- 10 Ağustos 2016
- 121
- 36
- 13
- 31
Kızlar mrblar fikirlerinize aklınıza birazda desteğinize ihtiyacım var beynim duracak..düşünmekten psikolojim bozuldu sinir oluyorum cok.. hemen başliyim. sorunum şu; kayınpederim ve eşimin dedesi vefat etti. kayınvalidem annesiyle beraber yaşıyor suanda.kendisinin ve eşinin hic bi birikimi olmamış ve emekli maaşı bi geliri yok. 2ayda bir dul maaşı alıyor. evin masraflarını anane yapıyor zaten..9 aylık evliyim ben. eşimle çalışıyoruz. eşimin maaşı oldugu gibi borcumuza kredimize kiramıza gidiyor. benim maaşımla geçiniyoruz. kayınvalideme ben veriyorum parayı. ben ne paramı ne malımı hiç kıskanmadım benim ailemde biraz varlıklı. ama şöyle bi sorun var ki sürekli kayınvalidem kocama ve bana yalan söylüyo yok işte dul maaşımı alamıyorum 1 yıl vermicekler fln. bi gidip ögreniyoruz ki öyle bisey yok. yok işte maaşımı kestiler falan. ama o maas evlenmedigi sürece kesilmiyor ve biz bunu biliyoruz. bu kacıncı bilmiyorum her ay farklı yalanlar söylüyo. parası yetiyo cunku sadece gezmeye üstüne basına para harcıyor. eve bi katkı saglamıyor ananenin maası var zaten. ama hep yalan söyleyip fazla para istemesi benim sinirlerimi bozuyor. sen hic evladını düsünmüyor musun? bizde para biriktirip ev almayı düsünüyoruz ama bu durumda yapamıyoruz. sürekli arayıp yalanlar söyleyip para istiyor. benimde vicdanım rahat etmiyo veriyorum sonra da kızıyorum kendime. sen 1 ay boyunca 12 saat kayınvaliden gezsin diye mi calısıyorsn diye
yanlıs mı düşünüyorum bilmiyorum. bu arada bu hafta pkolu oldugumu ögrendim tedaviye baslıcaz cocuk icin ama sanırım tedavi sürecinde calısmamam gerekmiş doktorum oyle dedi ve ben gecinemeyiz diye cocuktan vazgectim simdilik. ama bunlardan haberi yok hanımefendinin oraya buraya gezmeye gidiyo parası olmayan insan evinde oturur!! hakkınızı helal edin uzun oldu