Kayinvalide ve Eş

Bence karşılıklı zıtlaşiyorsunuz yorumlardan da anladığım kadarıyla tek hatalı onlar değil .
Merak ediyorum anneniz kucağına aldı mı yeni doğduğunda ?
Bir tek görünceye mi yasaktı .

Anneliğinin tadını çıkar sen..bırak herkesi..bebişine odaklan..ondan başka kimse yokmuş gibi..eşinde baba oldugunun farkına belki varır..hoş gerçi o evliliğinin bile farkına varabiliyor mu acaba..

Ha o zaman erken dogmasini falan bi gecin bahaneniz bu olmasin. Yeni anne sendromuna yakalanmissiniz. Bugun bir arkadasim da boyle tip tip harektler yapti. Cok egreti ve sığ duruyor.
Sormayın görmemişin bilmem nesi olmuş hesabı
Ama yarın bir gün yok bebeğe altın takmadı yok işe dönecem kaynana bakmadı konuları açılır
Pes yani bu kadar çifte standarta pes

O birkaç dakikayı dahi doğru bulmuyorum ve gerek görmüyorum anneye yardım edilmesi dışında bebeği kimse kucaklayamaz. Daha anne karnından Yen'i çıkmış dünyayı tanımıyor tüm bildiği anne yok bir iki dakika halası kucaklayacak bir iki dakika dedesi bir iki dakika nenesi... hayretle okumayın hanımefendi zira araştırın 0-6 yılın önemini. İleride kurulacak tüm ilişkilerinin ve karakterinin o anlamaz diye bakılan bebeklik döneminde bilinçdışına nasıl yerleştiğini
Ya arkadaş 3 kız büyüttüm 3 hemde sadece Allah’ın yardımıyla tek başına
Çünkü eşim yurtdışı görevindeydi
Bir kişi olsun kırmadım üzmedim kimseden sakınmadım
Siz unicorn mu doğuruyorsunuz nedir
15/12/5 yaşındalar ve sizin tezinize bakılırsa ilerde benimkiler seri katil olacak
Tövbe ya rabbi sen büyüksün

Bence karşılıklı zıtlaşiyorsunuz yorumlardan da anladığım kadarıyla tek hatalı onlar değil .
Merak ediyorum anneniz kucağına aldı mı yeni doğduğunda ?
Bir tek görünceye mi yasaktı .
Sezeryan olduğum için sut hemen gelmedi. Annemde aldı kvdemde aldı bebeği mamayla beslemek için. Ben zaten onda değilim. Mecbur kalmasam annelerde almazdı. Ekstra herkes ellesin kucaklasın ozman. Bana yanlış geliyor. Ben yine olsa aynısını yapardim. Ha güzel dille söyledim anlayışlı olmak yerine kavga edip gitmelerine ve esiminde bunu görmezden gelmesine kızıyorum.

Tepki verip sinirli bir şekilde soylemedim. Kayinvalidemle gorumceme hayati dar ettiğim yok. Aksine ben bisey demedikce daha fazlasını yapıyorlar. Ve esim buna göz yumuyor. Ne olursa olsun ailem diyor. Sanki biz bi aile degilmisiz gibi.
Nasıl söylemek değil ki mesele hiç söylememek siz o sözü hiç söylemeyecektiniz
Ya Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun aynısı size yapılsa gıcık olmaz mısınız
Dürüstçe bi söyleyin

Ya arkadaş 3 kız büyüttüm 3 hemde sadece Allah’ın yardımıyla tek başına
Çünkü eşim yurtdışı görevindeydi
Bir kişi olsun kırmadım üzmedim kimseden sakınmadım
Siz unicorn mu doğuruyorsunuz nedir
15/12/5 yaşındalar ve sizin tezinize bakılırsa ilerde benimkiler seri katil olacak
Tövbe ya rabbi sen büyüksün
Bebeği alıp büfeye koyup bakmiycaz elbet sevilecek. Ama bi yirmisi çıkar kirki çıkar alınır. Ben öyle düşünüyorum. Görümceminde kvdeminde buna saygı duyması gerekirdi.

Bebeği alıp büfeye koyup bakmiycaz elbet sevilecek. Ama bi yirmisi çıkar kirki çıkar alınır. Ben öyle düşünüyorum. Görümceminde kvdeminde buna saygı duyması gerekirdi.
Bakın Hale’n ısrar ediyorsunuz şu kadarcık olaydaki bu tavrınız bile genel hakkında Bilgi veriyor bana

Evet kardeşim siz haklısınız
Onların tamamı pis art niyetli mikroplu insanlar görümceniz alsa bebek veba olurdu aıds olurdu

Allah yardımcı olsun diyeceğim de kime!
Size mi
Onlara mı

Nasıl söylemek değil ki mesele hiç söylememek siz o sözü hiç söylemeyecektiniz
Ya Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun aynısı size yapılsa gıcık olmaz mısınız
Dürüstçe bi söyleyin
Olmam. Ben zaten yeni doğmuş bebeyi alayim illa demem. Hadi dedim diyelim. Boyle bana uygun dille söylenirse tamam derim geçerim. İcimden söylenirsem soylenirim. Anlatamıyorum galiba. Benim günümü zehir ettiler bi de ben mi gideyim simdi.

