Kayınvalide Ve Görümceler için Hediye

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.546
32.822
798
Selam kızlar...
Annemle ilgili konularımdan hatırlarsınız:) Hafta sonu nişanım olacaktı, annemin garip söylemleri vardı... En son bu durumda ve stresliydik ama nişanlımın ailesi sağolsun neşeleriyle tavırlarıyla bizimkilerin gönüllerini fethetmiş...
Nişan akşamı geldiklerinde ellerinde dolu dolu her aile bireyine şık bohçalar, hediyeler, çiçekler falan derken çok neşeli bir akşam oldu. O sert, yapmam, etmem, istemem diyen annem şimdi iade-i ziyaret planları yapıp bohça hazırlıyor...

Çok şükür ki her şey normale döndü, maşallah diyin kızlar çok sıkıntı çektim, çok üzüldüm o yüzden şu anki olması gereken durum bile büyük bir nimet benim için

Gelelim asıl soruma... Bayramda nişanlımın yanına gideceğim, gelinlik bakma ve bir kısım alışverşi yapacağız... Ama giderken kayınvalide, iki görümce ve kayınbabaya ufak bir şeyler almak istiyorum...Sonuçta sayelerinde bu kadar eğlenceli bir ortam oldu. Yalnız annem daha sonra babamla giderken bohçaları götüreceği için baş örtüsü, seccade türü şeyler olmamalı... Öyle ufak bir şeyler ne olabilir kızlar?

Bir tane de foto paylaşayım çekim hazırlıkları sırasında öylesine çekilmiş bir foto

rabbim daha daha iyi etsin inşallah. resim de harika
hediye konusun da aklıma bir fikir gelmiyor yazmadan edemedim sadece

gerek yok ayrı ayrı hediyeye al bi kutu çikolata yeterli

Hayırlı uğurlu olsun.Resim de harika,sanki basılı posterler gibi,çok artistik.

Bence hepsine tek tek hediye alacağınıza şık bir ev hediyesi alabilirsiniz.
Bir de ilk kez gidiyorsanız yanında çiçek olabilir.
Çikolataya girerseniz,istemeye gider gibi olmasın :)Belki tatlı olabilir.

Mutlaka ayrı almak isterseniz kayınvalideye terlik veya çanta,kayınpedere deri cüzdan,kızlara gümüş nazar bilekliği aklıma gelenler.

Ev hediyesi mantıklı ama görümcelerin ikisi de evli ayrı evdeler o yüzden pek olmaz...
bileklik mantıklı evet bir bakayım ben kaçaymış

Herşeyin yoluna gitmesine çoook ama çoook sevindim.. :)
RABBİM tamamına erdirsin..

Kızlar sizce ev hediyesi olabilir mi? Ayrı ayrı ufak cam süslerden alsam çok mu küçük olur?

Kızlar sizce ev hediyesi olabilir mi? Ayrı ayrı ufak cam süslerden alsam çok mu küçük olur?
bence gayet de güzel olur
kp de hoş bi cüzdan tamamdır
bu arada foto harika
konularını okumuştum,sorunsuz atlatmana çok sevindim

Kızlar başka fikri olan var mı?
Çok kararsızım hala...Ev eşyası çok genel olur dedi annem, kişiye özel şeyler almam gerekiyor sanırım...

canim hayirli ugurlu olsun allah tamamina erdirsin fotoyuda gorunce dedimki bu kartpostal resmini niye paylasmis acep :26:arkasi donmus semsiyeli kiz dedim yorumlari okuyunca anladim koptummmm gorumcelere guzel ev aksesuri alabilirsin kv yede cicek yada basortusu kullaniyorsa sal alabilirsin arkadasimda gecenlerde yapmisti suslu sabunlardan mustakbel kv adayina ama bana abez geldi yikanmaya gelmis gibi ama sana fikir olur herkesin dusuncesi farkli sonucda

Tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun.
Allah tamamına erdirsin.
Hediye mevzuuna gelince,keşke daha detaylı bilgi verseydiniz.
Mesela kayınvalide ve görümceniz tesettürlü mü değil mi?
Kayınvalideniz tesettürlü ise eşarp almak güzel olur yada şık bir bluz..
Görümceleriniz için yine eşarp,bluz,şal,fular yada ne bileyim üçü için ayrı ayrı ev hediyesi..
Kayınbabanıza da el tesbihi,cüzdan, bir giyim eşyası olabilir.
Yalnız size tavsiyem hediye konusunda kendinizi yıpratmayın az mı küçük mü diye..
Sonuçta hediye hediyedir ve onlarda memnuniyetle kabul edecektir anlattığınız gibi tatlı insanlarsa..

Teşekkür ederim:)
Hiçbiri tesettürlü değil.
Kayınbabaya cüzdan düşündüm, anneye de şal olabilir ama görümceler kaldı öyle, kararsızım çok:)
Büyük küçük olmasından ziyade hoşlarına da gitsin istiyorum

Koalina öncelikle sorunlarının çözümlenmesine çok sevindim.İnşallah su gibi aksın gitsin tüm süreçleriniz.Görümcelerine malum kış kapıda hatta geldi şık hırkalar trikolar ya da kazaklar alabilirsin diye düşündüm.

Fotograf da sahane maşallah hatta ben konuyu okumadan önce acaba beğendiği bir elbisenin fotoğrafı mı diye düşündüm model gibi çıkmışsın.Tekrar tebrik ediyorum seni.

Çok teşekkürler :)
Görümcelerimin bedenlerini ve giyim tarzlarını hiç bilmiyorum, ilk defa nişanda gördüm kendilerini. beğenmezlerse diye tereddütteyim ama bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…