- 15 Mayıs 2018
- 1.413
- 1.613
- 53
- Konu Sahibi EvluBayan000
bizim de evimiz kv ye çok yakın, yürüyerek 7 8 dk mesafede ilk başlarda çok sık giderdik çünkü hergün arayıp çagırırdı zaten 1.5 yıllık evliyim, adı çalışıyorum diye bana yemekte yardımcı olacaktı söz vermişti dügünden önce konuşurken hergün yemeginizi yaparım geçerken alır eve gidip yersiniz diye , o lafından eser yok hergün arayıp kendilerine çagırırdı binde bir gelin alın derdi. ama ben kaç kere arayıp çagırdı diye yemegim var yarın geliriz de dedim kaç kere de yemegimin altını kapatıp gittim daha pişiyorken ertesi günü gelelim dememi kabul etmezdi. onun dedigi olacak bu mu iyilik bu mu yardım , anlayışsızlık resmen şimdi yeni evliyken ararlardı gitmyeince trip atarlardı yahu ben evimde eşimle olmak istiyorum anlamazlardı, yine de hafta da 3 4 kez gidrdik ve akşam 19:00 gibi girerdik çıkışımız gece 22:00 ve bu kadar sık gitmemize ve çalışıp yorulmama ragmen kalkalım dedigimizde gözümüzün içine bakarlardı. daha saat 22:00 oturun diye, yine de gelmiyorsunuz derlerdi , hergün gelin derlerdi.
sonra sonra azalttım, dedim ben bu eve kira veriyorum otelden farkı yok evimin tadını alamıyorum, zaten gittigim halde gelmiyorsunuz diyrlar önce haftada 2 kereye , sonra haftada 1 e düşürdüm ki bu da eşimin sayesinde çünkü o da sıkılmıştı artık bu durumdan , şimdilerde ise en son 15 20 gün oluyor gideli çünkü kalbimi kıracak bi laf dediler yine gitme gelme konusundan gitmiyorum oh olsun , eşimde bişey demiyor valla kafamda saat gibi çok huzurluyum mutluyum , gidipte asık suratlarını görmek zorunda degilim gitmekte istemiyorum, sahte sahte benim yanımda ayrı eşimin yanında ayrı davranışlar falan soğuttular beni sonucuna katlansınlar.
sonra sonra azalttım, dedim ben bu eve kira veriyorum otelden farkı yok evimin tadını alamıyorum, zaten gittigim halde gelmiyorsunuz diyrlar önce haftada 2 kereye , sonra haftada 1 e düşürdüm ki bu da eşimin sayesinde çünkü o da sıkılmıştı artık bu durumdan , şimdilerde ise en son 15 20 gün oluyor gideli çünkü kalbimi kıracak bi laf dediler yine gitme gelme konusundan gitmiyorum oh olsun , eşimde bişey demiyor valla kafamda saat gibi çok huzurluyum mutluyum , gidipte asık suratlarını görmek zorunda degilim gitmekte istemiyorum, sahte sahte benim yanımda ayrı eşimin yanında ayrı davranışlar falan soğuttular beni sonucuna katlansınlar.
Son düzenleme: