- 27 Nisan 2012
- 15.738
- 18.921
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu yapmaya çalışıyorum şuan psikoloğa da gidiyorum bunu çalışıyoruz birlikteSenin hatan çok sıkı fıkı olmak. Olmadığın biri gibi davranmamalısın. Yeni gelinlerin düştüğü aileye yaranma çabasına girmeseydin keşke. Siz artık ayrı bir ailesiniz. Kv bakıcısı değilsiniz. Lakin göbek bağınız beraber gibi her şeyi beraber yaptığınız için yapmayınca batıyor.
Farkındaysan hepsine konuşma hakkını kendin olmaktan vazgeçtiğinde verdin. Bence silkelen. Kötü olmadan toparlanabilirsin. Laf sokmaları duymazdan gel. Gitme eskisi gibi. Görümce öyle dese ne olur? KV öyle dese ne olur?
Önemli olan senin eşinle arandaki. Eşinin ailesini suçlamadan farklı planlar yaparak bağımsızlığını ilan etmelisin.
Ayrıca insanlar hep konuşur konuşur konuşur. Duysan bile umursamamayı öğreneceksin.
Bırak kötü gelin desin ne olacak? Onun demesiyle mi kötü olacaksın?
Bazı kayınvalideler işsizlikten ne yapacağını şaşırıyor.![]()
Yok bunu anladım kendi kızlarının kv lere muamelesini de görüyorum ona rağmen sanki kendilerinden çok iyi gelin gibi bahsetmeleri ben yaptığım halde beklentinin bitmemesi gıcık oluyorumne yapsanızda memnun edemezsiniz üzgünüm
o yüzden çekin elinizi eteğinizi
eşiniz de sorarsa ne yapsam da doymuyor bende yoruldum artık diyin
evlendikten sonra bi süre çalıştım o Zaman da akşam yemeğe gelin diye tutturuyordu anne yemeğimiz var diyorum ben şu yemeği yaptım sizinkini yarın yersiniz deyip aşırı ısrar ediyordu ısrarlarına bıktığım için gidiyordum ben de çevrem var aslında Bi gün arkadaşımla görüşsem yine ertesi gün inşayım yoksa surat tavır tripyerinizde olsam hemen bir kurs bulurum kendime şöyle haftanın 3 günü falan halk eğiitimde belediye kurslarında yemek dikiş nakış aksesur kursları oluyor onlardan hem çevren olur hem uzaklaşırsın hemde kalbi kırılmaz kv. böly böyle uzaklaşır mesafe koyarsın :)
Özelllikle yapmadım hastaydı ondan yaptım sonra Bi gün baktım kv kendi kızındayken evi süpürüyor temizliğe girişti bende kendimi o an mal gibi hissettim bida da yapmadım ona iş mişGorumcenin lafı çok komik e tasinsin o zaman çok uzulduyse.aklinca sana laf mı sokuyorlar.keske baştan bu kadar yapmasaydin.şimdi azaltsan da sorun olur.s u kv evi temizleme olayını özellikle yapmasaniz ya gelin demek hizmetçi demek değil ki herkesin evi kendine niye başkasının evini temizliyorsunuz ki.bari her cagirdihinda gitmeyin yavaş yavaş azaltin.sizin hiç mi gorustugunuz bir arkadaşınız bir çevreniz yok,hergun kv de olmaz ki ya.
Var tabi arkadaşlarım gündüz görüşüyorum akşam gelcen mi diye arıyo. Anne napıyosun diye arıyorum ikinci lafı evde sıkıldıysan gel oluyoGorumcenin lafı çok komik e tasinsin o zaman çok uzulduyse.aklinca sana laf mı sokuyorlar.keske baştan bu kadar yapmasaydin.şimdi azaltsan da sorun olur.s u kv evi temizleme olayını özellikle yapmasaniz ya gelin demek hizmetçi demek değil ki herkesin evi kendine niye başkasının evini temizliyorsunuz ki.bari her cagirdihinda gitmeyin yavaş yavaş azaltin.sizin hiç mi gorustugunuz bir arkadaşınız bir çevreniz yok,hergun kv de olmaz ki ya.
