- 14 Ocak 2023
- 66
- 21
- 8
- 26
- Konu Sahibi ruhumuzdertli
-
Beklentiden kasıt onu arıyor soruyor benı değil ikimizde yenı geliniz.sadece tutumu üzdüKaynanam on numara insandır. Ama yani sevgili gibi aramadı sormadı bilmem be tiplerine girmem hayatta.
Salın insanları ya bu ne beklenti.
Geçen Z kuşağinın dışarıdan beklentisi çok deyince minik çaplı bir linç yemiştim o yüzden sordum. Eğer bunu akıllı kullanırsan çok iyi ama o soğuk davrandikca habire gidip gelirsen kullanilirsin.
Yaşınız 24müş. Mesleğiniz var mı? Çalışıyor musunuz?Beklentiden kasıt onu arıyor soruyor benı değil ikimizde yenı geliniz.sadece tutumu üzdü
Beklemenizi anlıyorum insan illaki ister yani ama boşver kendi kişiliği böyle demek ki sizde ona göre yaklaşırsinuz mesafe en güzeli en temizidirYaaa
Teşekkür ederim fikirleriniz icin
Nisanliyken hangimiz pembik değildik ki ?Bu kadar pembik gelin olmak sizi yormuyor mu?
Yok yormuyorrr yaaaBu kadar pembik gelin olmak sizi yormuyor mu?
Cok teşekkür ederim içimi rahatlattınızBeklemenizi anlıyorum insan illaki ister yani ama boşver kendi kişiliği böyle demek ki sizde ona göre yaklaşırsinuz mesafe en güzeli en temizidir
Cünkü onlarda evlatlarının aranıp sormasını bekler.Oh misler gibi! Sende aramazsın olur biter. Yalnız ben bunu anlamıyorum kendi ailelem de şaşırdı.
Niye?
Kızlaar içime dökmek ve sizlerden fikir almak istiyorum ben yaklasık 3 aydır sözlüyüm yenı nisanım olucak.benden yaklasık 3 ay oncede ortancı kaynım evlendi.ortancı eltim şeker gibi sag olsun.
Ama kayınvalidem bana gelinmişim yaklasmıyor.aramıyor sormuyor.gecen bir rahatsızlık gecirdim o gün cok acı cektim kendisi gordu etti onlardaydım.ama ondan sonra bi kere bile aramadı sormadı.Kendi ailem bile sasırdı.ama diger iki gelini icin ölüyor bitiyor.hasta olsa arar hatta bize bile der ay cok hasta boyle soyle ama bana gelince yok.
Zaten nisanlımada pek düşkün değil digerleri gini.
Anlıcanız ne baş tacıyım ne de yerde ama zoruma gidiyor
Ben hiçbir zaman değildim yav.Nisanliyken hangimiz pembik değildik ki ?Şuansa grinin en karanlık tonuyuz
Beni istesede kaç senedir arayamiyor artık, çünkü engelledim. Eşimle yada çocuklarla konuşurken bile sesini duymaya tahammül edemiyorum odayı değiştiryorum bu beni neden aramiyor diye üzülüp dertlenleri asla anlamiyorum o yüzdenKaynanam beni 3 sene aramasa, 3 sene sonra arasa telefonda ismini gorunce "yaaa niye ariyo ki simdiiiii ne konusucam" derim. Bu milletin kaynana sevdasini hic anlamiyorum
Onu arayip sordugunu nerden biliyorsunuz?Beklentiden kasıt onu arıyor soruyor benı değil ikimizde yenı geliniz.sadece tutumu üzdü
Kendisi bahsediyor cunkuOnu arayip sordugunu nerden biliyorsunuz?
Nişanlınıza da düşkün değilmiş size özel yapmıyor. Benim ailem şöyle böyle onlar da aynı olsun demek - istemek saçma. Evlat ayrımı yapıyorsa önce nişanlınız rahatsız olsun.Kendisi bahsediyor cunku
Gittim aradım boyle kotu soyle oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?