Kayınvalide ve ayrımı

ruhumuzdertli

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
66
21
8
26
Kızlaar içime dökmek ve sizlerden fikir almak istiyorum ben yaklasık 3 aydır sözlüyüm yenı nisanım olucak.benden yaklasık 3 ay oncede ortancı kaynım evlendi.ortancı eltim şeker gibi sag olsun.
Ama kayınvalidem bana gelinmişim yaklasmıyor.aramıyor sormuyor.gecen bir rahatsızlık gecirdim o gün cok acı cektim kendisi gordu etti onlardaydım.ama ondan sonra bi kere bile aramadı sormadı.Kendi ailem bile sasırdı.ama diger iki gelini icin ölüyor bitiyor.hasta olsa arar hatta bize bile der ay cok hasta boyle soyle ama bana gelince yok.
Zaten nisanlımada pek düşkün değil digerleri gini.
Anlıcanız ne baş tacıyım ne de yerde ama zoruma gidiyor

Sizle alakalı değil o zaman durum pek, müstakbel eşinizle de pek yakın değillerse onun eşine de çok düşkün olmazlar haliyle. Siz de ona göre davranırsınız, kendinizi hiç elti yarışlarına sokmayın.

Canım o sana değer verince mi baş tacı olacaksın. Sen kendine değer ver. Aramazsa aramasın dicem de neyse demiyorum. Annen arasın kayınvalideni ruhumuzdertli hastalandı haberiniz yok sanırım desin.

Düşüp ayağını mı kırdın, böbrek taşı mı düşürüyordun ne oldu? Böyle aramasına dair gereksiz beklentiye girmene neden olan hastalık, rhaatsızlık nedir?

Böyle böyle gereksiz yere kaynanalara kinleniyorsunuz sonra huzurunuz kalmıyor. Kadının sana saygısızlığı olmamış mesafeli davranıyor. Genç kız değil, anneannem var sanki karşımda 80 yaşında. Sana ne eltinle naparsa yapsın.

O ayrımcalığı kendi yapıyorsa neyi sıkıntı ediyorsunuz Bnm vicdanım rahat diyip kenara çekilin oğluyla alakalıdır
Nişanlınıza da pek düşkün değilmiş baksanıza

Aman ilerde şükredeceksin yapişmadigi için, diğer oğulları daha kıymetlidir ondan yapışıyor gelinlere , uzak olsun kafan rahat etsin...

Bir alo nasil oldun demek zor değilmiş haklisin ama önemli olan nişanlinin tutumu o nasil davrandı?
Çok büyük rahatsizlik değilse belki ondan arayip sormamişlardir yani bir de bu acidan dusunmek lazim.Hem arasa ne aramasa ne boşverin burdan okuduğumuz kadariyla kaynanayla iç içe olmak pek iyi birşey değil.

KV benim eşimi herkesten çok sever hatta herşeyden o yüzden hep bize gelir bizle dertlesir bizi arar eltimun eşine yani kaynima hiç düşkün değil onları aramaz sormaz ilgilenmez ama keşke diyorum bize de aynı şekilde düşkün olmasa soğuk davransa ilerde anlarsin ne demek istedim

Hanımefendi kaynar suyuyla yandım ciddi derecede.sinirlenmenizi anlayamadım.

Yaaa
Teşekkür ederim fikirleriniz icin

Herkes aynı fikirde teşekkür ederim.
Brn sadece ayrıma ugramak üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…