Kayinvalide tanisma acil yardimm

Karakiz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
437
147
33
32
Kizlar 1 senedir birlikteligim var kayinvlide ile tanisicam sizde.neler yapmayalim ne giymeliyim nasil davranmaliyim litfen yardimci olun cok heyecanlıyım

Ne kadar şanslısın ben de daha erkek arkadaş yok tanışayım aileyle.. bence sakin davran güler yüzlü ol hanım hanımcık giyin tadını çıkar..

Öncelikle henüz kayinvalideniz değil.
Arada mesafe icin siz diye hitap edin.
"Teyzecim, annecim" olaylarina girmeyin.

Tatlı bir sekilde selamlasin. elini öpüp öpmemek arasinda onun tutumuna göre davranin. Normal tokalasip sarilmak daha uygun ilk görüşme icin..

Sanırım siz ona gideceksiniz.
Eger ev yada çalıştığı mekan ise uygun bir ikramlik alabilirsiniz.
Dışarıda gorusecekseniz gerek yok.
Sade giyinin, hos olsun ama.
Ben tanismaya gittigimde etek/elbise giyinsem daha cok hosuna giderdi kayinvalidemin (artik nisanliyiz), ancak genelde giyindigim tarz ile gittim yine de beğenmişti.
Daha cok dinleyin. Karakterini analiz etmeye çalışın. Yapmacık asla davranmayin. Dogal olacagim diye fazla da asmamak lazim tabi sınırı :))
Is görüşmesi gibi hayal edin :D ben kayinvalidemle meslektasim o yönetici hemde öyle olunca cok rahat bir sekilde görüştüm oturduk is konuştuk zaten :D

Telefonda gorustuk iki kere merabalastik hal hatir filan en kisa zmaanda gorusuruz insallah dedik siz diye hitap ediyorum zaten orkide cok seviyormuş onu ogrendim orkide almayi dusunuyorum giderken :)

Doğal ol. aşırı makyaj yapma. kendin gibi ol çokta kasma :)

Tskler kizlar :) mesela eve gidicem ya ilk tanışmada ikramları getir götür lere yardım edeyim mi

Back
X