- 21 Mayıs 2020
- 190
- 91
- 23
- 27
- Konu Sahibi Gizemmkomut
-
Kız kardeşi son günlerde abisine sürekli bizi bir kere konuştur diye yalvardığı için,sevgilimde en son bir kere konuşun bari dedi kıramadım.Henüz ortada bir şey yokken neden kız kardeşiyle tanıştınız ?
Neden her şeye düşünmeden evet diye cevap verdiniz.
Bu sularda yüzmeyin boğulursunuz.
Ev ev üstüne olmaz.
İş ciddiye binince konuşuruz diyecektiniz.Kız kardeşi son günlerde abisine sürekli bizi bir kere konuştur diye yalvardığı için,sevgilimde en son bir kere konuşun bari dedi kıramadım.
Sadece eğer annem derse ayrı eve evlenin diye anca öyle geçerim ayrı eve diyor.Yok arkadaş kv düşmanı değil kimse ama olmaz o iş. Ayrı evde oturamayacaksa evlenmesin bi zahmet... Maddi imkansızlık vardır, yatalaktır bilmem ne okey de ''anam, gardaşım benden kopamaz birlikte kalcaz'' diye küçük emrah modu nedir? Olur ben de annemi babamı getirirsem bu iş tamam deyin bakayım ne diyecek
Aslında bir yandan da iyi oldu kardeşinin beni kıskandığını görmüş oldum belki bu benim için geri adım olabilirİş ciddiye binince konuşuruz diyecektiniz.
Bu görümceler neden hep kıskanç olurlarOkurken başıma ağrılar girdi. Çok sevimli bir görümceniz var Allah bağışlasın, tam dövülmelik...
Konunuz görümce olmamalı, annem isterse beraber yaşarız diyen biricik sevgiliniz asıl sorununuz.Bu görümceler neden hep kıskanç olurlar
Mesele ayrı ev değil sadece görebiliyor musunuz olayı? Ayrı eve çıksanız ne yazar sevgiliniz annesinin her lafını ültimatom bildikten sonra? Ev ayrı olur bi telefonla üç sözle istemediğiniz durumların içinde bulursunuz kendinizi habire. Üzgünüm sizi kırmak istemem ama bu adamla olmazSadece eğer annem derse ayrı eve evlenin diye anca öyle geçerim ayrı eve diyor.
Bizi konuştur bu işi bozayım demiş herhaldeKız kardeşi son günlerde abisine sürekli bizi bir kere konuştur diye yalvardığı için,sevgilimde en son bir kere konuşun bari dedi kıramadım.
Bana kalırsa da amacı oymuş çünkü öyle şeyler dediki kapatınca direk sevgilime konuşmayalım bir süre dedim,derdi ne bilmiyorum beni tanımıyor bile daha insan abisinin konustuğu kıza niye böyle yaparBizi konuştur bu işi bozayım demiş herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?