Kayinvalide ve kayinpeder

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar kısaca ozEtleyeyim. Eşimle ailesi yüzünden Boşandık ve bir süre öyle kaldık . Şimdi ben onlarla görüşmüyorum ve eşimle tekrar evlendik. Fakat eşim bugün "annemi arama ama babamı bayramda ararsan çok sevinirim" dedi.
Açıkcası içimden hiç gelmiyor. Yasanan bir sürü sıkıntı var ortada. (Direk babası ile alakali değil, direk annesiyle alakali).
Ama şöyle şimdi babasıyla konuşsak sonra annesi ile konuşma işi çıkacak.
Yani açıkçası çok kibar birisi değilim. Aramam derim aramam. Ama bu sebeple sorunda olsun istemiyorum aramızda. Bayramı bunun gerginliği ile yaşamak istemiyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Tatlılikla çözmek istiyorum.

Canım bence asıl şimdi ister. Bana söyleyecek sağlam birkaç lafı vardır. :) bayram hediyesi.

o zmn bunuda not et esine, aannen laf sokarssa agzinin payini veririm yada sen verirsin gibilerinden.
babasiyla aran kotu degildiyse adet yerini bulsun arayiver bence.

Anlasma yapin ben oyle yaptim benim icin annen olmustur ama baban bana birsey yapmadi basimin ustunde yeri var ama bundan fazlasini bekleme dedim tamm drdi gerekli zamnlarda tlf la konusuyoruz ikimizden biri rahatszlandiginda babasi da gelip gecmis olsn diyip yarim saat oturup kalkiyo.hem esim mutlu oluyo hem huzurumuz oluyo

Ben kv kayınpederim için katlanıyorum kendisi dünya iyisidir
Bir durum olursada onu arıyorum
Kayınpederle bir sorunun yokmuş ara bayram konuşması zaten kutlar kapatırsın o arada eşine verecek olursa sende teli eşine verirsin
Yada açıkca söylersin ben sadece sizinle konuşmak istiyorum diye

Babasından bir hosluk görmedim. Bir incelik görmedim. Sadece sorunda yaşamadım. Anne kadar negatif değilim ama bir sevgim falanda yok.
Sadece eşim çok istediği için Araya yim mi diyorum arkadaşlar.
Yoksa kayinpederim bir hulusi Kentmen (babacan) değil. Mesafeli ve soğuk birisi. Açıklama nedenim sevecen birisi değil. :) diyeceği şu : hııı :) arama deyin bana :) :)

Araniz bozulacak gibiyse kayinpederinizi arayip "iyi bayramlar, nasilsiniz" diyebilirsiniz o kadar da degil.
Ya bayramda babamlara gidelim diye tuttursaydi zaten barismanizi firsat bilerek...

Araniz bozulacak gibiyse kayinpederinizi arayip "iyi bayramlar, nasilsiniz" diyebilirsiniz o kadar da degil.
Ya bayramda babamlara gidelim diye tuttursaydi zaten barismanizi firsat bilerek...
Canım sanırım kaybettiğimiz 5 yılı göz önünde bulundurarak böyle bir şey söylemeedi ama iş o aşamaya gelsin de istemiyorum

Hmm
Sizin yeniden evlendiginizi biliyorlar degil mi? Evlendimten sonra onlarin bir defalik sizi aramasi gerekmez miydi? Ben mi yanlis biliyorum? Onlar buyukluk yapip sizi aramaliydi sonra siz bayramda arardiniz

Biliyorlar tabiki canim. Aramadılar .
Aramadilarsa seni sen asla arama onlari. Esine de aynen boyle soyle. Siz bir sekilde sorunlar atlatmis sonra tekrar bir araya gelmis bir ciftsiniz. Tekrar evlendiginizde arayip insan iki guzel cumle soyler. Aramayin,aramamakta hakli oldugunu esine soyle mutlaka

Aile meselerini çözmeden eşinizle tam olarak asla huzura kavuşamassınız. Ama bu demek değilki yaptıklarını sineye çek unut. Sonuçta ayrılacak kadar ciddi meseleler yaşamıssınız. Ama ben olsam babasını arardım. İyi olmasanda kötü olmana da gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…