- Konu Sahibi serenityjane
Sen niye çekiniyorsun asıl onların kendi lüksleri için sizin biriktirdiğinizi istemeleri ayıp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıfır, hiç,asla vb...Merhaba arkadaşlar. Kayınvalide veya kayınpederinizi evinize ne kadar karıştırırsınız? Diyelim ki normalde çok iyi niyetli insanlar, size çok iyi davranıyorlar. Örneğin size paranız var ev alın diye karışırlar mı? Ya da ev almıyorsunuz bana borç verin biz arabamızı yenileyelim derler mi? Ne kadar müsamaha gösterirsiniZ? Ne yapmak doğrudur?
Benim kayınvalidem kayınpederim de çok iyiler. Allah bozmasın aramız da çok iyi ama yani iki ayrı ev iki ayrı ailesiniz. Sizde onların paraları yada mal tasarrufları ile ilgili fikir beyan edin. Eşiniz söylesin uygun dille karışmayın diye. Eşiniz rahatsız olmuyor muBal dudak davrandıkları için hayır diyemiyorum. Siz nasıl başarıyorsunuz
Ilk evlendik balayi icin biriktirdigimiz parayi bana dil ucuyla sorarak aldi . Ucuz esya aldik paramiz artsin diye nişanlımla onun üstünden kalan parayida cebe atti bizim arabayi odunc aldi ceza yedi 500 tl civari ben parayi istedim vermeseydinz arabayi bana dediMerhaba arkadaşlar. Kayınvalide veya kayınpederinizi evinize ne kadar karıştırırsınız? Diyelim ki normalde çok iyi niyetli insanlar, size çok iyi davranıyorlar. Örneğin size paranız var ev alın diye karışırlar mı? Ya da ev almıyorsunuz bana borç verin biz arabamızı yenileyelim derler mi? Ne kadar müsamaha gösterirsiniZ? Ne yapmak doğrudur?
Çok karışırlar çokkkkk ama onlar karıştıklarını zannederler haklısın tabi tabi der bildiğimizi yaparız...Merhaba arkadaşlar. Kayınvalide veya kayınpederinizi evinize ne kadar karıştırırsınız? Diyelim ki normalde çok iyi niyetli insanlar, size çok iyi davranıyorlar. Örneğin size paranız var ev alın diye karışırlar mı? Ya da ev almıyorsunuz bana borç verin biz arabamızı yenileyelim derler mi? Ne kadar müsamaha gösterirsiniZ? Ne yapmak doğrudur?
Merhaba arkadaşlar. Kayınvalide veya kayınpederinizi evinize ne kadar karıştırırsınız? Diyelim ki normalde çok iyi niyetli insanlar, size çok iyi davranıyorlar. Örneğin size paranız var ev alın diye karışırlar mı? Ya da ev almıyorsunuz bana borç verin biz arabamızı yenileyelim derler mi? Ne kadar müsamaha gösterirsiniZ? Ne yapmak doğrudur?
Bizde herkes aile olmanın bilincinde çok şükür. Ne onlar bize ne de biz onlara herhangi bir mudahalede ve talepte bulunmadık şimdiye kadar.Merhaba arkadaşlar. Kayınvalide veya kayınpederinizi evinize ne kadar karıştırırsınız? Diyelim ki normalde çok iyi niyetli insanlar, size çok iyi davranıyorlar. Örneğin size paranız var ev alın diye karışırlar mı? Ya da ev almıyorsunuz bana borç verin biz arabamızı yenileyelim derler mi? Ne kadar müsamaha gösterirsiniZ? Ne yapmak doğrudur?
Altınları alabildiniz mi kendi hesabınıza?kp evlendigimin ertesi günü altınları hesaba yatıralım diye gelmisti esimde takilmis pesine dogru soyluyor diye aldi gitti . meger kendi hesabina yatirtmisonun sokunu atlatamadan esim bisey konusmak icin odaya cagirmisti kp de gelmis sıkıntı mi var diye eli cebinde odada konusmamizi beklemisti
![]()
ondan.beridir dur dedim artik karistirmiyorum alttan alirsan karisirlar karistirmaa![]()
paraya ihtiyacimiz var falan diye kurtarmaya calsitik parca parca verdi nakitleAltınları alabildiniz mi kendi hesabınıza?![]()