Kayınvalide tamam da kayınbabaya ne oluyor?

mavera110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
842
254
53
Merhaba hanımlar.
Kısaca anlatayım fikirlerinizi alayım.
Eşimle 2 günlüğüne tatile çıkacaktık, öncesi günü kv kp bizdeydi. Evlerimiz yakın semt olarak ama her geldiklerinde kalıyorlar.( bu saçmalık zaten)
Bir de kaldıkları yetmiyormuş gibi, kp eşime” siz çıkın tatile biz sizde kalalım” demez mi... 3 4 defa dedi bunu espri yapıyor gibi ama ağız yokluyor. Yani benim de ne cevap vereceğimi merak ediyor gibi... eşim kalın baba tabii filan deyince Kv de gerim gerim geriniyor, “yok evimize gidelim yoksa kalırdık, senin ev benim ev mi var “ filan...
Ben ısrarla cevap vermedim konuşmada çünkü çok saygısız bir söylem... Evlenmeden önce eşim ev sahibi olmuş krediyi ailesiyle ortak ödeyerek şu an son kredileri..
Bu insanlar resmen ev bizim mi diyor yani ben anlayamıyorum...
Eşime dedim cevap vermedim tuhaf oldu mu diye o da evet senden cevap beklediler filan dedi...
Asla gelin kalın demem, karnımı onlar doyurmuyor.
Evliliğimde de takılarımla ödedim borçlarımı.
Siz nasıl bir cevap verrdiniz? Bir dahası olursa tavrım ne olmalı? Eşimin ister istemez anne babasına minneti var evde destek oldukları için. Ona bir şey diyemiyorum. Teşekkür ederim💐

Kalmaya alıştırmayın cok saçma zaten evi yakın insanın kalması

Siz yokken kalmaları da saçma
Anahtar varsa onlarda o da saçma 😄

Eşiniz bisi diyemez bazı şeylere ama siz cekinmeyin söyleyin abartıya kaçmadan bazı şeyleri.

Ev ortak alındıysa tabi ki öyle goruyorlar
Anahtar yok. Kaldıkları için davet etmekte istemiyorum. Bir şekilde anlamaları lazım. Arabayla 15 dk mesafe...

Herkes kendi evinde kalsın bir zahmet😠

Ana baba olunca çocukları üzerinde her hakka sahip olduğunu düşünen ebeveynlerden gına geldi artık.

Sizde ne düşündüğünüzü ne
t ve düzgün bir dille söylemiş olsa idiniz bir daha bu tarz bir konuşma geçmezdi diye düşünüyorum.

Anahtar yok. Kaldıkları için davet etmekte istemiyorum. Bir şekilde anlamaları lazım. Arabayla 15 dk mesafe...
İyide niye kalmak ister ki bir insan başkasının evinde bu nasıl bir fantezi 15 dk da evine gitmek varken ben anlamadım ve cevap vermediğiniz de çok iyi olmuş
Ev alırken para vermiş olmaları ortak olduklari anlamına gelmiyor yatırım mi yaptılar bankaya ? Vermeselerdi o zaman kirada otururdunuz biriktirip de ev alırdınız bir şekilde

Merhaba hanımlar.
Kısaca anlatayım fikirlerinizi alayım.
Eşimle 2 günlüğüne tatile çıkacaktık, öncesi günü kv kp bizdeydi. Evlerimiz yakın semt olarak ama her geldiklerinde kalıyorlar.( bu saçmalık zaten)
Bir de kaldıkları yetmiyormuş gibi, kp eşime” siz çıkın tatile biz sizde kalalım” demez mi... 3 4 defa dedi bunu espri yapıyor gibi ama ağız yokluyor. Yani benim de ne cevap vereceğimi merak ediyor gibi... eşim kalın baba tabii filan deyince Kv de gerim gerim geriniyor, “yok evimize gidelim yoksa kalırdık, senin ev benim ev mi var “ filan...
Ben ısrarla cevap vermedim konuşmada çünkü çok saygısız bir söylem... Evlenmeden önce eşim ev sahibi olmuş krediyi ailesiyle ortak ödeyerek şu an son kredileri..
Bu insanlar resmen ev bizim mi diyor yani ben anlayamıyorum...
Eşime dedim cevap vermedim tuhaf oldu mu diye o da evet senden cevap beklediler filan dedi...
Asla gelin kalın demem, karnımı onlar doyurmuyor.
Evliliğimde de takılarımla ödedim borçlarımı.
Siz nasıl bir cevap verrdiniz? Bir dahası olursa tavrım ne olmalı? Eşimin ister istemez anne babasına minneti var evde destek oldukları için. Ona bir şey diyemiyorum. Teşekkür ederim💐
Aynı senin yaptığın gibi cvp vermezdim
Sinirden diyeceğine susmakla fayda var 👍
Enazından eşinede dedin o yeter sana
Eşin yanlış anlamasın yeter

Sizden fazla mı yüz bulmuşlar acaba şahsen eşim asla ama asla ben yokken evimde kalmalarına izin vermeyeceğmi bildiğnden tedbirli davranır böyle bir topa hiç muhabbeti sokmaz.. yakın otururken kalmalarıda çk saçma ne gerek var herkes evine gitsin araya mesafe koymanızın zamanı gelmiş bence..

sizde kalmaları onlar için bir değişiklik teşkil etmiycek bir durumda değilse(eviniz onlardan yaz vakti daha serin vs.. değilse) öylesine o evin aynı zamanda onların da evi sayıldığına dair mesaj veriyorlardır. zaten arkadan da sizin gelin kalın tabii diyip demiyceğinizi merak etmiş olabilirler. bence korkmanız lüzumsuz.

Back
X