- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Korkum şu taviz tavizi doğurur mu? Birde babasının benden böyle bir şey beklediğini düşünmüyorum. Yani açıkçası acaba eşim kendine kendine aklı sıra arabuluculuk mu yapıyor?Aile meselerini çözmeden eşinizle tam olarak asla huzura kavuşamassınız. Ama bu demek değilki yaptıklarını sineye çek unut. Sonuçta ayrılacak kadar ciddi meseleler yaşamıssınız. Ama ben olsam babasını arardım. İyi olmasanda kötü olmana da gerek yok.
Canım sanırım kaybettiğimiz 5 yılı göz önünde bulundurarak böyle bir şey söylemeedi ama iş o aşamaya gelsin de istemiyorum
Canım en son benim yanımda telefonu açtığında beni konusturmasin falan diye bagiriyordu(eşim hemen yanımdan çıktı. Bende orali olmadım ) açıkçası öyle alttan alacak birisi değil. Hiç kavga etmedik ama ben yapım gereği kavga etmem. Yoksa o benimle etti :))Evet taviz tavizi doğurur süreç önce babasını aramanızla başlayacak sonra annesi ile konuşturma barıştırma merasimleriyle devam edecek. Burası kesin. Hiç mi barışma olasılığınız yok kvnizde pişmanlık falan. Üstte de dediğim gibi küs kalarak huzuru yakalamanız zor. Sorunuzun cevabına gelince kvnizin pişman olmayacağına, olmadığına eminseniz eşiniz arabulucuk görevini kendi kendine görev edinmişdir.
Şirret biri belliki. O zaman kesin kararlı olun babanı arasam bile annenle görüşmek istemiyorum deyin.Canım en son benim yanımda telefonu açtığında beni konusturmasin falan diye bagiriyordu(eşim hemen yanımdan çıktı. Bende orali olmadım ) açıkçası öyle alttan alacak birisi değil. Hiç kavga etmedik ama ben yapım gereği kavga etmem. Yoksa o benimle etti :))
Canım hatırlamıyorum inan. Yani dedi desem yalan demedi desem oda yalan .Ben olsam aramam. Bosanirken aman yavrum yuvanizi bozmayin dememistir sonucta.
Madem barıstınız barı bırseylerı degıstırın. Aman kırılmasın uzulmesın dedıgınız için tavız verdıgınız için sorunlar oldu. Sız esınızle ıyı olun bırakın bunca zaman olmamış ilişki bundan sonra kuru bır telefonlamı olacak. Sızı degersızlestırenlerdrn uzak durun saglıklı bır yuva içinDUZELTME: BABASIYLADA BOŞANDIK TAN SONRA ASLA GÖRÜŞMEDIM.
Arkadaşlar kısaca ozEtleyeyim. Eşimle ailesi yüzünden Boşandık ve bir süre öyle kaldık . Şimdi ben onlarla görüşmüyorum ve eşimle tekrar evlendik. Fakat eşim bugün "annemi arama ama babamı bayramda ararsan çok sevinirim" dedi.
Açıkcası içimden hiç gelmiyor. Yasanan bir sürü sıkıntı var ortada. (Direk babası ile alakali değil, direk annesiyle alakali).
Ama şöyle şimdi babasıyla konuşsak sonra annesi ile konuşma işi çıkacak.
Yani açıkçası çok kibar birisi değilim. Aramam derim aramam. Ama bu sebeple sorunda olsun istemiyorum aramızda. Bayramı bunun gerginliği ile yaşamak istemiyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Tatlılikla çözmek istiyorum.
Kesinlikle ararsam hepimizin ki mahvolacak.sadece onu ara diğeri arama olmaz ki. sonucta yanında o olacak konustugun zaman ve emin ol kadının sinirine dokunacak ve sorun cıkacak . eşin az akıllı olsun. aramadın dıye k. pederin bayramı mahfolacak değil
Olabilir canim ama bu seferde "benimle konuşmuyor, beni iplemiyor " diye başlamasından ve onunla da konuşmak için sıkıntı yaşamaktan endişeliyimara babasını madem bişeyy yapmadı annesine geçerse telefon ver eşine konuşma
arama:)Babasından bir hosluk görmedim. Bir incelik görmedim. Sadece sorunda yaşamadım. Anne kadar negatif değilim ama bir sevgim falanda yok.
Sadece eşim çok istediği için Araya yim mi diyorum arkadaşlar.
Yoksa kayinpederim bir hulusi Kentmen (babacan) değil. Mesafeli ve soğuk birisi. Açıklama nedenim sevecen birisi değil. :) diyeceği şu : hııı :) arama deyin bana :) :)
mesele hoşnut olmak değil ki kendini saydırmakBen olsam aramam.
Neticede bu kişilerin hayatında "olmazsa olmaz" bir insan değilim.
Farz etsinler ki benimle hiç tanışmadılar.
Hayır yani ben anlamıyorum, sevmediğim birinin beni aramasından neden zevk alayım? Neden istemediğim biri ile konuşmak isteyeyim? Bu kayın aileler de bir garip
mesele hoşnut olmak değil ki kendini saydırmak
işte böle eşşşek gibi ararsın bak nasılda mecbursun hissini duymak
( konu sahibi sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?