- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi serenityjane
Karışamazlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kp evlendigimin ertesi günü altınları hesaba yatıralım diye gelmisti esimde takilmis pesine dogru soyluyor diye aldi gitti . meger kendi hesabina yatirtmisMerhaba arkadaşlar. Kayınvalide veya kayınpederinizi evinize ne kadar karıştırırsınız? Diyelim ki normalde çok iyi niyetli insanlar, size çok iyi davranıyorlar. Örneğin size paranız var ev alın diye karışırlar mı? Ya da ev almıyorsunuz bana borç verin biz arabamızı yenileyelim derler mi? Ne kadar müsamaha gösterirsiniZ? Ne yapmak doğrudur?
Bunun adı karışmaktan fazlası. Kv kp neden sizin paranızın hesabını tutuyor ve hatta o parayla ilgili plan yapabiliyorMerhaba arkadaşlar. Kayınvalide veya kayınpederinizi evinize ne kadar karıştırırsınız? Diyelim ki normalde çok iyi niyetli insanlar, size çok iyi davranıyorlar. Örneğin size paranız var ev alın diye karışırlar mı? Ya da ev almıyorsunuz bana borç verin biz arabamızı yenileyelim derler mi? Ne kadar müsamaha gösterirsiniZ? Ne yapmak doğrudur?
Yaa ben altınları yanımda götürdüm diye balayında telefon telefon üstüne arayıp durdular. Eşim kızdı artık.kp evlendigimin ertesi günü altınları hesaba yatıralım diye gelmisti esimde takilmis pesine dogru soyluyor diye aldi gitti . meger kendi hesabina yatirtmisonun sokunu atlatamadan esim bisey konusmak icin odaya cagirmisti kp de gelmis sıkıntı mi var diye eli cebinde odada konusmamizi beklemisti
ondan.beridir dur dedim artik karistirmiyorum alttan alirsan karisirlar karistirmaa![]()
Nasıl başardın karıştırmamayıkp evlendigimin ertesi günü altınları hesaba yatıralım diye gelmisti esimde takilmis pesine dogru soyluyor diye aldi gitti . meger kendi hesabina yatirtmisonun sokunu atlatamadan esim bisey konusmak icin odaya cagirmisti kp de gelmis sıkıntı mi var diye eli cebinde odada konusmamizi beklemisti
ondan.beridir dur dedim artik karistirmiyorum alttan alirsan karisirlar karistirmaa![]()
Bal dudak davrandıkları için hayır diyemiyorum. Siz nasıl başarıyorsunuzBunun adı karışmaktan fazlası. Kv kp neden sizin paranızın hesabını tutuyor ve hatta o parayla ilgili plan yapabiliyor
özellikle altinlara karsi ortak hissediyorlar kendileriniYaa ben altınları yanımda götürdüm diye balayında telefon telefon üstüne arayıp durdular. Eşim kızdı artık.benkeyfimvekahyasi herkesten iyi saklar merak etmeyin dedi. Onlara bıraksak giderdi
Hic karismazlar. Esim zaten babasiyla gorusmuyor. Gorusse de karistirmazdi. Annesi de asla karismaz cunku esim izin vermez. Bu kv kp karisma olaylari tamamen evlenen erkegin yetiskin bir insan olamamasindan, kendi hayatini eline alacak olgunlukta olmamasindan kaynakli.Merhaba arkadaşlar. Kayınvalide veya kayınpederinizi evinize ne kadar karıştırırsınız? Diyelim ki normalde çok iyi niyetli insanlar, size çok iyi davranıyorlar. Örneğin size paranız var ev alın diye karışırlar mı? Ya da ev almıyorsunuz bana borç verin biz arabamızı yenileyelim derler mi? Ne kadar müsamaha gösterirsiniZ? Ne yapmak doğrudur?