• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide Sorunu

Şu anda hamileymişsin. Bir oğlun olursa ve ileride oğlun evlenirse sen oğlunu hiç aramazsın, evinde de kalmazsın. Onunla bütün ilişkini kesersin. O zaman çok iyi bir kayınvalide olursun.
Biraz empati yeterli değil mi?

Şu anda hamileymişsin. Bir oğlun olursa ve ileride oğlun evlenirse sen oğlunu hiç aramazsın, evinde de kalmazsın. Onunla bütün ilişkini kesersin. O zaman çok iyi bir kayınvalide olursun.
Biraz empati yeterli değil mi?
oğlumun evliliğine burnumu sokmam haddimi bilirim ben

soğuk yap, trip yap, mesafeli ol, hizmetçilik yapma. o zaman anlarda belki bir daha yeltenmez. zaten sen iyi olsanda oğluna şikayet edecek birşeyler bulur o. o yüzden çekinme.

Nefret ediyorum bu tip insanlardan bende yeni evliyim 6.ayima gireceğim kaynım geldi 2 haftalik evli iken, sonra kaynanam geldi 3 aylık evli iken 3 hafta kaldi bu kadar yeni evli insanların evine gelinirmi yahu ne anlayışsiz insanlar uyuz oluyorum. Vallaha Allah sabır versin cinsler hemde tam

Neden geliyorlar ki ne var yani? Hani özledik oglumuzu görelim diye geliyrlarsa 1 haftadan fazla kalmamaları gerekir ne kadar kalacaklarmis?

aay nolcak bunların halleri bizimki de her akşam öğrencek ne yediğini o değil yemek yapmadığım günlerde de kalkıp niye yapmadın demiyor hani onun icin olsa dicem.. o da değil heralde içi rahatlasın istiyolar oglumu aç mı bıraktı tok mu diye.Her aksam hemen hemen yemek gönderme merakı sanki bu evde yemek pişmiyor. Oglu ona beş dk ugradıgında sofra yerdeyse eşim kendi evinde tıka basa doyup gittiği halde 'şundan ye, şu güzel bak ye, ben öleyim ye kazalara belalara geleyim ye allah için ye' der aaayyy :deli:

bir kayınvalide sorunuda bende var =( hamileyim ve bu günlerde herşey daha çok zoruma gidiyor. Bebek odasını kız tarafı alır dedi anneme söyledim ikiletmedi tabiki alıcam ben kızım sen üzülme en güzelini alırım ben torunuma dedi , benim annem aldığı hee şeyi bana verir çünkü ben bebeğimin eşyalarını gördükçe mutlu oluyorum ama kayın validem bohça yapıyormuş neymiş toplu vericekmiş. Ben örgüden nefret ediyorum ama saolsun kayın validem afedersiniz iç çamaşırına kadar örgü yapıyor kırmayım üzmeyim diyorum ay ellerine sağlık anne ama başka yapma dedikçe yapıyor ve benim kendi annemede yapılacakları ben alınacakları siz diye yüzsüz yüzsüz söylüyor ve çok zoruma gidiyor bunlar.

Back
X