54 yaşında nine değil aksine fazla yaşam enerjisi dolu özgür kadın olmak istiyo kocası yani kayınpederde çok karışan laf yapan Bi insan ondan sinirleri tavan yapıyoKV atarlı ergen gibi , triplere bak.Başımı alıp gitcem demiş
Görümcen de çok tuhaf. Ne demek kimse gezdirmiyo,çocuk mu bu kocaman nine. Aman kendi kendine ağlasın onla ugrascagina kendi anaciginla uğraş. Esini annesi dogurduysa seni de annen dogurdu. Onlar her cagirdiginda kendi annene git.
boşverin bundan sonraYok bunu anladım kendi kızlarının kv lere muamelesini de görüyorum ona rağmen sanki kendilerinden çok iyi gelin gibi bahsetmeleri ben yaptığım halde beklentinin bitmemesi gıcık oluyorum
Buna sevindim sakın girme o işlere bir de bunu tuttururÖzelllikle yapmadım hastaydı ondan yaptım sonra Bi gün baktım kv kendi kızındayken evi süpürüyor temizliğe girişti bende kendimi o an mal gibi hissettim bida da yapmadım ona iş miş
iyi bari arkadaşlarını çağır onlara git ,yavaş yavaş çek kendiniVar tabi arkadaşlarım gündüz görüşüyorum akşam gelcen mi diye arıyo. Anne napıyosun diye arıyorum ikinci lafı evde sıkıldıysan gel oluyo
iyi geceler kızlar.. Ben bir buçuk yıllık evliyim diğer konularımdan belki hatırlayanlar olur yapışkan bir kv var benim... Yapışkan kv hemen her gün görüşüyoruz ben gitmek istemiyorum çoğunlukla kırmıyorum ama illa gün içinde uğrar Bi kahve içer gider vs çok nadir görüşmediğimiz günler bir gün görüşmesek öbür gün görüşürüz ... Bir gün gitmesek öbür gün yemek de ondayızdır.. Eşim tek erkek çocuk evliliğine alışamadı dedim kötü gelin olmayayım eşimle aram bozulmasın dedim .. Kırmamaya çalıştım hasta oldu baktım evini temizledim yeri geldi misafirini ağırladım yeni evliyiz demedim gidelim dediği her yere gittim ama yinele Bi gün gitmesem siz buraya gelirmiydiniz oldu bir gün aramasam arayıp laf soktu.. Hep Bi beklenti yani... olaya gelirsek kv ablası var 70 yaşında İstanbul'dan eşi ile kv gezmeye geldiler elimden geldiğince gitmeye çalıştım evim de yemeğe aldım ... Ama yetmedi kahvaltıya çağırdı kaç kere uyuyorum diye gitmedim derken en son bu gün yolcu ettik kv ağladı kızı da vardı kv Bi triplere girdi başımı alıp gitcem bıktım artık falan filan ne oldu anne diyo bişey yok içimde kalsın görümcem gerizekalısı da yok üzülme anne ben evimi Satıp burdan ev alıcam annem çok yanlız onu gezdiren yok çünkü diyo .. Ben daha ne yapayım Bilmiyorım Allah razı olsun diyeceğine hala tavırlar tripler laf sokmalar.. Bıktım artıkk ne yapıcam Bilmiyorım .... Görüşme demeyin eşim ailesine çook düşkün çok
yaranamazsın halen canımiyi geceler kızlar.. Ben bir buçuk yıllık evliyim diğer konularımdan belki hatırlayanlar olur yapışkan bir kv var benim... Yapışkan kv hemen her gün görüşüyoruz ben gitmek istemiyorum çoğunlukla kırmıyorum ama illa gün içinde uğrar Bi kahve içer gider vs çok nadir görüşmediğimiz günler bir gün görüşmesek öbür gün görüşürüz ... Bir gün gitmesek öbür gün yemek de ondayızdır.. Eşim tek erkek çocuk evliliğine alışamadı dedim kötü gelin olmayayım eşimle aram bozulmasın dedim .. Kırmamaya çalıştım hasta oldu baktım evini temizledim yeri geldi misafirini ağırladım yeni evliyiz