Az kaldi hayirlisiyla cikacam insaAllahEzdirmeyin kendinizi..En kısa zamanda ayrı eve çıkın .Böyle hayat geçmez
Görmemezlikten gelmeyi cok denedim sürekli laf sokma pesinde. Filanin gelini söyle yemek yapmis da cok güzel olmus da bilmem ne de.... Allaha cok sükür bebegimin durumu iyigörmemlıs ezlıkten gelmeye calıs canım ıs yaparken muzık dınle kendıne zaman ayır ayrı eve cıkamıyormusunuz
asık olsun sen ınadın gul mutluymus gıbı davran catlasın bebıse bır sey olmadı degıl mı
Az kaldi cikacam insaAllahBirlikte oturmak zorunda mısınız ?
Ayrı eve çıksanız ?
Az kaldi zaten. Biraz daha dayan diyorum kendi kendimeacilen ayrılın.....
Anlatirken sanki benim kv yi anlattiniz. Ama az kadi ayri eve cikmamizaBenimkinin suratı da daima asıktır.
Herşeyden şikayetçidir.
Herkese her konuda yalan söyleyebilir.
Çocuklarıma bakmaz, bakmamıştır hiç.
Ama bana sökmüyor.
Neden, çünkü aynı evde yaşamıyorum. Görüşmemizin belli bir sıklığı, ölçüsü var.
O yüzden de beni pek etkilemiyor onun ruhsal durumu.
Keşke siz de aynı evde yaşamasanız mı acaba?
O zaman kayınvalide 'derdiniz' olmazdı. Aslında kolay bazen bazı şeyler...
Istenmedigimizin farkindayiz zaten. Az kaldi cikacaz allaha cok sükürkadının evinde siz kalıyorsanız demek ki sizi istemiyor. Kendinize ev kiralayıp çıkın
Orasi öyle ne yazik kiAynı evde oturmaya devam ettiğiniz müddetçe asık suratı görmek de çekmek de zorundasınız.
Az daha disimi skiyorum az kaldi kurtulacam zatenbazı insanlara ne yaparsan yap mutlu olmazlar.İnsanlarında moralını bozup hasta ediolar.Bence hiçbir birey beraber yaşamamalı.Ev ev uzerıne olmaz demiş atalarımız.Ne guzel demiş.
Denedim öyle olunca da esimin yaninda yalandan soruyor sana noldu kim sana ne dedi ayni evin icersinde komsu gibiyiz kimse sana bisey demedi diyemeyiz de zaten diyor. Anlayacagin benim ki tilki gibi kurnazSende suratini as. Memnun etmek için alışveriş temizlik yapma. O ne kadar trip atiyosa aynısının iki katını yap baskın çık. Ben öyle yaptım şimdi kedi gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?