Sormayın görmemişin bilmem nesi olmuş hesabı
Ama yarın bir gün yok bebeğe altın takmadı yok işe dönecem kaynana bakmadı konuları açılır
Pes yani bu kadar çifte standarta pes
Siz olayı anlamadiniz sanırım. Sorun değil.

Bakın Hale’n ısrar ediyorsunuz şu kadarcık olaydaki bu tavrınız bile genel hakkında Bilgi veriyor bana

Evet kardeşim siz haklısınız
Onların tamamı pis art niyetli mikroplu insanlar görümceniz alsa bebek veba olurdu aıds olurdu

Allah yardımcı olsun diyeceğim de kime!
Size mi
Onlara mı
Peki

Mrb hanımlar. Biz eşimle severek evlendik. Ama evlendigimiz günden beri kayinvalidemle pek samimiyet kurulduğu söylenemez. Ben defalarca adim attım ama hep soğuk durdu. Gorumcem desem annesiyle bir zaten hep. Eşimle kavgalarımız hep ailesi yüzünden oldu. Esim naparlarsa yapsinlar sen sesini çıkarmayacaksın kafasında. Yeni bebeğimiz oldu. Hamileyken ne aradılar ne sordular. Düşük tehlikesi geçirdim, erken doğum olacak dediler yattım ona rağmen arayıp sormadılar. En son Lohusayken yine bi dolu gelmis kavga çıkardı gitti annesi. Bende görüşmeme kararı aldim. Eşini karşıma aldım açık açık bastan sona konuştum herşeyi. Dinliyor haklisin diyor. Sonunda sen gideceksin özür dileyeceksin diyor. Tadımız tuzumuz yok. Artık yüzyüze bakılmayacak şeyler söylüyor esim. Boşanalım dediğimde çocuğu ver naparsan yap diyor. Vermem dediğimde geri alttan aliyor boşanmamak için. Ama bu nereye kadar böyle gidecek. Çalışan bir bayanım. Maddi gücüm var çok şükür. Boşanma kararı alırsam pişman olurmuyum ilerde. Ya da başka ne yapabilirim. Tabiki boşanmak benim için çok zor. Aileme ne derim bilmiyorum ama napabilirim. Kafayı yicem yoksa. Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
Evliliğiniz yıpranıyor acilen evlilik terapistine başvurun isterseniz.. Kesin faydası olacaktır.

Şikayet edip söylenmezsen eşin arayı sen yap demez.Birde şu var yüzde yüz haklı olsan bile şikayet eden sensen suçlu sen oluyorsun en iyisi herşeye gülüp geçmek,sinirini bozsalarda takmamak ve senin için bir sorun yokmuş gibi davranmak çok zor biliyorum ama bunu başarmak zorundayız...

Mrb hanımlar. Biz eşimle severek evlendik. Ama evlendigimiz günden beri kayinvalidemle pek samimiyet kurulduğu söylenemez. Ben defalarca adim attım ama hep soğuk durdu. Gorumcem desem annesiyle bir zaten hep. Eşimle kavgalarımız hep ailesi yüzünden oldu. Esim naparlarsa yapsinlar sen sesini çıkarmayacaksın kafasında. Yeni bebeğimiz oldu. Hamileyken ne aradılar ne sordular. Düşük tehlikesi geçirdim, erken doğum olacak dediler yattım ona rağmen arayıp sormadılar. En son Lohusayken yine bi dolu gelmis kavga çıkardı gitti annesi. Bende görüşmeme kararı aldim. Eşini karşıma aldım açık açık bastan sona konuştum herşeyi. Dinliyor haklisin diyor. Sonunda sen gideceksin özür dileyeceksin diyor. Tadımız tuzumuz yok. Artık yüzyüze bakılmayacak şeyler söylüyor esim. Boşanalım dediğimde çocuğu ver naparsan yap diyor. Vermem dediğimde geri alttan aliyor boşanmamak için. Ama bu nereye kadar böyle gidecek. Çalışan bir bayanım. Maddi gücüm var çok şükür. Boşanma kararı alırsam pişman olurmuyum ilerde. Ya da başka ne yapabilirim. Tabiki boşanmak benim için çok zor. Aileme ne derim bilmiyorum ama napabilirim. Kafayı yicem yoksa. Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
Eşinizin ailesine karşı tahammül sınırınızı yükseltin.
Piremses doğurdum sendromuna yakalanmışsınız :işsiz:

Back
X