Kayinvalide ve görümce evimde yasamak istiyor sanirim

Eşinize empati yaptırın. Benim ailemden iki fert gelse ve sürekli ilgilenmek durumunda kalsan, rahat giyinip çıkamazsan, sürekli iş yapsan, ayıp olmayacak diye diken üstünde olsan hoşuna gider miydi diye bakalım ne diyecek?

Kombiyi yaptırmak yerşne size taşınmak çok temiz bir düşünce de gelmedi zaten.

Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Neyse zar zor saygi cercevesinde gecirdim o gunleri. Ama bugun eşim kisin annemler bizde kalir artik dedi ve benim beynime kan sıçradı.benim ev rahat geldi sanirim onlara.hizmet eden var nasilsa diye
Guzel uslupla olmaz dedim.ozelimiz var .rahat edemem dedim.birsey olmaz oturursunjz dedi.ayri olalim tatli olalim. Aramiz bozulur dedim ama adam konuyu değiştirdi.
Ne yapicam ben🙄
Gerekirse bırak git ama kabul etme , çok saçma evleri var ama sizde kalmak istiyorlar, bu ara bu da moda oldu 😒

Ben böyle konularda o evdeki dengeyi hic anlamiyorum. Kış dedigin aylarca. Sizin rizaniz olmadan "oturursunuz" demesi terbiyesizlik, onu gectim bütün iş size bakiyor o zaman. Sahsen kabul etmezdim. Ortada zoraki bir durum yok.
İllaki yardim ederler belki sonucta yemek yap ayagina gotur degildir ama ayni evde sorum cikiyor o dogru iste. Esinin de sana sormadan direk getirecegim demesi ilginc konu sahibi . Kv durumu.yok mu nasillar

Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Neyse zar zor saygi cercevesinde gecirdim o gunleri. Ama bugun eşim kisin annemler bizde kalir artik dedi ve benim beynime kan sıçradı.benim ev rahat geldi sanirim onlara.hizmet eden var nasilsa diye
Guzel uslupla olmaz dedim.ozelimiz var .rahat edemem dedim.birsey olmaz oturursunjz dedi.ayri olalim tatli olalim. Aramiz bozulur dedim ama adam konuyu değiştirdi.
Ne yapicam ben🙄
Anladigi dilden konus.Bu erkekleri anlamak zor bekarken yüzüne bakmadığı aileleri evlenince kıymete biniyor.

Ne yapicam ben🙄
Ya evi onlara bırakıp gitcen yada rahat ettirmicen net !

Ne yapicam ben🙄
Gorumcen evli değil diye düşünüyorum ayrıca 1 ay neden kaldılar kombi tamiri 1 ay asla sürmez. Her kış bize gelecekseler bende anne babamı çağırayım eksik kalmasinlar gümbür cemaat yaşayalım de.

Onların evinin kombisini tamir ettirmeyi teklif etseniz. Elektrikli ısıtıcı yakıyorlarsa faturasını ödeseniz aynı evde kalmaktan daha iyi olur. (Durumları yoksa ve sizi zora sokmayacaksa) Aynı evde her kış sizin için de zor olur.
Emekli maaşı var . Maddi durumları kotu degil. Ben esime soyledim bize destek olur diyemi dusunuyorsun diye. Hayir oyle bir dusuncem yok dedi. Eger orda zorlaniyorlarsa alt katta bir yer tutsunlar ayri dursunlar dedim. Ben ayagimi uzatip oturamam.sabah yorgun olurum uyumak isterim uyuyamam.sen sabah gidipakşam geliceksin.mutlaka aramiz bozulur dedim.

Bu kaynanalar ne anlıyor geliniyle yaşamaktan ciddi soruyorum neden acaba?
Her hizmet ayağına gelsin diye

Eşimin halası 10 senedir geliniyle oturuyor kadın sıfır daire aldı sıfır döşedi gelini yakınına taşıdı gitti geliniyle oturuyor sıfır daire boş duruyor 😅🤷

Gorumcen evli değil diye düşünüyorum ayrıca 1 ay neden kaldılar kombi tamiri 1 ay asla sürmez. Her kış bize gelecekseler bende anne babamı çağırayım eksik kalmasinlar gümbür cemaat yaşayalım de.
Kombileri yoktu zaten dogalgax sobasi vardi. Artik onlar kaldiriliyormus.yasakmis bacayi falan söktüler.yani petek borular kombiyapimi vardi o yuzden.uzun olmasin diye yazdim.

Back
X