- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.873
- 298
- Konu Sahibi Gizemmkomut
-
Mis gibi kendi evinizde oturmak, canınızın istediği gibi girip çıkmak, eşinizle sarmaş dolaş film izlemek varken niye kayınvalide ve görümceyle yaşayasınız ki.Ben çalışmıyorum şuan okulum bu sene bitecek inşallah daha sonra düşünüyorum çalışmayı
Kesinlikle su an verdigin karardan donme, her sey cok sacma bu sekilde olmaz. Cocuk zaten anne evinin de reisi gibi bu bile tek basina cok zor, bir de beraber yasamak nedir? Inan bana tahammul edemezsin, agla uzul birak gecsin gitsin.Kesinlikle haklısınız her şey çok saçma farkındayım ama girdik bir işin içine artik çıkma yolu arıyorum.
Evet tam olarak öyle ya bana sana verilen değeri niye anlatasin ki olabilir her aile çocuğuna değer verir,benim yerim bu haddini bil der gibi cidden aşırı sinir oldum
Maddi durum olarak zaten bir sıkıntı yok,annesinin maaşı var onun derdi tek çocugum yalnız bırakmak bana yakışmaz,he annem derseki gidin diye o zman diyor,deme ihtimali cok yüksek annem anlayışlı bir kadın diyor yani annesinin inisiyatifini bekleyeceğiz iki sevgiliMis gibi kendi evinizde oturmak, canınızın istediği gibi girip çıkmak, eşinizle sarmaş dolaş film izlemek varken niye kayınvalide ve görümceyle yaşayasınız ki.
İki maaşlı olunca eşiniz maddi yardım yapar tabii ailesine. Kız kardeşi de işe girince annesine destek olur. Kayınvalidenin maaşı yoksa bunu her evladın yapması lazım. Evliliğinizde bunu sıkıntı yapmamanız lazım
Konu sahibi yem atsın. Annemle babam kavga etti. Boşanacak. Annem de bizimle yaşayacak ben de onu atamam desin bi bakalım Cidden ne olacak? Merak ettşmYani senin kaderin, sevgilinin annesinin iki dudagı arasindan çıkacak kelimelere baģli... öyle mi?
Benzer şeyi sen sevgiline yapsan, bir köseye çekilip bekler miydi?
Ben söyleyeyim. Beklemezdi. bin kere kapının önüne koymuştu senj
Evde şort ve askılı ile gezmek varken aman Allah ım sürekli biri var diye diken üstünde olmak falan... korkunç geliyor banaHele bir dur, bu daha ne ki. Bu aile normal degil. Erkek arkadasin da yeterli kadar olgun degil bir evlilik icin. Sen o eve gelin gitsin pisman olursun. Evliligin en güzel yillarini niye baskalari ile yasayacakmissim ki?
Annem nedense kayinvalide ile oturmaya karşı bir kadın değilSenin ailen ne diyor bu konuda sonuçta onlarında fikri alınmalı hiç konuşuldu mu?
İyi kaynana birse kötüsü bindir. Normal olan annenizin yaşadığı değil Aslında. O çok istisnaAnnem nedense kayinvalide ile oturmaya karşı bir kadın değilkendisi senelerce babannemle yaşadı ve çok severdi babannemi iyi anlaşırlardı ondan kaynaklı düşünüyorum ve bende de birazcık bunun rahatlığı vardı başta bak zaten annen de bir sey demez diye ama burda +1 kıskanç ergen bir kız kardeş de var
Kesinlikle bakarım diyor annelerin başımın üstünde yeri var diyor ve söz veriyor bunun için deKonu sahibi yem atsın. Annemle babam kavga etti. Boşanacak. Annem de bizimle yaşayacak ben de onu atamam desin bi bakalım Cidden ne olacak? Merak ettşm
Sanirim bütün hayatımız annesinin iki dudağı arasında geçer devam edersem,çok anneci bir adamSizin gibi kaynana evinde yaşamayi kabul edenlerin eşleri de gel birlikte yaşayalim seni hep beraber üzeriz demiyorlardir zaten.
Nerede yaşayacaginiz başkasinin iki dudaginin arasindayken mutlu olacaginizi sanmiyorum.
Evde şort ve askılı ile gezmek varken aman Allah ım sürekli biri var diye diken üstünde olmak falan... korkunç geliyor bana
Ya iyilik kötülük olayını bilemem kayınvalide de görümce çok dolduruşa getirilebilir sana karşı tutumu nasıl olacak kestirilemeyen şeylerAnnem nedense kayinvalide ile oturmaya karşı bir kadın değilkendisi senelerce babannemle yaşadı ve çok severdi babannemi iyi anlaşırlardı ondan kaynaklı düşünüyorum ve bende de birazcık bunun rahatlığı vardı başta bak zaten annen de bir sey demez diye ama burda +1 kıskanç ergen bir kız kardeş de var
O zman sen yoluna ben yoluma diyecek ve 4 senelik ilişki bir görümce uğruna bitecek gerçekten benim için çok zor ama gerçeklerden kaçamıyorsunOlmaz güzel kardesim olmaz. Ev ev ustune olmadığı gibi sen kabul ettin bile isteye evlendin olur. Öz annenle ayni evde catisirken kaynana ve gorumce ile çok zor. Mesafe ilişkilerde her zaman iyidir.
Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.Merhabalar herkese,arkadaşımın hesabından yazıyorum öncelikle bunu belirtmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?