KAYINVALİDE SORUNUUUU !!

Merhaba,
1,5 yıldır evliyim. Bekar iken anne hayali ile yaşar dururdum malesef ki bunu biyolojik annemde görememiştim ve görüşmüyorduk.
eşimin annesi ile sıkıntısız sorunsuz bir düğün süreci atlattık bende anneye aç olduğum için ne o beni incitti ne de ben onu güzel bir şekilde bu döngü ilerledi. aynı şehirde yaşıyorduk ve aynı sitede. daha sonra ben evlendikten 3 ay sonra şehir değiştirmek zorunda kaldım eşim ile işlerimiz gereği. artık ayda bir veyahut 2 ayda bir bayramda seyranda gider olduk ailesinin yanına. Birgün gittik gece onlarda olduk yattık sabah uyandığımda kayınvalidem eşimle yattığım yatakta ortamıza yatıp eşime sarılmış bir vaziyette idi. görünce beynime kan sıçradı bu ne rahatlık böyle diye düşündüm . hemen kalkar kalmaz sprdum neden ortamıza yattın karı kocayız biz üstümüz müsait olur olmaz hadi onu geçtim sen,n oğlun evli nasıl böyle aramıza yatarsın. bana verdiği cevap şuydu aylardır sen yatıyosun koynunda 1-2 saat ben yatmışıım çok mu ????????Aşırı tepki gösterdim aşırı haklı olarak eşim de hoş karşılamadı . Yemin ediyorum elim ayağım boşaldı sinirden bir dakika bile durmak istemedim orada
neyse ertesi gün valizlerimi odaya koymuştum gitmiş açmış çıkarmış neyim var neyim yok sonra geri koymuş yakaladım bunları yaparken toplayayım diye dedi ama valizde herşey katlıydı. Burada anlatamadığım çok şey var özel hayatıma kadar burunu sokmuş bir kadın . Ben her zaman 5 adım geride yaklaşıyorum kendilerine soğudum nefret etme derecesine geldim. kapı tıklatmadan odaya girer. özel gizli saklı bilmez bıktım artık siz olsaydınız ne yapardınız ?
Oda kapısının anahtarı yokmu ? Kilitleyin.

Back
X