- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerekirse bırak git ama kabul etme , çok saçma evleri var ama sizde kalmak istiyorlar, bu ara bu da moda olduBu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Neyse zar zor saygi cercevesinde gecirdim o gunleri. Ama bugun eşim kisin annemler bizde kalir artik dedi ve benim beynime kan sıçradı.benim ev rahat geldi sanirim onlara.hizmet eden var nasilsa diye
Guzel uslupla olmaz dedim.ozelimiz var .rahat edemem dedim.birsey olmaz oturursunjz dedi.ayri olalim tatli olalim. Aramiz bozulur dedim ama adam konuyu değiştirdi.
Ne yapicam ben![]()
Bunu bende anlamiyorum damatlarinin evine gitmezler ama gelinlerinin evine oglumun evi deyip yayilirlar.Bu kaynanalar ne anlıyor geliniyle yaşamaktan ciddi soruyorum neden acaba?
İllaki yardim ederler belki sonucta yemek yap ayagina gotur degildir ama ayni evde sorum cikiyor o dogru iste. Esinin de sana sormadan direk getirecegim demesi ilginc konu sahibi . Kv durumu.yok mu nasillarBen böyle konularda o evdeki dengeyi hic anlamiyorum. Kış dedigin aylarca. Sizin rizaniz olmadan "oturursunuz" demesi terbiyesizlik, onu gectim bütün iş size bakiyor o zaman. Sahsen kabul etmezdim. Ortada zoraki bir durum yok.
Anladigi dilden konus.Bu erkekleri anlamak zor bekarken yüzüne bakmadığı aileleri evlenince kıymete biniyor.Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Neyse zar zor saygi cercevesinde gecirdim o gunleri. Ama bugun eşim kisin annemler bizde kalir artik dedi ve benim beynime kan sıçradı.benim ev rahat geldi sanirim onlara.hizmet eden var nasilsa diye
Guzel uslupla olmaz dedim.ozelimiz var .rahat edemem dedim.birsey olmaz oturursunjz dedi.ayri olalim tatli olalim. Aramiz bozulur dedim ama adam konuyu değiştirdi.
Ne yapicam ben![]()
Ya evi onlara bırakıp gitcen yada rahat ettirmicen net !Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Ne yapicam ben![]()
Gorumcen evli değil diye düşünüyorum ayrıca 1 ay neden kaldılar kombi tamiri 1 ay asla sürmez. Her kış bize gelecekseler bende anne babamı çağırayım eksik kalmasinlar gümbür cemaat yaşayalım de.Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Ne yapicam ben![]()
İllaki yardim ederler belki sonucta yemek yap ayagina gotur degildir ama ayni evde sorum cikiyor o dogru iste. Esinin de sana sormadan direk getirecegim demesi ilginc konu sahibi . Kv durumu.yok mu nasillar
Emekli maaşı var . Maddi durumları kotu degil. Ben esime soyledim bize destek olur diyemi dusunuyorsun diye. Hayir oyle bir dusuncem yok dedi. Eger orda zorlaniyorlarsa alt katta bir yer tutsunlar ayri dursunlar dedim. Ben ayagimi uzatip oturamam.sabah yorgun olurum uyumak isterim uyuyamam.sen sabah gidipakşam geliceksin.mutlaka aramiz bozulur dedim.Onların evinin kombisini tamir ettirmeyi teklif etseniz. Elektrikli ısıtıcı yakıyorlarsa faturasını ödeseniz aynı evde kalmaktan daha iyi olur. (Durumları yoksa ve sizi zora sokmayacaksa) Aynı evde her kış sizin için de zor olur.
Her hizmet ayağına gelsin diyeBu kaynanalar ne anlıyor geliniyle yaşamaktan ciddi soruyorum neden acaba?
Kombileri yoktu zaten dogalgax sobasi vardi. Artik onlar kaldiriliyormus.yasakmis bacayi falan söktüler.yani petek borular kombiyapimi vardi o yuzden.uzun olmasin diye yazdim.Gorumcen evli değil diye düşünüyorum ayrıca 1 ay neden kaldılar kombi tamiri 1 ay asla sürmez. Her kış bize gelecekseler bende anne babamı çağırayım eksik kalmasinlar gümbür cemaat yaşayalım de.
Tam gaz güzel üslupla kışa kadar devam...
Anladım ama razı gelmeyin bir ay olur 1 yıl ilk seferde sesini cikarmazsan arkası hızla gelirKombileri yoktu zaten dogalgax sobasi vardi. Artik onlar kaldiriliyormus.yasakmis bacayi falan söktüler.yani petek borular kombiyapimi vardi o yuzden.uzun olmasin diye yazdim.
Onu soylemedim ama. Kendi dedi annen hasta falan olursa buraya gelir.o da gelebilir fln diyor. Bende yok annem gelmez zaten dedim. Oyle birseyi kabul etmez dedim. Kendu annemde olsa kimseyi istemiyorum dedimSizde kendi annenizi ve varsa kardeşinizi davet edin.