Asla! Ben ömrü hayatımda hiçkimse ile alay etmedim bilmeden etmeden yazdıklarınızda hakkıma giriyorsunuz!lohusa kadına anlayış göstermezseniz evet bu konuda fenasınız. Kargalar güler dediğiniz olayı bizzat yaşadım ben. Benim canımı yakan olayla alay mı ediyosunuz? Oğlum daha 2 aylık bile değildi. Emzirdiğimde yerine yatıramazdım hemen kucaklarına alırlardı. Kazara yatağına koyarsam çocuğu bizden kıskanıyo diye kavga çıkarırlardı. Sonunda hasta oldu bebek. Doktordan iyi biliyosunuz siz tabii.. Bende sakınan pimpirikli bi anne değilim tanıyanlar bilir zaten. Ama bu başka bi şey..
Kim ne derse desin yenidoğan bebeğin yanı anasının kucağıdır, biraz o alsın biraz bu sevsinle olmuyo ne yazık ki. Sonra kargaların bile güldüğü şeyler olabiliyo ne yazık ki..
Oğlunuz için üzüldüm keşke yaşanmasaymış ama buradaki olay farklı
( sizin başınıza gelenler bana yapılsa ben elbette tepki veririm bakın o ve bu çok başka bambaşka)
Hala olmuşsunuz hastaneye bebeği görmeye gidiyorsunuz en fazla iki dk kucağınıza alıp bırakacaksınız buna böyle tepki verilmez!
Buna böyle tepki veren insan da hayatı o görümceye o eşe o kayınvalideye dar ediyordur belli yani !