Kayınvalide ve Eş Problemi

Benimki de ilk zamanlar yapıyordu. Mesela finkfinkleşiyoruz diyelim😂 arıyordu birimizi açmayınca öbürümüzü arıyordu.
Sonra beraber duşa girmiştik denk geldi yine aynısını yaptı. Ama ben hiç ses etmedim eşim sinirlendi konuştu annesiyle bir daha birimiz açmıyorsa öbürümüzü arama biz uygun olunca döneriz diye.
Bir de neden açmadın tarzı bişi sormuştu eşime, eşim yine terslemişti.
Ben bişi demem,kayınvalidemi de çok severim o ayrı. İlk zamanlar bazı insanlar ayarlayamayabiliyor ama zamanla geçer.
Bizde de sonrasında düzeldi eşimin uyarmasıyla olmadı bir daha.

Uzun zamandır süre gelen bir problem yaşıyorum ve artık çok rahatsız oluyorum. O yüzden bir fikir almak amacıyla bu konuyu açtım. 1 yıllık evliyim. Eşimle aşık olarak evlendik. Ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Kayınvalidem çok düşüncesiz ve görgüsüz bir kadın. Evlendigimizden beri aradığında acmadiysak bizim donmemizi beklemeden üst üste arıyor. Sonuçta yeni evliyiz bir ozelimiz var ama hiç saygısı yok. Ya bilerek yapıyor ya da cehaletinden böyle. Kaldı ki bana göre bir kişi aramana donmuyorsa üst üste taciz eder gibi aranmaz. Eşime bu durumu söylediğimde bana hak verdiğini söyledi ama kalkipta annesine hiçbir şey demiyor. Bugun ben konuşacağım dediğimde de ben konuşurum dedi. Siz olsaydınız kayınvalidenize bu şekilde aramasının doğru olmadığını söyler miydiniz ? Birde eşimin konusmasinin etkili olacağını düşünmüyorum. Ailesine karşı sesini çıkaramayan bir yapısı var.
Seninki yine iyimiş benimki açmayınca geliyor 😂😂

Sizi bilmem de eşinizin yerinde olsam israrli aradı diye anneme gorgusüz diyen bir kadınla evlenmem

Ne eşime ne annesine söylemezdim oğlu isterse açsın isterse o desin annesine .ben müsait olmadgim sürece açmam istedği kadar arayabilir sessize alir müsait olunca dönerim o kadar kendime dert edip eşimle gerilemem...

Back
X