- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
sizde çok fenasınız Allah gelininize kolaylıklar versin diyorum varsa veya olacaksa. Ben hem gelinim hem de görümceyim. İlk oğlum doğduğunda doktor kucağa vermiyoruz öptürmüyoruz demedi. Doktor öyle söylemeyince bu kucaktan kucağa gezecek anlamına mı geliyor. Halası ve babaannesinin bu tarz bencil tavırlarından dolayı yavrum bronşit oldu minicikken. Geceleri uyumadan başını bekliyceksin dediğinde doktor yanımda kimse yoktu. Yenidoğanken öyle bi hastalık geçitince doktor her yıl aynı tarihlerde tekrar eder demişti. Dediği gibi de yaşadık. Kronik hale geldi çocukta. Gördünüz mü nelere sebep oldu kucağıma alayım koklayım hırsı. Yeni doğan bebek karşıdan sevilir ele avuca geldiğinde sakınmaz zaten kimse üsturubuyla sevildikçe.Kimse kusura bakmasın
Burda kendinizi görümce yerine koyun arkadaşlar
Erkek kardeşinizin bebeği olmuş ve kucağınıza alamıyorsunuz ne münasebet ?
Sağlık sorunu vs de yok demişsiniz bebeğin
Üstelik abla diyorsunuz yani sizden büyük
Evli ve çocuklu ise tecrübeli değil mi bebek tutmakta!
Yada bekarsa bile büyük yani sizden!
Şahsen ben kendi adıma söyleyeyim bu terbiyesizliğe katlanamazdım
Burdan yola çıkarak da genel anlamda sorun çıkaran tarafın siz olduğu kanaati oluştu bence
Özeleştiri yapın derim!
2.oğlumda eşimin de desteğiyle bu süreci çok şükür rahat geçiriyoruz ve yavrum gayet iyi şükürler olsun ki. Doktorumuz her defasında uyardı kucağa vermiyosunuz öptürmüyosunuz elletmiyosunuz diye. Bi sıkıntı olduğu için mi, tabi ki hayır. Yeni doğduğu ve bağışıklık sistemi olmadığı için, tek sebep bu. Bu kadar cahil düşünmeyin davranmayın. Miniklerin sağlığı onun bunun kalbşnin kırılmasından çok daha önemli.
Konu sahibi arkadaşım özür dilencek bi şey yok, özür falan dileme. Eşinizi siz tanıyosunuz onun anladığı dilden konuşun. Eşimin ailesi bin beterdi meşhurdur burdalarda, yüzlerine tükürmek için bile bakılmıycakken ben hiç saygımı bozmadım, sadece onlar bana eziyet ettikçe mesafe koydum. Sonuç eşim annem haksız evet ama annem olduğu için onun yanındayım derken, şimdi tek önceliğim karım ve çocuklarım diyor. Onlar gibi olup düşürmeyin kendinizi, saygı ve mesafe bu sorunu çözer inşallah..