Kayınvalide ve ayrımı

yani kayınvalidenizin sizi arayıp sorması değerinizi mi belirliyor? 24 yaşında sözlü birisiniz. belki sözlünüzle en güzel zamanlarınız, neden kafaya takacak sebepler arıyorsunuz ki? annemlerin zamanındaymış o arama, sorma, her dk birlikte olma vs.. bugün arasın diye beklediğiniz kv, yarın arasa ne çok arıyor dersiniz zaten.

Bence cok sanslisiniz evlendikten sonra surekli gelin gidin gelelim diye darlamaz
Tam tersi aslinda.digerleri yorulmasin incinmesin laf etmesin diye korkudan onlara degil hep buna gelip hizmet ettirecek.en sevdigi oglu bunun kocasi olacak kopuk sandigi anne ogul buyuk tutkuyla buyuk ana ogul askiyla yanip tutusacak.hic sasmaz goruceksiniz.

Bu da olabilir anasina düskün olmayan erkekler evlenince anam da anam diyebiliyorlar

Yani çok mu lazım kayınvalidenizin arayıp ilgilenmesi ki. Böyle çok daha iyi siz de aramayın mesafeli olun. Kafanız daha rahat olur, boşuna kendinize dert arıyorsunuz.

Çokta lazım sanki boşver takma kafaya mesafeli olursunuz daha iyi

Benim ex kaynanam beni sürekli arardı. Ama arayınca abartılı yağlı ballı olup sürekli bir şeyleri dayatirdi. Düğün söyle olacak, Nisan böyle olacak. İstekleri de hiç benlik değildi. Bana internet ten gecelik istetmisti bohça için. Onun kargosu gelmiş evine. "Bedeni küçük sen öyle diyince ben de o beden aldım ama beden küçük geldi" diye bana çıkışmisti. Hem de ben kendim seçerim siz almayın dediğim halde Bursadan ipek getirtcem diyip kandırıp internetten bilinen bir siteden almıştı. Bu ilk yalaniydi. Meğer yalanı şu içer gibi söylermiş. Anneme benim hakkımda düğünde düşündüğü bazı şeyleri kabul etmediğim halde kabul etmişim gibi yalan söylemişti. Diyecegim; kayinvaliden salça olup hayatını karıştıracagina uzak olsun, sen de kendi değerini onda arama. Sana şunu soyliyeyim, oğluna değer veren gelinin değer veriyor. Bunu da gördüm. Ve o kadın yüzünden Nisan attık. Anladın mı, o kadar salça ve fitne fucur olacağına bırak uzak olsun. Sakın şeytana uyup nişanlıniz bu konuda ateşleme. Serzenişte bulun bir iki ama uzatma. Sonuçta sana karışmıyor hayatını kararmıtıyor...O düşkün olduğu gelinlerine sürekli karışıyor belki, ne biliyorsun. Bakalim onlar memnun mu? Hem tecrübe ile sabit o düşkün olduklarıyla kanlı bıçaklı oluyorlar. Sen hanfendi ol, nisanlin yanında sana değer veriyor mu, ona bak. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…