Aileniz fazla iyi niyetliymiş, yola çıkıp onlara bir şey demeden gelseler hiç bunlar yaşanmazdı. İyilik yap at denize mantığında değilim ben artık, hatta rahatsızlık duyduğum insanlardan kaçabildiğim kadar kaçıyorum. Anne oğul arasına girmemekle de en iyisini yapmışsınız, ben o hatayı bir defa yaptım daha da karışmıyorum. Kv mi belli sıklıkla arardım o beni pek aramadığı halde, eşim de sizin eşiniz gibi pek arayıp sormaz.Hatta eşime derdim sürekli ara anneni bekler aramanı diye.En son yine böyle bir seferinde eşime arattırdım annesini ikisi konuştu sonra eşim bana verdi telefonu ve kv bana trip attı hiç aramıyorsun diye. Ben şok oldum çünkü oğlu ayda bir arıyorsa ben her hafta arıyordum onu. Öyle oğluna bir şey demeyip bana trip atınca moralim bozuldu o günüm berbat oldu. Sonradan ben konu açılınca bunu söyledim ve ben şaka yaptım sana dedi, cidden şaka gibi. Sanki çocuk var karşısında. Aylarca aramasa bile kızları oğullarına bir şey demezler ama gelinler hep arasın isterler. Şimdi epeydir ben de sık sık aramıyorum ne hali varsa görsün, o benim üstüme düşmüyorsa ben hiç düşmem. Sizin kv de pek iyi niyetli gelmedi bana, muhtemelen ailenizin size geliyor olmasını kıskanıp onları huzursuz etmek istedi yada sizin mi aratmadığınızı düşünüp annenizi huzursuz etti ki konu size açılsın da eşiniz öğrensin. Ne sorunu varsa oğluna söylesin ona sitem etsin, sizin ailenizi niye huzursuz ediyor ki.