Yeni evliyim daha 1 sene dolmadı. Hep en az 1 sene gebelik düşünmem diyordum, eşim baştan beri hep istiyordu yavaş yavaş bende ikna olmaya başladım gibi ama illa hemen olmalı düşüncesinde de değilim pek hazır bile hissetmiyorum, bir yandan daha erken buluyorum bile hatta bu sıralar ama kesinlikle olmaz düşüncesinde de değilim. Eşimin ailesinden diğer gelinler de(eşimin halalarının gelinleri) bizden bir iki ay önce evlendiler bebek bekliyorlar 2-3 aylık evliyken falan hamile kaldılar, gebelik konusu ne zaman açılsa kayınvalidemin nevri dönüyor,(bu arada konuyu ben açmıyorum herhangi biri açtığında) surat asıyor ben daha babaanne olmak için gencim falan diyor konuyla ilgili sadece tek yaptığı yorum bu, bir iki ay önce korunmadığımız bir dönem reglim gecikmişti bir hafta kadar normalde de düzensiz değildir test yapmıştım silik çizgi çıkınca kan testi için hastaneye gidecektim eşimde kayınvalideme ve görümceme söylemiş yalnız benimle hiçbir şekilde iletişime bile geçmediler konuyla alakalı. (Hastaneye gideceğim gün regl olmuştum.) Eşimin dediğine göre hemen gidin yerimde duramıyorum falan demiş kayınvalidem çok samimi söylediğine inanmasam da. Görümcem de bu arada geçen bir yerden gebelik konusu açıldığında bana bence daha erken falan dedi. Görümcem hamile olan gelinlerden birinin bebeğine gitmiş pijama falan almış geçen gün getirdi onları geçen gün bakın yeğenime neler aldım diyor nispet yaparmış gibi geldi bana. Çünkü karakteri çok meyilli bu tarz şeylerde nispet yapmaya. Kayınpederimin de maket araba koleksiyonu var torunuma saklıyorum ona vereceğim falan dedi kayınvalidemin adama bir bakışı vardı kayınpederimin o cümlesinden sonra asla unutamıyorum o bakışı kadının nevri döndü sanki hiçbir şekilde yorum da yapmadı. Cidden üzülüyorum ya neden yani? Böyle bir durum yaşasanız tepkiniz ne olurdu!