Kayınvalide ve görümceyle beraber yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gizemmkomut

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
190
91
23
27
Merhabalar herkese,arkadaşımın hesabından yazıyorum öncelikle bunu belirtmek istedim.Danısmak istediğim ama kimseye diyemediğim bir meselem var içim içimi yiyor artık 4 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var her şekilde çok benziyoruz huyumuz suyumuz çok da iyi anlaşıyoruz.küçük yaşta babasinı kaybetmiş ve üzerinde annesinin çok emeği var.Sevgilimde büyüdükçe evin aile reisi gibi olmuş 18 19 yaşlarında bir de kız kardeşi var bir dedigini iki etmemeye çalışıyor mutlu olsun diye,kız şuan yurtta kalıyor ama her eve gelse aşırı üstüne düşüyorlar her şekilde bunu biliyordum.Neyse gel gelelim evlilik konusu açılınca sevgilim eğer annem evlenince siz ayrı evde oturun ben kızımla yaşarım demezse,beraber oturacağız diyor baştan güzel düşündüm olur dedim.Arkadaşlarım yapamazsın dedi ama dinlemedim yaparım dedim çünkü çok seviyorum ve bana ne olursa olsun seni üzdürmem kimseye diye her defasında sözler veriyor.Geçen gün kardeşinin numarasını verdi bana tanışın diye kızla konuşmam tuhaftı,direk ben bu evde bir taneyim,abim benim her dediğime yapar annem çok üstüme düşer ben onlarsız yaşayamam demeye başladı,çok seviliyorum diyor.İyi de insan ilk defa konuştuğu birine neden bunları anlatır? Abisini üzse birisi yakar yıkarmış ortalığı.Abisine ısrarla hemen evlenmemesi gerektiğini söylüyormuş onun okulu bitince evlensek onun için daha iyiymiş bana bunu söylüyor.Bu konuşmalar bana çocukça ve çok saçma geldi ondan 4 yaş büyüğüm belki de bundan dolayı ya da belki de içinde bana karşı bir kıskanması vardır.Bu konuşmadan sonra çok canım sıkıldı ve sevgilime bir süre konuşmayalım düşünmem lazım dedim beraber yaşama konusunu ama şu kısa günde bile sevgilimi öyle çok özledim kii zor tutuyorum kendimi ben yaşarım dememk için.Hanımlar sizce yanlış mı yapıyorum bu işin altından kalkamaz miyim.Görümce evlenir gider diyorum kendimi avutmaya çalışıyorum.Bir çıkmazın içindeyim sanki bana yardımcı olun

Ya saçmalama sevgi gözünü kör etmiş. Yakınlıktan maraz doğar. Yasayamazsin beraber. Abartmıyorum dünyanın en anlayışlı kayinvalidesine sahip olabilirim ama yine aile apartmaninda yaşamayı kabul etmedim. Ayrı eve kiraya çıktık. Ki senin anlattığın görümce de bariz kıskanıyor. Her şeyi geçtim kocanla evde rahat rahat cinsellik bile yasayamazsin. Çok uzağa gitmeyin ama aynı ev olmaz.

Asla bu yola girme. Sevgi tek başına hiç bir sorunu çözmez. Gençliğini, hayatının baharını gereksiz kavga ve karmaşayla doldurma. İnsanın evi, yuvası bütün sıkıntılardan kaçıp sığındığı limandır, bunu kabul ederseniz yersiz, yurtsuz bırakırsınız kendinizi. Burası benim yuvam diyeceğiniz bir yerin olmaması ne büyük sıkıntı olur. Sakın sakın sakın..,

Henüz ortada bir şey yokken neden kız kardeşiyle tanıştınız ?
Neden her şeye düşünmeden evet diye cevap verdiniz.
Bu sularda yüzmeyin boğulursunuz.
Ev ev üstüne olmaz.
Kız kardeşi son günlerde abisine sürekli bizi bir kere konuştur diye yalvardığı için,sevgilimde en son bir kere konuşun bari dedi kıramadım.

Yok arkadaş kv düşmanı değil kimse ama olmaz o iş. Ayrı evde oturamayacaksa evlenmesin bi zahmet... Maddi imkansızlık vardır, yatalaktır bilmem ne okey de ''anam, gardaşım benden kopamaz birlikte kalcaz'' diye küçük emrah modu nedir? Olur ben de annemi babamı getirirsem bu iş tamam deyin bakayım ne diyecek

Kk da milyon tane böyle kv ile yaşamış Kadın var . Daha hiçbirinin ben mutluyum dediğini görmedim.

Sen de aklını başına al. Yol yakınken bırak gitsin..

Mars ta oksijen üretmeye çalışıyor elin oğlu , biz milletçe daha kv, görümce , beraber yaşamak gibi konuları aşamadık...

Sadece eğer annem derse ayrı eve evlenin diye anca öyle geçerim ayrı eve diyor.

Sadece eğer annem derse ayrı eve evlenin diye anca öyle geçerim ayrı eve diyor.
Mesele ayrı ev değil sadece görebiliyor musunuz olayı? Ayrı eve çıksanız ne yazar sevgiliniz annesinin her lafını ültimatom bildikten sonra? Ev ayrı olur bi telefonla üç sözle istemediğiniz durumların içinde bulursunuz kendinizi habire. Üzgünüm sizi kırmak istemem ama bu adamla olmaz

Eğer bu şartlar altında evlenirsen, en geç bir ay sonra bir dert güncellemesi ile gelirsin buraya. Ev üstüne ev olmaz. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Yanlış sularda yüzüyorsun. Yazık etme kendine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…