- 3 Mayıs 2011
- 13.834
- 49.138
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Ne istiyorsan onu al, ona da millet karışmasın bi zahmet, sanki kutsal kitaplarda yazılmış bir protokolü var bu işlerin.
ona ayrı buna ayrı telaşe yapacagınıza evde aıle arası guzel bır nişan yapın isteme vs hepsı aynı anda olsun takın alyanslarınızı olsun bıtsın kv denızde alsın guzel bır takı setı taksın..Genelde konular hep kaynanam bana bir şey takmadı üzerine kurulur.
Benim konum ise kaynanam bana bir şey takmasın üzerine kurulu.
ailemin isteği üzerine Aralık'ta sözleneceğiz.
Kaynanam tutturmuş 5-6 ay erteleyin para biriktirip söz de bilezik takacağım.
Niyeti bu işi ertelemek.
Biliyoruz adımız gibi.
Zaten erkek arkadaşım "Sen söze gelme" dedi.
Sözde geline bir şey takma gibi bir adet var mı?
Mabadından mı uyduruyor yoksa?
Bir de ben sözde alyans takmak istiyorum, hevesim var ama herkes sözde tek taş nişanda alyans diyor.
Ben hiç söze gitmedim, bu işlerden anlamıyorum.
Alyans takılması absürt mü olur?
Tektaş mı takılmalı?
Sonra bir yer tutup nişan yapacağız. Alyansları çıkarır bir daha takarız dedik
Komik mi olur ama?
Kısacası; iki hafta sonra yüzük alacağız. Sizce alyans mı alayım tektaş mı?
teklif ederken tektaş almıştı, sözde alyans taktık. nişanda çıkarıp takıyor gibi yaptık. neden olmasın
bilezikte takılıyor ama takılmasa da olur. siz onun niyetini anlamışsınız zaten. bizde adet değil deyiverin
sen de uyanık ol işte. gerek yok bizde takılmaz de safı oynakendini uyanık sanıyor işte
Gerçekten mi söylediniz bunu? Hani isteme töreninde yüzük takılır ya, o sözdür işte...Söz nedir yaa? Bir isteme vardır benim bildiğim bir de nişan... Haaa tek taşa gelince de evlenme teklifi edilince takılıyor onu biliyorum...( Benim öyle oldu)
Bu arada konu sahibi ciğim bence canın ne istiyorsa onu al tak. Sonuçta evlenincede sağ elden sol ele geçiyor.. Onun içinde evlilik yüzüğü alınmıyor ya... Ha söz denilen olayda takmışsın ha nişan denilen merasimde...
Kızzz takmadılar ya bana istemede yüzükGerçekten mi söylediniz bunu? Hani isteme töreninde yüzük takılır ya, o sözdür işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?