak değil kendinize evlat olsun diye doğuracaksınız en başta.
Allah istediğiniz vakit, aratmadan sağlıkla kucağınızı doldursun

Son düzenleme:
Sizin kesin olacak herhalde eminsiniz

Kına sever misiniz

E madem öyle derdiniz ne
Coşkular değil nötrlük bekliyordum sadece garezleri varmış gibi olan tepkileri değil, tabii ki onların düşüncesine göre şekillenmeyecek kararım da hoş değildi evet bozuldum ama hayatımın merkezine koyulacak bir dertte değil tabii ki benim için, ayrıca kendimi hazır hissettiğimi sandığım “korunmadığımız” bir dönemdi yazmıştım yanlış okumuşsunuz, korunmadığımız için teste başvurdum hemen doğal olarak, teşekkür ediyorum amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…