demedim gidelim dediği her yere gittim ama yinele Bi gün gitmesem siz buraya gelirmiydiniz oldu bir gün aramasam arayıp laf soktu.. Hep Bi beklenti yani... olaya gelirsek kv ablası var 70 yaşında İstanbul'dan eşi ile kv gezmeye geldiler elimden geldiğince gitmeye çalıştım evim de yemeğe aldım ... Ama yetmedi kahvaltıya çağırdı kaç kere uyuyorum diye gitmedim derken en son bu gün yolcu ettik kv ağladı kızı da vardı kv Bi triplere girdi başımı alıp gitcem bıktım artık falan filan ne oldu anne diyo bişey yok içimde kalsın görümcem gerizekalısı da yok üzülme anne ben evimi Satıp burdan ev alıcam annem çok yanlız onu gezdiren yok çünkü diyo .. Ben daha ne yapayım Bilmiyorım Allah razı olsun diyeceğine hala tavırlar tripler laf sokmalar.. Bıktım artıkk ne yapıcam Bilmiyorım .... Görüşme demeyin eşim ailesine çook düşkün çok
eşiniz ailesine düşkün olsuniyi geceler kızlar.. Ben bir buçuk yıllık evliyim diğer konularımdan belki hatırlayanlar olur yapışkan bir kv var benim... Yapışkan kv hemen her gün görüşüyoruz ben gitmek istemiyorum çoğunlukla kırmıyorum ama illa gün içinde uğrar Bi kahve içer gider vs çok nadir görüşmediğimiz günler bir gün görüşmesek öbür gün görüşürüz ... Bir gün gitmesek öbür gün yemek de ondayızdır.. Eşim tek erkek çocuk evliliğine alışamadı dedim kötü gelin olmayayım eşimle aram bozulmasın dedim .. Kırmamaya çalıştım hasta oldu baktım evini temizledim yeri geldi misafirini ağırladım yeni evliyiz demedim gidelim dediği her yere gittim ama yinele Bi gün gitmesem siz buraya gelirmiydiniz oldu bir gün aramasam arayıp laf soktu.. Hep Bi beklenti yani... olaya gelirsek kv ablası var 70 yaşında İstanbul'dan eşi ile kv gezmeye geldiler elimden geldiğince gitmeye çalıştım evim de yemeğe aldım ... Ama yetmedi kahvaltıya çağırdı kaç kere uyuyorum diye gitmedim derken en son bu gün yolcu ettik kv ağladı kızı da vardı kv Bi triplere girdi başımı alıp gitcem bıktım artık falan filan ne oldu anne diyo bişey yok içimde kalsın görümcem gerizekalısı da yok üzülme anne ben evimi Satıp burdan ev alıcam annem çok yanlız onu gezdiren yok çünkü diyo .. Ben daha ne yapayım Bilmiyorım Allah razı olsun diyeceğine hala tavırlar tripler laf sokmalar.. Bıktım artıkk ne yapıcam Bilmiyorım .... Görüşme demeyin eşim ailesine çook düşkün çok
Su erkek ailelerini anlamiyorum. Gelin gelip.gitmek zorunda. Is yapmak zorunda vs. Vs. Biz yuva kurmak, coluk cocuk sahibi olmak icin evlendik. Kocamizin ailesinin.hizmetini yapmak, onlari gezdirmek icin degil. Ama sende en bastan taviz vermissin. Biz 4 eltiyiz. Eltilerimden biri kaynanamlarla ayni ilde fakat arada 1.5 saat mesafe var. Yinede her hafta sonu gider. Her islerine gider. Diger iki eltim ve ben ayni sehirdeyiz kaynanamlara 3 saat. Eltilerim yaz boyu orda kalirlar koyde yazin isler var. Is yapmaya giderler. Ben zaten calisiyorum ogretmenim fakat yaz tatilinide orda gecirmiyorum. 1 hafta yazin bi kac gunde kisin gidiyorum tamam. En bastan beri boyle. Simdi digerleri gitmeseler ya da is yapmasalr hemen laf söz oluyo. Küsuyolar. Ben gitmedigim icin benden beklenti yok. O zaten is yapmaz gelmez vs. Diyolar. Ama küsme vs olmuyo