- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Ben de aynısını yazacaktımtelefonla babasını arasın sonra telefonu sana versin. telefona annesi gelince teli geri eşine verirsin
Döneriz gibi hissediyorum canim açıkçası.Babayı arar , iş anneye gelince net tavrımı koyarım dersen ... ara .
Yok , taviz tavizi doğurur . Şimdi baba sonra anne ... dön başa oluruz aynı dertlerde dersen ...arama.
Canım bence asıl şimdi ister. Bana söyleyecek sağlam birkaç lafı vardır. :) bayram hediyesi.sadece baban olma kaydiyla ararim diyip arayabilirsin.
kv de senle problemliyse telefonu almak istemez zaten bence.
Canım bence asıl şimdi ister. Bana söyleyecek sağlam birkaç lafı vardır. :) bayram hediyesi.
Ayyy supersin sesli güldüm. Bir daha dediğinde direk bunu söyleyeceğim vallahi :))Hala akillanmadin mi derdim.
Ben kv kayınpederim için katlanıyorum kendisi dünya iyisidirDUZELTME: BABASIYLADA BOŞANDIK TAN SONRA ASLA GÖRÜŞMEDIM.
Arkadaşlar kısaca ozEtleyeyim. Eşimle ailesi yüzünden Boşandık ve bir süre öyle kaldık . Şimdi ben onlarla görüşmüyorum ve eşimle tekrar evlendik. Fakat eşim bugün "annemi arama ama babamı bayramda ararsan çok sevinirim" dedi.
Açıkcası içimden hiç gelmiyor. Yasanan bir sürü sıkıntı var ortada. (Direk babası ile alakali değil, direk annesiyle alakali).
Ama şöyle şimdi babasıyla konuşsak sonra annesi ile konuşma işi çıkacak.
Yani açıkçası çok kibar birisi değilim. Aramam derim aramam. Ama bu sebeple sorunda olsun istemiyorum aramızda. Bayramı bunun gerginliği ile yaşamak istemiyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Tatlılikla çözmek istiyorum.
Canım sanırım kaybettiğimiz 5 yılı göz önünde bulundurarak böyle bir şey söylemeedi ama iş o aşamaya gelsin de istemiyorumAraniz bozulacak gibiyse kayinpederinizi arayip "iyi bayramlar, nasilsiniz" diyebilirsiniz o kadar da degil.
Ya bayramda babamlara gidelim diye tuttursaydi zaten barismanizi firsat bilerek...
Biliyorlar tabiki canim. Aramadılar .Hmm
Sizin yeniden evlendiginizi biliyorlar degil mi? Evlendimten sonra onlarin bir defalik sizi aramasi gerekmez miydi? Ben mi yanlis biliyorum? Onlar buyukluk yapip sizi aramaliydi sonra siz bayramda arardiniz
Aramadilarsa seni sen asla arama onlari. Esine de aynen boyle soyle. Siz bir sekilde sorunlar atlatmis sonra tekrar bir araya gelmis bir ciftsiniz. Tekrar evlendiginizde arayip insan iki guzel cumle soyler. Aramayin,aramamakta hakli oldugunu esine soyle mutlakaBiliyorlar tabiki canim. Aramadılar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?