Kayinvalide ve kayinpeder

A
Korkum şu taviz tavizi doğurur mu? Birde babasının benden böyle bir şey beklediğini düşünmüyorum. Yani açıkçası acaba eşim kendine kendine aklı sıra arabuluculuk mu yapıyor?
(Tabi bunu size sormuyorum :) fikrinizi mera k ediuorum)

Evet taviz tavizi doğurur süreç önce babasını aramanızla başlayacak sonra annesi ile konuşturma barıştırma merasimleriyle devam edecek. Burası kesin. Hiç mi barışma olasılığınız yok kvnizde pişmanlık falan. Üstte de dediğim gibi küs kalarak huzuru yakalamanız zor. Sorunuzun cevabına gelince kvnizin pişman olmayacağına, olmadığına eminseniz eşiniz arabulucuk görevini kendi kendine görev edinmişdir.

Canım en son benim yanımda telefonu açtığında beni konusturmasin falan diye bagiriyordu(eşim hemen yanımdan çıktı. Bende orali olmadım ) açıkçası öyle alttan alacak birisi değil. Hiç kavga etmedik ama ben yapım gereği kavga etmem. Yoksa o benimle etti :))

Şirret biri belliki. O zaman kesin kararlı olun babanı arasam bile annenle görüşmek istemiyorum deyin.

Sanki bana gelmişsinizde kayinvalidemi cekistiriyor musuz gibi oldu. :)
Kızlar bir çay daha alır misiniz. KurabiyelerdEnde yiyelim lütfen :)

Madem barıstınız barı bırseylerı degıstırın. Aman kırılmasın uzulmesın dedıgınız için tavız verdıgınız için sorunlar oldu. Sız esınızle ıyı olun bırakın bunca zaman olmamış ilişki bundan sonra kuru bır telefonlamı olacak. Sızı degersızlestırenlerdrn uzak durun saglıklı bır yuva için

sadece onu ara diğeri arama olmaz ki. sonucta yanında o olacak konustugun zaman ve emin ol kadının sinirine dokunacak ve sorun cıkacak . eşin az akıllı olsun. aramadın dıye k. pederin bayramı mahfolacak değil

sadece onu ara diğeri arama olmaz ki. sonucta yanında o olacak konustugun zaman ve emin ol kadının sinirine dokunacak ve sorun cıkacak . eşin az akıllı olsun. aramadın dıye k. pederin bayramı mahfolacak değil
Kesinlikle ararsam hepimizin ki mahvolacak.
Anneyle konuşsam ölçüyu kaçırır kesin. Konuşmasamda bu sefer beni sallamadi moduna girecek . Yine kapris.
KonuşmayıM o içten içe kendini yesin ben rahat edeyim

Ben olsam aramam.
Neticede bu kişilerin hayatında "olmazsa olmaz" bir insan değilim.
Farz etsinler ki benimle hiç tanışmadılar.

Hayır yani ben anlamıyorum, sevmediğim birinin beni aramasından neden zevk alayım? Neden istemediğim biri ile konuşmak isteyeyim? Bu kayın aileler de bir garip

arama:)

mesele hoşnut olmak değil ki kendini saydırmak
işte böle eşşşek gibi ararsın bak nasılda mecbursun hissini duymak
( konu sahibi sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın)

mesele hoşnut olmak değil ki kendini saydırmak
işte böle eşşşek gibi ararsın bak nasılda mecbursun hissini duymak
( konu sahibi sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın)

İşte ben de onu diyorum
Zorlamamla biri beni arıyorsa onun beni saydığı anlamına gelmez bu.
Çok çiğ bir beklenti ve haz.

Seni zorlamamis ille gidecende dememis telefonda iki dk konuşmanda ne sakınca varki hem rica etmiş sonuçta eşinin babası ne yaparsa yapsın onun için çok kıymetli senin için öyle olması beklenemez tabi ama nezaketen kısa bi konuşma yapip kapatırsın esinide üzme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…